7 Nisan 2020 Salı

Avon Legend Mat Ruj Legendary ve Euphoric Maskara

Bu ara boğucu gündemden uzaklaşmak için benim en büyük kurtarıcım rujlarım ve de maskaralarım. Avon da bu konuda bizlere destek olan sevdiğimiz markalardan biri. En son gelen elmas kesim Legend Mat Ruju ve Euphoric Maskara 1 Ürün 3 Yorum köşemizin bu haftaki konukları.




Avon rujlar ve maskaraları yıllardır çoğumuz severek kullanıyoruz. Her katalogta yeni bir ruj serisi ve yeni maskaralar çıkartan Avon biz makyaj severleri mutlu etmeyi de iyi bilen markalardan.
Mart kataloğunda satışa çıkan Legend Mat Rujlar ve Euphoric Maskara Nisan ayında da indirimli fiyatla satışta olacak.


Legend Mat Rujun elmas kesimli şekli oldukça dikkat çekici. Elmas kesim ruju uygularken de kolaylık sağlıyor.11 rengi olan Legend Rujlar mat yapıda olmalarına rağmen nemlendirici etkiye sahip. Gümüş rengi metalik, yine elmas kesimli ambalajıyla da fazlasıyla şık bir ruj Legend Rujlar.


Fotoğrafta renk açık çıkmış ama pembe alt tonlu koyu bir kırmızı rengi olan Legendary rengi bendeki. Legend rujlar mat yapılı olmasına rağmen dudaklarımı kurutmadı. Bazı rujlar dudak kusurlarını çok fazla belli eder. Legend ruj dudaklar kuruluktan parça parça değilse kusurları da belli etmiyor. Kalıcılığı da fena değil. Bardak ve fincanlara bulaşma yapabiliyor ama uyguladıktan sonra bir peçeteyle hafifçe fazlasını alınca daha az bulaşıyor. Bir şeyler yiyip içmediğim sürece 3-4 saat bozulmadan kaldı. Çay-kahve içtikçe çok fazla silinmedi. Yağlı bir şeyler yendiğinde dudak içlerinden silindi ama bu şekilde silinmeyen pek ruj yok zaten. Ruj tazelemeyi seviyorsanız silinmesi çok da sıkıntı değil. Üst üste uygulamaya da uygun Legend ruj. Dudaklarımı kurutmamasını, duruşunu ve yapısını sevdim bu rujun. İndirimde almayı düşündüğüm güzel bir pembe tonu olan Perfection rengi var bir de aklımda. 


Avon'un yeni maskarası Euphoric olağanüstü hacimli ama tüy kadar hafif kirpikler vaadediyor. Keratin ve hint yağı içeriğiyle kirpikleri besleyici formülasyona sahip bir maske Euphoric. 



Kum saati formunda kıl fırçası kirpikleri güzel tarıyor ve kavrıyor. Üst üste uygulamada bile kirpiklerimi ağırlaştırmamasını sevdim. Gün sonunda kirpik diplerine dökülme yapmadı. Ama olağanüstü hacim konusunda bence sınıfta kaldı Euphoric Maskara.


Kirpik konusunda şanslı insanlardan değilim. Maskarada aradığım ilk şey yoğun hacim oluyor bu sebeple. Olağanüstü hacim vaadiyle beklentimi biraz yüksek tutarak denedim Euphoric Maskarayı. Fotoğrafta kıvırıcı kullanmadan 2 kat uygulanmış halini görüyorsunuz. Sonuç benim için günlük kullanım ötesine geçemeyecek bir maskara oldu. Kirpikleri yapıştırmadan tek tek ayırması artı özelliği ama keşke olağanüstü hacim vaadi de benim için gerçekleşmiş olsaydı.


Avon Legend Mat Ruj Legendary ve Euphoric Maskara için Nilgün ve İrem neler yazmış, merak edenlere blog linklerini bırakıyorum. 



16 yorum:

  1. ruja tek kelime ile bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Mascara favorim oldu etkisini çok beğendim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. yorumlarımız bire bir tutmuş :) Ben de 3 renk seçtim rujlardan sipariş vereceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beklentiler aynı olunca yorumlar da aynı oluyor :)

      Sil
  4. Avonun özellikle mat rujlarını çok seviyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu serinin yapısını çok seversin o zaman :)

      Sil
  5. Rujun rengi çok başarılı ,oldukça sevdim.

    YanıtlaSil
  6. Rujun rengini çok seviyorum ben

    YanıtlaSil
  7. rujun rengi ve görünüşü oldukça güzel:))
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
  8. ruju karantina sonrası doya doya süreceğim..:-))

    YanıtlaSil