4 Mart 2020 Çarşamba

Avon True Nutra Effects Radiance BB Krem

Avon'un doğal özlerle ve tohumların gücüyle geliştirdiği True Nutra Effects serisinden Radiance BB Kremini 3 farklı yorumla anlatacağız bugün size. Avon True Nutra Effects Radiance BB Kremin etkisini yağlıya dönük karma ciltler için İrem'in sayfasından, kuru ve hassas ciltler için Nilgün'ün sayfasından okuyabilirsiniz.




True Nutra Effects serisinde mat görünüm veren, yaşlanma karşıtı ve canlandırıcı görünüm veren yani Radiance olmak üzere 3 farklı BB krem var. Avon her cilt tipini ve her ihtiyacı düşünmüş gibi bu BB kremlerle.
Radiance BB Krem cildi canlı, parlak ve sağlıklı gösteren bir yapıya sahip.




Bu BB krem Avon #PembeCuma kutusuyla gelmişti. Geldiğinde hemen kullanmamıştım. Havalar ısınmaya başlayınca yavaş yavaş hafif ürünlere geçmeye başlayınce bu BB krem de böylece kullanılmaya başladı. 


Hafif yapılı, kolay uygulanan bir BB krem Radiance BB krem. Kapatıcılığı orta seviyede. Daha yoğun kapatıcılık isteyenler üst üste uygulayabilir. Cilt tonunu eşitlemesi, nemlendirmesi ve kızarıkları kapatması fena değil. Nemledirici bir BB olmasına rağmen ben nemlendiriciyle beraber kullanıyorum. Tek başına uyguladığımdan çok daha iyi duruyor cildimde. Kalıcılığı da 5-6 saat gibi. Gün sonunda çizgilere dolma yapabiliyor. Glowy bitişli bir BB krem. Bu anlamda adını hakediyor. Sağlıklı, canlı görünen, içten parlayan bir efekt veriyor cilde. 


Extra light, light ve medium olmak üzere 3 rengi var. Bendeki light rengi ne yazık ki bana koyu geldi. Boyun ve yüz arasında epey bir ton farkı oldu. Ama yazın bronzlaşırsam bu rengi daha rahat kullanabilirim. Elimde farklı BB'ler olmasaydı yapısından dolayı extra light rengini alabilirdim.
15 faktör güneş koruması bu dönem için idare eder. Kuru ve karma ciltler bu BB kremi sever. Çok kuru ciltler nemlendirici takviyesiyle kullanmalı benim yaptığım gibi.


Alerji testinden geçen ve hassas ciltler için de uygun olan bu BB kremle renginin koyu gelmesi dışında ben de bir sorun yaşamadım. İçeriğinde paraben, alkol bulunmuyor ama yine de içeriğine çok temiz diyemeyiz. Bu ay indirimde olan Radiance BB Krem'in bir de sürpriz hediyesi varmış. Denemek isteyenler için güzel bir fırsat bence...

4 yorum:

  1. Renk konusunda sınıfta kaldı ne yazık ki ..

    YanıtlaSil
  2. yazın çok sevmiştim rengi bu kadar koyu gelmese kullanmaya devam ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk hepimiz için hayal kırıklığı oldu.

      Sil