29 Nisan 2020 Çarşamba

Limonian Petitfee Altın ve EGF Özlü Göz Maskesi

Bu senenin trendi kesinlikle maskeler oldu. Özellikle de göz altı maskelerini kullanmayı hepimiz sevdik. Göz çevresinde oluşan sorunları yoğun içerikleriyle ortadan kaldırmayı hedefleyen tek kullanımlık maskeler düzenli kullanımda vaadlerini de gerçekleştiriyorlar. 
Benim kullanmayı en çok sevdiğim Kore markalarının göz altı maskeleri. 1 Ürün 3 Yorum köşemizin bu haftaki konusu işte bu göz altı maskeleri.

Limonian tarafından denememiz için gönderilen bu göz maskelerinden ben sizlere Petitfee Altın ve EGF Özlü Göz Maskesini anlatacağım.

Nilgün Misoli Collagen Hydrogel Göz Maskesini, İrem de Misoli Gold Hydrogel Göz Maskesini yazdı.




Petitfee Altın ve EGF Özlü Göz Maskesi soğutucu etkili hydrogel yapıda bir maske. Cilt dokusuna benzeyen bu hydrogel maskeler ciltte nem bariyeri oluşturarak nem kaybını önleyip ince kırışık oluşumunun önüne geçmeyi hedefliyor. Cildimizin ihtiyacı olan 5 besin kompleksi içeriyor Petitfee maske. Bu 5 madde sırasıyla cilt yaşlanmasının önleyen EGF (Epidermal Growth Factor-Epidermal Büyüme Faktörü), cilt sağlığı için önemli içeriklerden 24 Ayar Altın, başta göz altı morluklarına olmak üzere birçok faydası bilinen Ginseng, yoğun nem desteği Aloe Vera ve birleşik bitki özleri.


Petitfee Altın ve EGF Özlü Göz Maskesi hem göz altlarına hem de spot patchlerle ihtiyaç duyulan bölgeye uygulanıyor. Kavanozda 30 tane göz altı ve spot patch yani bölgesel uygulmak için minik yuvarlak pedler var. Göz altları, mimik kırışıkları, burun kenarındaki ve kaşların arasındaki çizgiler gibi ihtiyaç duyulan her bölgede işe yarayan bir maske.




Uygulama sırasında soğuma etkisi göz çevresinde rahatlama sağlıyor. Hydrogel yapısı cilde sağlam tutunuyor ve kaymıyor. Göz çevremde 20 dakika civarında bekletiyorum ben çoğunlukla. Sürenin sonunda maskenin içindeki besleyici sıvıyı cilt emiyor ve hydrogel maske inceliyor.
Kullanım sonrasında nemli, aydınlık ve daha sağlıklı bir göz çevresine sahip oluyorum. Benim cildimle ilgili en büyük sorunum nemsizlik. Bu maskeden sonra kremle nemi destekliyorum. Nem sorununuz yoksa maskenin verdiği nem tek başına da gayet yeterli. Maskeyi buzdolabında tutarak 
soğutma etkisini daha da arttırabilirsiniz.



Sonuç olarak Petitfee  Altın ve EGF Özlü Göz Maskesi beni mutlu eden bir ürün oldu. Nemsizlik, elastikiyet kaybı, kırışıklar, göz altı morluğu ve şişkinliği gibi sorunlarınız varsa bu maske tam size göre.

Bizim yazdığımız 3 göz maskesi ve diğer göz maskeleri şu an Limonian'da indirimde. İhtiyacınıza uygun olanı denemek için güzel bir fırsat bence :)

10 yorum:

  1. Çok sevdim bunları, seninkini de mutlaka deneyeceğim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevdim, etkisi gerçekten çok iyi..

      Sil
  2. benimki ile hemen hemen aynı özelliklerde ikinci paketi alacağım zaman bunu da tercih edebilirim :-))

    YanıtlaSil
  3. Bunu de denemek isterim İrem de de okudum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm çeşitlerini denemek istiyorum ben de :)

      Sil
  4. İrem'in kullandığına çok benziyor özellikleri, Nilgün'de de okuyayım öyle karar vereceğim hangisini alacağıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimkinde ekstra spot uygulamak içinde patch var ama İrem'dekiyle etkisinin aynı olduğunu düşünüyorum. Tüm çeşitlerini de almak istiyorum aslında :))

      Sil
  5. Çok güzel bir ürün mutlaka deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etkisini gerçekten görüyorsun gözaltlarında, denemeni öneririm :)

      Sil