13 Mayıs 2020 Çarşamba

Limonian Petitfee Boyun ve Dekolte Maskesiyle Carcare 3 Aşamalı Yüz Maskesi

Geçtiğimiz ay Limonian bizlere maske setleri yollamıştı. Tepeden tırnağa bakım için düşünülmüş bu setlerin içinde saç maskesinden ayak maskesine kadar tüm ihtiyacımıza yönelik olarak hazırlamış Limonian. Yoğun nem, leke, kolojen desteği için çeşitli seçenekler de sunmuş Limonian bu setleri hazırlarken. Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde bu setlerdeki maskelerden yüz ve boyun için olan maskeyi anlatacağız sizlere.






Tüm setlerde içerik aynı ama sadece yüz için olan maskeler değişiklik gösteriyor. Ben setlerden Kolojen maske setini seçmiştim denemek için. Setin içinde yüz, boyun, göz, el, ayak, saç ve burun için olmak üzere tam 7 maske bulunuyor. Bir bütün günü maske yaparak geçirmek için güzel bir set.



Tek kullanımlık kağıt maskeleri yılladır severek kullanıyorum. Anlık etkilerini çok seviyorum. Tek kullanımlık kağıt maskelerde birkaç aşamalı maskeleri kullanmayı daha çok seviyorum. Etkisi daha yoğun oluyor çünkü. Limonian Cracare Collogen maske de 3 adımlı bir maske. İlk adımı ampul serum, ikinci adımı kağıt maske ve son adımı nemlendirici gece kremi.



Cracare Colllogen maskenin ilk adımı olan içeriğinde kolojen bulunan ampul serumu uyguladım önce. İkinci adım olarak ampul serumdaki kollojeni cilde daha kolay ve hızlı nüfus etmesini sağlayan mikrofiber maskeyi cildime yapıştırıp 20 dakika bekledim. Son adımda da sıkılaştırıcı kremi uyguladım. Sonuç yumuşacık, nemlenmiş ve tazelenmiş bir cilt. Bu çok adımlı maskelerin cilt üzerindeki etkisi düzenli kullanımda kalıcı olabiliyor. Ama dediğim gibi anlık etkisini de çok seviyorum ben.



Maske tek kullanımlık olmasına rağmen ürünleri bir iki kullanımlık. Yoyoso'dan aldığım sıkıştırılmış kağıt maskeyle iki defa kullanabildim Cracare maskeyi. İçindeki maske sıvısı o kadar çoktu ki zorlasam üçüncü maskeyi de yapabilirdim. Cildimdeki etkisini de gerçekten sevdim.



İkinci maskemiz boyun bölgesine özel bir maske. Boyun bölgemiz yaşımızı gösteren ve özen göstermemiz gereken bölgelerden biri. Cilt bakım rutinimde mutlaka kremleri ve serumları hem boyun hem ense bazen de dekolte bölgeme uygularım. Ama ilk defa boyun bölgesine özel bir maske kullandım.
Petitfee Gold boyun maskesi soğutucu etkili hydragel yapılı bir maske. Sadece boyunda değil dekolte bölgesinde de kullanılabiliyor. İçeriğinde 5 etken madde buluyor. Bunlar altın, salyangoz özü, kollojen, hyaluronik asit ve avokado yağı. Boyun ve dekolte bölgesinde kırışıklığı gidermeyi hedefleyen bu maskenin etkisini pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim.
Maskeyi temiz cildime yapıştırıp yine 20 dakika bekledim. 20 dakikanın sonunda maskenin içindeki serumu cilt emdikçe hydragel inceldi. Ama ne yazık ki nemlenmiş bir boyun beklerken, sonuç benim için hüsrandı. Maskenin serumu çok azdı ve maske kuru gibiydi. Dolayısıyla etkisini de pek hissedemedim.


Her iki maskeyle de hassasiyet anlamında bir olumsuzluk yaşamadım. Carcare maskelerin farklı çeşitlerini de kullanmıştım daha önce ve onları sevmiştim. Tüm çeşitlerinin her cilt tipinin rahatlıkla kullanabileceğini düşünüyorum. 
İrem  Carcare Hyaluron Maskeyi, Nilgün de Carcare Collogen Maskeyi yazdı. 
Nilgün'ün bloguna gitmek için www.trendyandfriendly.com , İrem'in bloguna gitmek için de audreyinsekerleri.blogspot.com linklerini tıklamanız yeterli.






11 yorum:

  1. Ben Kolajen maskeyi yedeklerim. Boyun maskesinin de soğutucu etkisini sevdim aslında, ama etkisi kalıcı olmaz tabii ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyun maskesinin soğutucu etkisi güzeldi ama serumu bence yetersizdi. Ya da bendeki maskede yetersizdi..

      Sil
  2. Bu markanın markeleri daha önce kullanmadığımı farkettim, içerikleri oldukça güzel görünüyor. Dekolte kısmı bakımını hep es geçiyoruz, ilerleyen yaşla farkına varıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyun bölgesini unutmuyorum ama dekolte bölgesini ihmal ediyorum ben de.

      Sil
  3. Maskeleri tek tek not ediyorum ben :)

    YanıtlaSil
  4. hyaluron maske gayet iyiydi.. bunu da denemem gerekiyor.. dekolte maskesini de bir kaç tane alıp kullanmak istiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hyaluron maske de benim listemde. Boyun ve dekolte maskesine bir şans daha vermeli bence de :)

      Sil