24 Ağustos 2020 Pazartesi

Bionnex Güneş Kremleri

Bugün Bionnex markasının iki ayrı güneş kreminden bahsedeceğim.
Bionnex ürünlerinde İsveç endemik bitkilerini kullanan dermokozmetik bir marka. Hassas ciltler için olan serisini çok severek kullanmıştım. Hem içerik olarak hem etki olarak ürünleri gerçekten başarılı Bionex'in.



İlk bahsedeceğim güneş kremi daha çok yağlıya dönük karma ciltlerin seveceği Bionnex Preventiva Dry Touch Güneş Kremi. Köpük losyon arası bir yapısı olan bu krem cilt tarafından kolaylıkla emiliyor ve beyaz iz bırakmıyor. Cildi yağlandırmıyor ve gün içinde kusma yapmıyor.Yapısı oldukça hafif, cildimde ağırlık hissettirmiyor. Bu kremle ilgili tek olumsuzluğu annem yaşadı. Ne zaman bu güneş kremini kullansa ağzında acı bir tat bıraktığını söylüyor. Ben böyle bir sorun yaşamıyorum ama. 



İkinci güneş kremi daha çok kuru ciltlerin seveceği Bionnex Preventiva Güneş Krem. Yapısı Dry Touch güneş kremine göre daha kremsi. Bu güneş kremi de hemen emiliyor ve beyazlık bırakmıyor. Ciltte ağırlık yapmıyor ama biraz parlama yapabiliyor. Bu krem annemin favorisi. Bir ara bittikçe bu kremden sipariş veriyordu bana :)
Özellikle kışın kullanmayı seviyorum ben de bu kremi. Nemlendirmesi de çok başarılı çünkü.



Her iki güneş kremi de 50 faktör ve UVA-UVB ışınlarına karşın tam koruma sağlıyor. Anti-age özelliğe sahip kremler cildi güneş lekesi ve yanığında karşı da koruyor. 

Bionnex'in güneş kremleri her cilt tipine göre, renkli, 50 ve 100 faktör koruma isteyenler ve çocuklara uygun kremleriyle her yaşa ve her ihtiyaca uygun kremler. Önümüzdeki yıl için hassas ciltler için olan 100 faktör korumaya sahip güneş kremini de denemeyi düşünüyorum. 


5 yorum:

  1. Hiç kullanmadığım bir marka ama oldukça merak ediyorum. Aklımda olsun bir ara denerim belki (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünlerini seviyorum bu markanın, temiz içerikli üstelik :)

      Sil
  2. son zamanlarda en sevdiğim güneş kremi.. makyaj altı kullandığım için tatilde kullanmaya kıyamadım :-))

    YanıtlaSil
  3. şişede olanı tüpte olana göre daha çok sevdim tüpteki daha yoğun ve biraz beyaz iz bıraktı bende..

    YanıtlaSil