24 Ocak 2020 Cuma

Loreal Mucizevi Yağ Besleyici Göz Bakım Kremi

Buraları çok boşladım farkındayım. Uzun zaman sonra bir bakım ürünüyle tekrar sahalara döneyim.
Dibini gördüğüm Loreal Mucizevi Yağ Göz Kremini ayrıntılı anlatacağım.  Bu kremi yaz başı oldukça iyi bir indirimde merak edip almıştım.Ama yapısının yoğunluğundan dolayı kullanmayı kışa bırakmıştım. İyi de yapmışım. Çünkü tam bir kışlık göz kremi Mucizevi Yağ krem.




Loreal Mucizevi Yağ serisinin yağını ve saç ürünlerini severek kullanıyorum. Serinin yüz kreminin de testerını kullanmıştım ve yapısı özellikle kışın nemsizlik çeken ciltlerin seveceği kıvamdaydı. Göz kremini de indirimde görünce denemek için aldım.
Kremin vaadeleri göz çevresini beslemek, onarmak, pürüzsüzleştirmek ve 4 hafta kullanım sonrasında sıkı bir cilt. Bu vaadlerinin yanında bir de anti-age özelliği olsaymış süper ötesi olurmuş. Bakalım vaadlerini gerçekleştirmiş mi bu krem.



Kremin içeriğindeki arı sütü ve shea yağından dolayı oldukça yoğun bir yapısı var. Instagram’da paylaştığımda bir iki olumsuz yorumdan dolayı ilk başta biraz tedirgin kullandım. Bir takipçim göz altında sivilce yaptığını, birkaç takipçim de minik yağ butonlarına neden olduğunu yazmışlardı. Öncelikle bu krem her ne kadar tüm cilt tiplerine uygun denilse de oldukça kuru ve nemsiz göz çevresine sahip olanlara uygun bir ürün. Yağlı bir göz çevreniz varsa bu kremden kaçınmalısınız. Çünkü yağ butonu, sivilce gibi sorunları yaşayabilirsiniz. Benim cildim kuru ve aşırı nemsiz. Bu krem soğuk kış günlerinde benim göz çevreme ihtiyacı olan nemi sağladı. Yağ butonu, sivilce ya da alerji vs gibi olumsuz bir durum yaşamadım. İlk kullanmaya başladığımda çok az kullanıyordum. Hem olumsuz yorumlardan hem de yoğun yapısından dolayı. Ama az kullandığımda verdiği nem yetersiz geldi. Normal ölçülerde kullanmaya başladım. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere temiz cildime kullandım. Bu kremi kullandığımda bir diğer tedirginliğim makyaj altında nasıl olacağıydı. Yoğun yapısı göz çevremi yağlandırıp makyajı gün içinde akıtıp bozar mı diye düşünmüştüm ama o anlamda da bir olumsuzluk yaşamadım. Aksine kapatıcı çok daha güzel oluyor bu krem üstünde.


Göz çevresini çok iyi nemlendirdiği için uzun vadede ince kırışıkları da yok edecektir bu krem. Yaştan dolayı yerleşmiş kırışıkları da yok etmeyecektir ama az da olsa hafifleteceğini düşünüyorum. Yaz için kuru ciltlere bile ağır geleceğini düşünüyorum. Benim de sadece kış dönemi kullanabilceğim bir krem. Yağlı ciltler sevmez ama karma ciltler bir şans verebilir. Testerına ulaşma şansınız olursa almadan önce denemenizi öneririm. Hakkında çok fazla olumsuz yorum olunca insan ister istemez tedirgin olabiliyor. 15 ml olmasına rağmen çok da bereketli bir ürün. 4 aya yakın bir süre kullandım, üstelik bol kepçe şeklinde kullandım bazı zamanlar. İndirim dönemleri (makyaj altına kullanmak için bile) tekrar alabileceğim bir krem. Kısacası cildimin hassasiyetine ve alerjik olmasına rağmen ben hiçbir olumsuzluk yaşamadım bu kremle ilgili. 


İçerik listesi de bu şekilde. Bu listeye ben yorum yapmasam daha iyi :)))

2 yorum:

  1. benim de deneme listemde bu krem en kısa zamanda alacağım tabi ki indirimden :-)))

    YanıtlaSil
  2. Yağlı cildim var bana uymaz ama ihtiyacım olursa aklıma yazdım

    YanıtlaSil