15 Mayıs 2020 Cuma

Avon Artistique Magnolia En Fleurs Parfüm

#cildinegöreseç ekibi olarak bu haftanın ikinci 1 Ürün 3 Yorum yazısı Avon'un yeni serisi Artistique parfümlerinden Manolya En Fleurs oldu. Avon parfüm konusunda zaten başarılı bir markaydı, bu yeni parfümlerle de çıtayı biraz daha yükseltmiş sanki.




Avon Artistique serisinde 3 parfüm bulunuyor. Dünyaca ünlü parfümörler tarafından yaratılan bu yeni parfümler oldukça ilgi çekici. Emilie Coppermann Iris Fetiche'yi, Luisa Spagnoli Patchouli Indulgence'ı ve Maurice Roucel de Magnolia En Fleurs'ı yaratmış. Bu üç parfümörü araştırırsanız dünyaca ünlü markaların sevdiğimiz parfümlerini yaratan isimler olduğunu görürsünüz.



Manolyalı senfonisiyle neşe saçın demiş bu parfüm için Avon. Tam bir orman senfonisi yaşatıyor Magnolia En Fleurs. Ferah, taze ve neşeli adeta baharı müjdeleyen bir koku. Maurice Roucel bu parfümü yaratırken ilk kez yeşil çin manolyasını kullanmış.



Üst notalarında bergamot, ıslak yeşillikler ve pembe biber; orta notalarında manolya, yasemin ve gardenya; temel notlarında da misk, yosun ve sandal ağacı kokuları var.
İlk sıktığımda bergamot kokusunu alıyorum. Koku tenime oturdukça misk ve manolya-gardenya karışımı güzel bir kokuya dönüşüyor. Basic yeşil şişesiyle uyumlu bir parfüm olmuş.


Ferah, taze, yeşil kokan bir parfüm Magnolia En Fleurs. Çiçeksi-odunsu bir parfüm. Kesinlikle şekerli bir koku değil ve sanırım Avon'un en kalıcı parfümü. Tüm gün kokuyu hissettim. Iris Fetiche ve Patchouli Indulgence'ı denemek istiyorum. Onlar da bu kadar güzeldir bence.



Dünyaca ünlü parfümör Maurice Roucel'in yarattığı Magnolia En Fleurs Parfümü Nilgün ve İrem beğenmiş mi merak ediyorum. Siz de benim gibi merak ediyorsanız blog linklerini tıklamanız yeterli.

www.trendyandfriendly.com 
audreyinsekerleri.blogspot.com

12 yorum:

  1. Tesadüfe bakar mısın :)) Bende sabah bu yazıyı yayınladım.. 1Ürün 4Yorum oldu :))

    YanıtlaSil
  2. Ben bu parfümü çok çok beğendim. Güle güle kullanalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon'un en güzel parfümü olabilir bu Ebru :)

      Sil
  3. Avon 'un parfümlerini sevsem de kalıcılıktan dolayı tercih etmiyorum ama bu parfümü tüm gün hissetim diyorsan bir şans verilebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu ana kadar kullandığım en kalıcı Avon parfümü olabilir bu :)

      Sil
  4. hem kokuyu sevdim hem de tasarımı :-)) başarılı bir parfüm olmuş bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basic tasarımları hep sevmişimdir. Bu parfüme de çok yakışmış bu tasarım :)

      Sil
  5. Ambalaj tasarımı alıştığımız Avon parfümlerinden farklı olmuş.Deneme konusunda merak uyandırdı kesinlikle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ambalajın sadeliği parfümün güzelliğini öne çıkartmış bence..

      Sil
  6. İlk defa saatlerce tenimde kalan bir parfümü oldu Avon'un. Çok mutluyum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve de beni tıkamayan nadir Avon parfümlerden biri oldu :))

      Sil