15 Haziran 2020 Pazartesi

Oriflame Purifying (Arındırıcı) ve Radiance (Aydınlatıcı) Booster

Cilt bakımda serumlar, ampuller derken şimdi de boosterlarla tanıştık. Bu ürünlerin arasındaki fark yoğunlukları ve cilde etki hızı denilebilir. Bu yazımda aralarındaki farkları anlatmıştım.
Bugün de sizlere 2 farklı booster serumdan bahsedeceğim.Oriflame Purifying (Arındırıcı) ve Radiance (Aydınlatıcı) Boosterlar bakalım nasıllarmış?




Her iki ürünün de yapısı oldukça yoğun. 1-2 damla tüm yüz ve boyun için yeterli oluyor. Serum ve kreme karıştırarak ya da tek başına kullanılan bu boosterlar tüm ciltlere de uygun. 15 ml olmalarına rağmen yoğun kıvamlarından dolayı oldukça bereketli ürünler.


Cildin yorgunluk belirtilerini ve soluk görünümünü giderme vaadinde olan Radiance (Aydınlatıcı) Booster bu vaadini gerçekleştiriyor. Akşam yatmadan önce kullandığımda ertesi sabah aydınlık ve fresh bir ciltler güne başlıyorum. Bazen tek başına bazen serum ya da kreme katarak kullanıyorum. Her şekilde etkisi aynı ama tek başına kullandığımda sanki biraz daha iyi gibi.


Purifying (Arındırıcı) boosterın vaadi de yine cildi yorgunluk belirtilerinden arındırmak ve cilt tonunu iyileştirmeye yardımcı olmak. Bu booster da vaadini gerçekleştiren bir ürün. Güne pürüzsüz ve arınmış bir ciltle başlıyorum bu boosterı kullandığımda. Aydınlatıcı booster gibi tek başına uyguladığımda etkisi daha iyi gibi.



Her iki boosterın etkisi ne yazık ki anlık. Her gün kullanırsam etki uzun süreli ama kullanmaya ara verince herşey hemen eskiye dönüyor. Makyaj altına uygulandığında makyajı daha güzel gösteriyor. Kullandığım süre boyunca alerji, irritasyon gibi olumsuzluklara neden olmadı. Yine de ciltteki anlık etkilerinden dolayı tekrar almayı düşünmem. Ama booster neymiş bir deneyip göreyim derseniz indirimde almanızı öneririm.
Bu boosterları alırken bekletimi biraz yüksek tutmuştum ama biraz hayal kırıklığı oldu benim için.

6 yorum:

  1. Anlık etki güzel olsa da uzun süreli olsun istiyor insan.. Kötü olmuş yaa :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyse ki indirimde almıştım diye avunuyorum :)))

      Sil
  2. Bazı markalar ne yazık ki ürün çeşitliliğini arttırmak için ürün çıkarıyor. Onun yerine ellerinde iyi olan ürünleri geliştirmeye yönelseler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğunlukla iyi olanları satıştan kaldırıyorlar geliştirmek yerine.

      Sil
  3. Uzun zamandır bu markadan el ve vücut kremi dışında ürün denememişim.Hayal kırıklığı yaşamana üzüldüm.

    YanıtlaSil