25 Mart 2020 Çarşamba

Atelier Rebul Pharmasy Vücut Bakım Serisi

İçeriği % 96,89 doğal olan ve gerçek pre + probiyotikler içeren Atelier Rebul Pharmacy Koleksiyonunun Vücut Bakım Serisini inceledik bu hafta Bir ürün Üç yorum köşemizde. Sevgili Nilgün'ün etkinliğinde serinin el&vücut losyonu ve doğal deodorantı hediye gelmişti. Daha önce Atelier Rebul Pharmacy Koleksiyonunun yüz kremini ve serumunu deneme şansım olmuştu. Serinin devam ürünleri olan vücut bakım ürünlerini de oldukça başarılı bulduğumu söyleyerek ayrıntılı yorumlarıma geçeyim.




Atelier Rebul'un geçen yıl piyasaya çıkarttığı Pharmacy Koleksiyonu geleneksel eczacılık bilgisi ve uzmanlığıyla üretilmiş doğa ve insan dostu ürünlere sahip bir koleksiyon. Pharmacy koleksiyonunda yüz ve vücut bakımı için ihtiyacımız olan temel ürünler mevcut. Hatta koleksiyonda ev ve araba kokuları bile var.
İçeriğinde toksik olmayan %90'ın üzerinde doğal bileşenler ve %100 doğal kokularla formüle edilmiş koleksiyonun tüm ürünleri.



Gerçek Pre+Probiyotikler içeren bu %96,89 doğal El ve Vücut Losyonu, cilt floramızdaki probiyotik miktarını dengelerken iyi bakterilerle de cildimiz besliyor. İçeriğindeki hindistan cevizi yağı ve shea yağıyla cildi derinlemesine beslerken, gün boyu nemlilik sağlıyor. Vücut bakım serisinin De-Stress ve Herbal diye iki farklı çeşidi var. Bendeki Herbal El ve Vücut Losyonu’nun içeriğinde misket limonu, limon, fesleğen ve paçuli saf uçucu yağlar var. Vücudu ve zihni canlandıran aromaterapik bir kokuya sahip. Kokusu beni rahatsız etmedi, aksine çok sevdim. Ama koku hassasiyetiniz varsa ya da bitkisel kokularla aranız pek iyi değilse almadan önce mutlaka kokusuna bakın.
Hassas ciltler başta olmak üzere tüm cilt tipleri rahatlıkla kullanabilir. Cildi nemlendirmesi ve verdiği nemin uzun süreli ciltte kalması çok başarılı.Yaz-kış pul pul dökülen çok kuru bir cildim var. Herbal vücut losyonunu düzenli kullandığımda cildimin pul pul dökülmesini oldukça azalttı. Ama her vücut losyonunda olduğu gibi düzenli kullanmak cildin nem dengesini de düzeltmek için şart. Cilt tarafından hemen emiliyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Fiyatı biraz daha uygun olsa devamlı alacağım bir ürün olurdu Herbal el ve vücut losyonu.


Herbal Doğal Deodorant da gerçek pre +probiyotikler içeriyor ve %96,42 doğal içeriğe sahip. Alüminyum tuzu içermiyor. Terlemeyi değil ter kokusunu önlüyor Herbal Doğal Deodorant. Ter kokunu Çinko Rinoleat ile gözenekleri tıkamadan ve cildin nefes almasına engel olmadan çözüm oluyor. Çinko Rinoleat koku oluşumuna neden olan mikroorganizmaların üzerinde etkili doğal bir içerik. Alüminyum tuzlarına iyi bir alternatif.
Herbal Doğal Deodorant içeriğinde de vücut losyonundaki gibi misket limonu, limon, fesleğen ve paçuli saf uçucu yağları var. Kokusu losyonla aynı. Herbal serisini kullandığım zaman başka bir parfüm kullanmıyorum. Çünkü yoğun bir kokusu var. Ama yoğun olmasına rağmen beni kesinlikle rahatsız etmiyor. Serinin kokusu hiç bir şekilde alerjimi tetiklemedi. Yine de siz koklamadan almayın. Hepimizin bünyesi farklı tepkiler verebilir.



Atelier Rebul Pharmasy Vücut Bakım Serisinin diğer çeşidi De-Stress'i Nilgün ve İrem yazdı. Yorumlarını okumanız için bloglarının linkini bırakıyorum.

audreyinsekerleri.blogspot.com

www.trendyandfriendly.com


20 yorum:

  1. AR markasından deneyip beğenmediğim ürün yok. Koku hassasiyetime rağmen alerjimi tetiklemiyor. Bu serideki kokulara da bayılıyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı ürünlerinde koku beni rahatsız etse de etkileri çok iyiydi hepsinin.

      Sil
  2. Güzel günlerde çok daha güzellerini deneyimleyelim canımcım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu günler bitsin gitsin, güzellikler elbet geri gelecek canımcık :)

      Sil
  3. Yapış yapış his bırakmaması ve çabuk emilmesi en büyük artılar oluyor benim için krem seçerken :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de. En önemlisi hemen giyinebilmeliyim kremin üstüne :))

      Sil
  4. Ürünler harika ama maalesef çok pahalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef canım. Bazı ürünleri fiyatını hak ediyor bazıları hak etmiyor.

      Sil
  5. yorum için teşekkürler,
    benim de deneyimlemek istediğim bir marka ama daha kısmet olmadı..
    Sağlıklı günler.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her cilt tipine ve yaşa uygun ürünleri var. Seçmek zor ama bir yerden başlamak lazım :))

      Sil
  6. bunun da kokusuna bakmıştım etkinlikte baya güzeldi .-))

    YanıtlaSil
  7. yapış yapış hissi vermeyen ürünler her zaman favorim :)

    YanıtlaSil
  8. fiyat olarak maalesef yüksek:((( güle güle kullan tatlım:)
    sevgiler
    makyajlıkareler

    YanıtlaSil
  9. Lavanta kokusuna bayılıyorum, mis gibi kokusunun yanısıra çok da rahatlatıyor ;)

    YanıtlaSil
  10. Yapış yapış hiz bırakmaması iyiymiş

    YanıtlaSil