28 Ocak 2020 Salı

New Well Bio Herbal Hacim Veren Maskara

Doğal ve besleyici içerikler renkli kozmetik dahil bir çok üründe ilk tercihimiz oluyor. Makyaj yaparken bakım da yapıyor olmak bence güzel bir şey. Mesela kirpikleri besleyip, uzatan bir maskara hangimizin ilgisini çekmez. 
Son günlerde atakta olan markalardan New Well içeriğinde 7 doğal yağ bulunan maskarasıyla bir anda hepimizin ilgisini çekti.



New Well Bio Herbal Hacim Veren Maskara kirpikleri dolgunlaştırıp, hacim verirken aynı zamanda beslemeyi vaadeden iddialı bir ürün. İçeriğinde avakado, argan, macadamia ve tatlı badem yağı, E vitamini, kızıl yonca ekstresi ve keratin bulunuyor. Oldukça besleyici bir içerik değil mi sizce de?
New Well Bio Herbal maskara uzun vadede kirpikleri besleyerek daha dolgun, uzun ve gür olmalarını sağlıyor. New Well Bio Herbal maskara hem bakım hem makyajı bir arada sunarak benim gibi kirpik bakım yağlarını düzenli kullanmayı beceremeyenlere pratik bir ürün olmuş. 
Güçlü ve sağlıklı kirpikler için hemen kullanmaya başladım Bio Herbal maskarayı.



İnce yapılı kıl fırçaya sahip Bio Herbal maskara. Kirpikleri çok güzel tarıyor ve kavrıyor. Tek tek ayırıp, kıvırıcı kullanmadan kirpikleri kıvırması da gayet başarılı. 3 kat uygulamada bile kirpiklerimi ağırlaştırıp, topaklanma yapmadı. Kirpiklerime verdiği siyahlığı da sevdim. New Well bu maskarası için ipek kirpik etkisi demiş ama belki uzun vadede beslenen kirpikler ipek kirpik kıvamına gelecektir.  


Kirpik konusunda ne yazık ki pek şanslı olduğumu söyleyemeyeceğim. Cansız kirpik yapısına sahip biri olarak maskarada önceliğim hacimli kıvrık kirpikler. Uzunluk hacimden sonra geliyor benim için. New Well maskarayı ilk olarak kıvırıcı kullanmadan uyguladım. Kıvırmasını oldukça iyi buldum. Kıvırıcıyla etkisi daha da arttı. Fotoğrafta 2 kat ve kıvırıcı kullanmadan uyguladığım halini görüyorsunuz. Verdiği hacim ve uzunluk günlük kullanım için gayet iyi bence. Doğal duruşunu da sevdim. Daha yoğun kirpik görüntüsü istediğimde 3 kat uyguluyorum. 
Gün içinde kirpiklerim düşmedi ve kirpik diplerine dökülme yapmadı. Temizlerken de kirpiklerimi dökmeden rahatça çıktı. 
İddialı ürünlerde beklentimi yüksek tutmamaya çalışırım. Bio Herbal maskarayı da aynı şekilde yüksek beklentiye girmeden kullanmaya devam edeceğim. Uzun vadede kirpiklerime olumlu etkisi olursa bu yazıyı güncellerim. 
Doğal ve besleyici içerikleri seviyorsanız Bio Herbal maskarayı da denemelisiniz. New Well online sitesinde lansmana özel %31 indirimle alabilirsiniz Bio Herbal maskarayı. 




4 yorum:

  1. kirpikleri besleme durumu benim de çok ilgimi çekti bakalım nasıl olacak biraz daha kullanayım da yazacağım..

    YanıtlaSil
  2. İçerik olarak güzel ve çok büyük vaatler olan bir içerigi var ama verdiği etki bence çok günlük elime geçerse kullanırım ama özellikle gidip almayı düşünmüyorum açıkçası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük vaadi olan ürünler beklentiyi yükselttiği için bazen hayal kırıklığı yaratabiliyor. Ben de beklentiye girmemeye çalışıyorum böyle ürünleri kullanırken. Dediğin gibi günlük buldum bende. Umarım uzun vadede kirpikleri besler ;)

      Sil