22 Nisan 2020 Çarşamba

Avon Mark Show Glow Aydınlatıcı

Bu hafta 1 Ürün 3 Yorum köşemizde Avon'un yeni ürünlerinden Mark Show Glow Aydınlatıcıyı yazdık. Show Glow Aydınlatıcıyı İrem'den okumak için audreyinsekerleri.blogspot.com Nilgün'den okumak için www.trendyandfriendly.com  linklerini tıklamınız yeterli.




Yaz-kış ışıldamak isteyenlerin vazgeçilmezi olan aydınlatıcıları benim de ne kadar çok sevdiğimi söylememe gerek yok. Avon'un yeni aydınlatıcısı Mark Show Glow da aydınlatıcı koleksiyonumun yeni parçası oldu. 


Avon Mark Show Glow Aydınlatıcının iki rengi var. Şampanya rengi Full Beam,  şeftali rengi Pink Sand. Full Beam The Balm Mary Lou'yu, Pink Sand de Cindy Lou'yu andırıyor gibi.


İçinde minik simler var ama uygulandığında sim sim durmuyor. Güzel, doğal yansımalı bir parlaklık veriyor. Pigmentasyonu orta seviyede, bir anda disko topuna döndürmüyor uygularken. No make up makyajlar için de uygun bir aydınlatıcı.


Doğal bitişli bir aydınlatıcı istiyorsanız Avon Mark Show Glow aydınlatıcı tam size göre. Uzaydan görünmek istiyorsanız üst üste uygulayarak istediğiniz yoğunluğu elde edebilirsiniz. Kalıcılığı ile ilgili yorum yapamacağım çünkü evde denediğim için yorumum çok sağlıklı olmaz.
Show Glow aydınlatıcılar Avon K5 kataloğunda indirimde. Denemek istiyorsanız indirim fırsatını değerlendirebilirsiniz.









10 yorum:

  1. Günlük olarak kullanılabilir güzel bir şeye benziyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğal bitişli olduğu için günlük rahat kullanılır :)

      Sil
  2. Işıltısı bayağı bir açık ve metalik

    YanıtlaSil
  3. Merak ettiğim bir ürün, teşekkürler inceleme için :)

    YanıtlaSil
  4. ben özellikl gold yansımalı aydınlatıcıları çok seviyorum !

    YanıtlaSil
  5. Geldiğinden beri elimden düşürmüyorum (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En az makyaj yaptığımız dönemde geldi. Ben çok kullanamadım henüz :)

      Sil