15 Temmuz 2020 Çarşamba

Avon Jelly Sheer Dudak ve Yanak Renklendiricisi ve Jelly Göz Farı

Avon'un yeni koleksiyonu Jelly tam yazlık bir seri olmuş. Bu yeni koleksiyonda aydınlatıcı, dudak ve yanak renklendirici, renkli dudak balmı ve göz farı bulunuyor. Biz de #cildinegöreseç ekibi olarak bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde bu yeni ürünlerden Jelly Sheer Dudak ve Yanak Renklendiricisi ve Jelly Göz Farını incelemek istedik.



İsimlerinden de anlaşılacağı üzere jel yapıda ürünlerden oluşuyor bu koleksiyon. Islak bitişli, doğal ama ışıltılı makyajlar için güzel ürünler. Yazın bronz tende çok hoş duracağını düşünüyorum. 
Fırça ya da parmakla uygulanması da pratik. Tatil çantasına atmalık ürünler olmuş.



Jelly Sheer Dudak ve Yanak Renklendiricisi 3 farklı renge sahip. Pembe tonlardaki Radiant Rose, bronz tonlardaki Mauve Melt ve bizdeki rengi altın yansımalı Plump Peach. 
Tek başına ya da allık ve ruj üstüne kullanılabilir. Altın yansımalar ciltte çok hoş duruyor. Dudakta tek başına pek sevmedim ama ruj üstündeki kullanımını beğendim. 


Plump Peach renginin gün ışığı ve yapay ışıktaki duruşları da bu şekilde. Parmakla tampon hareketlerle uygulamak gerekiyor.Tek hareketle ya da fırçayla uygulayınca parça parça duruyor.Parça parça durmaması için biraz fazla ürün almak gerekiyor ama o zaman da uygularken alttaki ürünü kaldırıyor. 


Jelly Göz farının iki rengi var, Nude Dew ve Taupe Dew. Bizdeki rengi Taupe Dew. Adına aldanıp taupe bir ton sanmayın çünkü bronz bakır bir tonu var bu rengin. Sadece far gibi değil yanak ve dudak renklendiricisi gibi de kullandım, fena da durmadı o şekilde. 


Taupe Dew renginin gün ışığı ve yapay ışıktaki duruşu da bu şekilde. Rengi çok beğendim. Yapısı ve uygulanışı Dudak ve Yanak Renklendiricisinden daha iyi. Parmakla ya da fırçayla göz kapaklarına hafifçe uygulayıp bol maskarayla etkileyici bir makyaj oluyor. Yaz akşamlarında kullanmak için çok güzel bir renk.



Ama bu iki ürünü de renklerine rağmen yapılarından dolayı sevemedim. Çünkü jel ürünleri pek sevmiyorum. Sevmeme nedenim belki size biraz komik gelebilir ama ben jel ürünlere dokunamıyorum. Bu yüzden de renklerini çok beğensem de jel ürünlerden uzak duruyorum. Fırçayla da kullanılabiliyorlar ama benim için çok da gerekli ürünler değil açıkçası.

Avon Jelly koleksiyonunu İrem'den okumak için burayaNilgün'den okumak için de buraya tıklayabilirsiniz. Bakalım bizim kızlar bu ürünleri sevmiş mi?

10 yorum:

  1. Dudak balmını merak ediyordum ama bunları denedikten sonra almam sanırım.

    YanıtlaSil
  2. Wow, looks interesting!  

    YanıtlaSil
  3. farın rengine bayıldım, yapısı kurumaya çok müsait olmasaydı favorim haline gelirdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renge ben de bayıldım ama yapısını hiç sevmedim İlke..

      Sil
  4. İlk fırsatta deneyeceğim.. Henüz bakışma aşamasındayız :))

    YanıtlaSil
  5. renkleri çok güzel ama yapılarını çok sevmedim ben biraz daha homojen olsalardı daha iyiydi :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapıları hayal kırıklığı oldu ne yazık ki..

      Sil