24 Haziran 2020 Çarşamba

Favori Flormar Ürünlerim

Bu hafta #cildinegöreseç ekibi olarak 1 Ürün 3 Yorum köşemizde sevdiğimiz Flormar ürünlerinden bahsedeceğiz. Nilgün'ün favorilerini okumak için  buraya ,  İrem'in favorilerini okumak için de buraya tıklayabilirsiniz.
Ben de hızlıca anlatmaya başlayayım sevdiğim Flormar ürünlerini.




Özellikle ojeleriyle tanıdığımız, yıllar içinde sürekli yeni koleksiyonlarla kendini geliştirerek bizleri mutlu eden yerli firmalarımızdan olan Flormar'dan 4 ürün seçtim. Bir tanesi de aradan kaynadı 5 ürün oldu :) Seçtiğim ürünler klasik serilerde sürekli bulunan ürünler.


İlk ürünüm Terracotta Pudra Dual Gold. Flormar bu ürüne her ne kadar pudra dese de ışıl ışıl bir bronzer ve aydınlatıcı aslında. Oldukça da bereketli. 3 sene önce bir indirimde almıştım bu pudrayı ama hala bombesi bozulmadı. Adı pudra olmasına rağmen tüm yüze pudra gibi uygulamak için pek doğru bir ürün değil. Ama yazın ışıltılı bronzer gibi kullanmak için çok uygun.



Tek tek kullanmak yerine her iki rengi karıştırarak kullanmayı daha çok seviyorum. Yazın allık yerine, kışın hafif uygulanmış bir allığın üstüne ışıltı katmak için sevdiğim bir ürün.


İkinci ürünüm beni olumlu anlamda oldukça şaşırtan bir fırça. Kışın yaptığımız Flormar mağaza etkinliğinde hediye edilen Blusher Brush yani allık fırçası. Neden beni şaşırttı derseniz açıkçası Flormar'dan bu derece kaliteli fırçalar beklemiyordum. Kıl dökmemesi, ürünü uygulaması, yıkadığımda çabuk kuruması benim için olumlu özellikleri.


Oval kıl yapısına sahip, hafif yassı ve pofidik bir fırça. Kıllarının uçlara doğru incelerek ovalleşmesi allık ve pudra gibi toz ürünleri kontrollü uygulama sağlıyor. Dual Gold pudra gibi ürünleri bu tarz fırçalarla uygulamayı seviyorum. Ürünleri az ama efektif kullanmak için ideal bir fırça.


Flormar'ın likit mat rujları hem yapı hem kalıcılıklarıyla çok başarılılar. Üçüncü ürünüm de Silk Matte serisinin Magic Glow koleksiyonundan Misty Peach rengi ruj oldu. 


Kadife gibi yapısı, sürer sürmez sabitlenmesi, dudağımı kurutmaması ve kalıcılığıyla favorilerimden bu ruj. Rengi pembe alt tonlu şeftali rengi. Hafif kahverengilik de barındıyor. İndirimlerde birkaç renk daha almalı bu seriden :)


Son seçtiğim ürün uzun zamandır favorilerimden olan jel eyeliner. Flormar'ın bu ürününü renginden dolayı denemek için almıştım. Bir yıldan fazla bir süre önce almış olmama rağmen kuruma, taşlaşma yapmadı. Gerçekten başarılı bir ürün. Jel eyeliner seviyorsanız mutlaka bir şans verin.



Bu jel eyelinerin 4 rengi var. Bendeki rengi Forest Green. Deep Ocean Blue rengini de kullanmıştım. Fotoğrafta bir türlü rengini yakalayamadım. Koyu bir yeşil tonu. İçinde minik simler var ama sürünce çok belli olmuyor. Kalıcılığı ve uygulaması çok iyi. Kapağındaki minik fırçası da fena değil. İndirimlerde 25 lira civarında olan bu eyeliner birçok pahalı markaya muadil olabilir bence.


Ve sıra geldi aradan kaynayan beşinci ürüne. Bu ürün bir çoğumuz için aydınlatıcı olan Flormar'ın meşhur Pixie Dust göz farı. Kırıldığı için presslediğimden dolayı böyle şekilsiz görünüyor. Hem far hem aydınlatıcı olarak kullanmayı çok seviyorum bu ürünü.


Aydınlatıcı olarak cilde doğal bir ışıltı veriyor. Asla sim sim durmuyor. Bu farı aydınlatıcı olarak kullanan ilk kişiyi tebrik etmek lazım :))

Benim Flormar favorilerim böyleydi. Bu yazıyı sayfalarca yazabilirdim ojeler, paletler, maskaralar diye ama kısa tutmakta fayda var :) 





10 yorum:

  1. Pixie Dust far gerçekten çok başarılı bir ürün! Fırçalar beni de şaşırttı, gayet başarılı olmuş. Magic Glow mat rujun rengine bayıldım, ben de bakayım buna!

    YanıtlaSil
  2. gerçekten aydınlatıcı ve oje dendi mi flormar diyorum ben kesinlikle .-)) o fırça da güzeldir denemek için almıştım ve çok beğenmiştim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırçaları şaşırtıcı derecede başarılıymış. İndirimde bakmalı :)

      Sil
  3. Bronzerlar esmer ve buğday tenlere ne kadar çok yakışır :)

    YanıtlaSil
  4. All of these products look really beautiful!  

    YanıtlaSil
  5. Flormar rujin yapısına bayılıyorum ❣️

    YanıtlaSil