10 Haziran 2020 Çarşamba

La Roche Posay Anthelios Shaka Fluid Spf 50 Güneş Kremi

Bu hafta havalar da iyice ısınmışken #cildinegöreseç ekibi olarak 1 Ürün 3 Yorum köşemizde güneş kremi anlatalım dedik. Hafif yapısıyla göz çevresinde bile rahatlıkla kullanılabilen La Roche Posay Anthelios Shaka Fluid Spf 50 Güneş Kremini yorumlayacağız.





La Roche Posay Anthelios Shaka Fluid güneş kremi hassas ve güneşe karşı toleransı düşük ciltler için koruma sağlayan hafif yapılı bir ürün. Her cilt tipi rahatlıkla kullanabilir ama yağlı ve karma ciltler daha çok sever bu yapıyı.  LRP Anthelios ürünleri yüksek UVA-UVB ve Kızılötesi-A korumasına sahip. Cildin güneşten ve hava kirliğinden en az zararı görmesine yardımcı olan ürünler.Tere, suya ve kuma dayanıklı olması da avantajlı.



Yaz sıcaklarında aşırı terlediğim için hafif yapılı güneş kremlerini tercih ediyorum. La Roche Posay Anthelios Shaka Fluid akışkan ve hafif yapısıyla beni terletmeyen nadir güneş koruyuculardan biri. Yüzümde kesinlikle ağırlık ve yağlanma yapmıyor. Hemen emiliyor, ciltte beyazlık bırakmıyor ama hoş bir parlaklık bırakıyor ciltte. Mat bitişli bir güneş kremi değil. Makyaj altında da rahat kullanıyorum. Bazı yorumlarda sivilce yaptığını okudum ama ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Herhangi bir hassasiyet de yaratmadı cildimde.



Kullanmadan önce iyice çalkalamak gerekiyor. Az miktarda ürün tüm yüze ve boyuna yeterli oluyor. Akışkan yapısına rağmen çok bereketli bir ürün. Karma, karmaya dönük yağlı ciltler, benim gibi cildi kuru olmasına rağmen yüzü fazla terleyenler çok sevecektir LRP güneş kremini. Cildiniz çok kuruysa  nemlendiricinizin üstüne uygulayabilirsiniz.



La Roche Posay Anthelios Shaka Fluid güneş kreminin en sevdiğim özelliklerinden biri de ambalajı. Kozmetik dolabında her yere sığabilen kare formlu ambalajı nedense pek bir sevdim :))
Nilgün'ün etkinliğinde gelen hediyelerden biriydi La Roche Posay Anthelios Shaka Fluid. Yaz sıcakları için favori güneş kremlerimden biri oldu. Kış için de favorim yine La Roche Posay'den Anthelios Dry Touch güneş kremi



La Roche Posay Anthelios Shaka Fluid Güneş Kreminin yağlıya dönük karma ciltlerdeki etkisini  İrem'den okumak için audreyinsekerleri.blogspot.com , kuru ve hassas ciltlerdeki etkisini Nilgün'den okumak için www.trendyandfriendly.com adreslerine gitmeniz yeterli.











10 yorum:

  1. Geçen sene tatilde çok iyi korumuştu hemen yedeklemiştim. Severek kullanmaya devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafif yapısı yaz için çok rahat oldu bana da :)

      Sil
  2. benim çok sevdiğim ve stokladığım bir krem geçen yaz yüzüme hep bunu kullanmıştım ve hiç leke olmadı bu sene de buna devam edeceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazlık güneş kremimi buldum ben de sonunda :)

      Sil
  3. Çok merak ettiğim bir üründü.. Bir türlü kullanamadım ama aklımda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafif yapısını seveceğini düşünüyorum Esra :)

      Sil
  4. Çok sevdiğim bir güneş kremi iki kez bitirdim şimdi tüpte yeşil şeritli olanı aldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ikisini de sevdim ben. Tüptekini kışın kullanıyorum ben de :)

      Sil
  5. Son iki yıldır en sevdiklerim listesinin başında :)

    YanıtlaSil