19 Mart 2020 Perşembe

Darphin Intral Environmental Lightweight Shield Spf 50 Güneş Kremi

Tüm dünya olarak ilginç ve tedirgin edici günlerden geçiyoruz. Başımızda bir virüs derdi var ki tüm dünya adeta koca bir film içinde yaşıyor gibi. Tüm bu olumsuzluklara rağmen hayat devam ediyor; Tedbirli olalım ama olumsuz düşünmeyelim mantığıyla hareket ederek önümüzdeki yaz günlerinin hayaliyle moral depoluyorum ben de. Ve yaz hazırlıklarını yavaş yavaş yapmaya başladım.Yaz demek güneş demek, güneş demek güneş kremi demek hepimiz için. Gerçi çoğumuz dört mevsim güneş kremi kullanıyoruz. Bu hafta da yaza hazırlık olsun diyerek bir ürün üç yorum yazımızda Darphin Intral Environmental Lightweight Shield Spf 50 Güneş Kremini anlatacağız sizlere.




%100 mineral UVA/UVB filtreleri ile cildi güneş ışınlarına karşı korumaya yardımcı olur. İçeriğindeki buğday proteini cilt üzerinde nefes alabilen bir tabaka oluşturarak cildin çevresel faktörlerin yıpratıcı etkilerine karşı korunmasını destekler. Hafif renkli yapısı ile cilde pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm kazandırır ve makyaj bazı görevi görür. Hem yüz hem göz çevresi için uygundur demiş Darphin bu ürünü için.


Mineral filtreli güneş kremleri cildimizin üzerini kaplar ve UV ışınlarını cildimizden çinko ve titanyum sayesinde yansıtır. Kimyasal güneş kremleri gibi UV ışınlarını emerek değil geri yansıtarak koruma sağladığı için cilt yüzeyinde beyaz tabaka bırakabilir. Mineral filtreli güneş kremleri UVA ve UVB ışınlarını cildimizden uzak tutar ve cildimize sürdükten hemen sonra çalışmaya başlar. Yani güneş çıkmadan 20 dakika ya da 30 dakika önce uygulanmalı gibi bir zamana ihtiyaç yoktur mineral filtreli güneş kremlerinde. Hassas ciltlerin bile rahatlıkla kullanabileceği mineral filtreli güneş kremleri alerjiye ya da herhangi bir irritasyona neden olmaz.


Mineral filtleri bir güneş kremi olmasına rağmen Darphin akışkan kıvamı ve hafif renkli yapısıyla ciltle kolay bütünleşen bir güneş kremi. Hafif pembemsi pigmente sahip olduğu için ciltte beyaz tabaka da bırakmıyor. En güzel yanı da göz çevresinde bile kullanılabiliyor olması. Yapısı o kadar hafif ki cildimde hiç ağırlık yapmadı. Yaz güneşinde deneme şansım olmadı ama Eylül ayında Ankara nispeten güneşliydi ve Darphin gayet güzel koruma sağladı. Yaz güneşinde de işe yarayacağını düşünüyorum. Hassas ve alerjik cildimde vadettiği gibi sivilce, alerjik reaksiyon ve irritasyona da neden olmadı.


Kullanmadan önce iyice çalkalamak lazım. İçeriğindeki hafif pembe pigmentler cilde hoş bir aydınlık veriyor. Renkli bir ürün gibi görünmesine rağmen kapatıcılığı yok. Makyaj bazı olarak da ben sevdim. Üstüne uyguladığım fondöten, bb ya da cc'nin yapısını bozmadı, ağırlaştırmadı. Her cilt tipi rahatlıkla kullanabilir bu güneş kremini. 30 ml olmasına rağmen bereketli bir ürün.
Henüz sizin için en iyi güneş kremini bulamadıysanız ya da yeni ürünler denemek isteseniz Darphin Intral Environmental Lightweight Shield Güneş Kremini denemenizi öneririm.

Darphin Intral Environmental Lightweight Shield Güneş Kreminin kuru ve hassas ciltlerdeki etkisini Nilgün'den okumak için www.trendyandfriendly.com , yağlıya dönük karma ciltlerdeki etkisini okumak İrem'den için   audreyinsekerleri.blogspot.com adreslerine gitmeniz yeterli.

12 yorum:

  1. Severek kullanıyorum ben de. Yaz gelmeden bir Darphin bakımı daha yaptırsak ne iyi olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz bitmeden yaptırabiliriz inşallah bakımı :)))

      Sil
  2. verdiği aydınlık görüntüyü sevdim ben yaz aylarında kullanmaya devam edeceğim :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Terletme yapmadığı için ben de yaza sakladım :)

      Sil
  3. elimdeki günlük kullandığım güneş kremim bitmek üzereyken bu öneriyi not aldım hemen....

    YanıtlaSil
  4. Çok küçük olmasa çok iyi , merak ediyorum

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan tatlım hassas cildim var yazın baya bi etkileniyorum Bi deneyeyim bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman seversin bence Çiğdem. Bir şans verebilirsin.

      Sil
  6. Elimdeki ürün bitince deneyebilirim. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil