11 Mart 2020 Çarşamba

Incia Natural Roll On Deodorant For Women

Bir ürün üç yorum köşemizin bugünkü konuğu Incia Natural Roll On Deodorant For Women. Yaz öncesi doğal içerikli roll on deodorant arayışındaysanız İncia ilginizi çekecektir.





Tamamen doğal mineral tuzu kullanılarak üretilen Incia Doğal Roll On terlemeye engel olmadan ter kokusunu önlemeyi vaadeden bir ürün. İçeriğinde su,potasyum alum tuzu,ksantam gam,bitkisel gliserin,skualen ve karbonat bulunuyor. Karbonat ter kokusu için en çok kullanılan içeriklerden biri. Alkol, zikonyum, alüminyum klorohidrat, alüminyum zirkonyum, sentetik parfüm ve boyar madde gibi sevmediğimiz maddeler bulunmuyor Incia'da. Doğaya da saygılı bir marka Incia. Doğada %100 çözünen geri dönüşümlü ambalajlar kullanıyor ve ürünlerin üretimi sırasında yer altı sularını da kirletmiyor. Doğayı seven markaları çok severiz.


Doğal içerikli roll on deodorantlar bazen büyük hayal kırıklığı yaşatabiliyor. Başta herşey güzel giderken sonra tüm etki tersine dönüyor ve keşke ter koksaydım daha iyi bile olurdu diyebiliyor insan. Daha önce kullandığım farklı markalarda yaşadığım hayal kırıklığından dolayı biraz ön yargılı kullanmaya başladım Incia'yı. Neyse ki beni olumlu yönde şaşırttı ve mutlu etti.
Benim deodorantları test ettiğim biraz pis bir yöntemim var. Sporda üç gün boyunca aynı tişörtü giyiyorum ve aşırı terlememe rağmen ter kokmuyorsam ürün testi başarıyla geçmiş oluyor. Benim bu testimi geçen her ürünü gönül rahatlığıyla öneriyorum. Incia Doğal Roll On Deodorant bu testten başarıyla çıktı. Terlemeyi önlemiyor ama ter kokusunu önlemede gayet başarılı bir ürün.




Cildin florasıyla uyumlu olan Incia roll on cildimde hassasiyete neden olmadı. Epilasyon sonrasında da sorun yaşamadım. Aksine epilasyondan dolayı tahriş olan cildimi yatıştırdı.Kıyafetlerimde leke yapmadı. Benim için tek sıkıntısı içeriğinde her ne kadar doğal olduğu söylense de bir çeşit alüminyum tuzu olan Potasyum Alum bulunması. Potasyum Alumun alüminyum kadar zararlı bir içerik olup olmadığı halen tartışma konusu. Ben bir süredir bu tarz ürünleri kar zarar ilişkisi gözeterek kullanıyorum.


Sonuç olarak eskisi kadar katı değilim bazı içerikler konusunda. Sürekli kullanılmadığı sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Incia Natural Roll On Deodorant  yorumlarını Nilgün'den okumak için www.trendyandfriendly.com 'a, İrem'den okumak için audreyinsekerleri.blogspot.com adreslerine ışınlanabilirsiniz.

6 yorum:

  1. ben eylülde hava sıcakken de denemiştim kokuyu baya engelliyor o yüzden kullanmaya devam ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sporda bile engelledi. Favori listemde artık Incia :)

      Sil
  2. Daha iyisini bulana kadar kullanırım.Son derece memnunum Incia'dan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Favorilerim çoğaldı benim. Doğal içerikli alternatifler çoğaldıkça mutlu oluyorum :)

      Sil
  3. bu markanın sıvı sabununu denemiştim ama başka bir ürününü deme fırsatım olmadı....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk defa bu ürününü kullandım. Markanın içerikleri ve doğa dostu olması ilgimi çekti açıkçası.

      Sil