6 Kasım 2019 Çarşamba

Bitenler - 19

Yılın ikinci bitenler yazısı aylar sonra blogda. Çok şaşıracaksınız ama yine bu bitenlerde renkli kozmetik yok :)) Lafı fazla uzatmadan son 8 ayda neler bitmiş kısaca anlatmaya başlayayım.




Bol bol şampuan ve cilt bakım ürünü bitirmişim. Burada olmayan ama yazıda bahsedeceğim bir kaç biten ürün daha var. Bizimkiler benim ikinci bitenler poşetimi çöp diye atmış :))



Palabs serum ve kremi geçen kış şubat ve mart gibi bitirdim. Serumu gerçekten çok başarılıydı. Burada yok ama toniğini de bitirmiştim Palabs'ın. Bazı arkadaşlarımız toniğini bir ara epey tu kaka etmişti ama muthiş bir tonikti. Tonikten tekrar alabilirim.
Atelier Rebul My Skin canlandırıcı seti yaz sıcağında severek kullanmıştım. Özellikle yüz spreyi çok iyiydi.
Loreal Yaş Uzmanı serisinin 30+ yaş için olanı fena değildi. Tekrar almam ama.
Clarins HydraQuench Cream-Gel (mavi ambalajlı) ve Hydra Matte Lotion (yeşil ambalajlı olan) karma ciltler için güzel kremlerdi. Yine yaz sıcağında kullanıp bitirdim bu 5'er ml'lik testerları.
DM Sun Dance Med güneş kremi oldukça başarılı bir ürün. Ama son kullanma tarihi geçtiği için güle güle diyorum kendisine. Keşke DM ülkemizde de olsa Rossmann gibi. Güzel ürünleri var bu marketinde.
Bee Beauty Q10 göz kremi umduğumdan iyi çıktı. Nem vermesi benim için yeterliydi. Çok kuru göz çevresi için yeterli gelmeyebilir. İndirimlerde tekrar alınabilir.
Yves Rocher el kremi günlük kullanım için iyiydi.Bir alışveriş hediyesiydi bu krem yanlış hatırlamıyorsam. Hemen emilmesi ve yağlandırmamasını sevmiştim. Alternatifi çok olduğu için fiyatından dolayı tekrar almam.


Coslys saç ve vücut şampuanını tatilde kullanıp bitirdim. Vücut için iyi ama saçları fena sertleştiren bir ürün. Aslında bu tarz ikisi bir arada saç ve vücut ürünü tercih etmiyorum ama bir pr paketinden ya da sürpriz kutudan çıkmıştı bu ürün. Çok fazlaköpürmeyen temiz içerikli, saç yerine sadece duş jeli gibi kullanılması daha uygun bir ürün.
Yves Rocher hamamelisli şampuan yine bir alışveriş hediyesiydi. Fena değildi ama almayı düşünmem.
Botanicals Fresh Care kişniş özlü şampuan ve serum Loreal Contenpro'dan gelmişti. Serumu fena değildi ama şampuanı pek sevdim diyemeyeceğim.
Biobals bizim evin demir başı, bittikçe alınıyor.




Otacı kaş kirpik serumunun ikincisi bu şişe.  İlk kullandığımda çok etkisiz bulmuştum. Hatta instagramda da bahsetmiştim sevmedim diye. Bir takipçim küsen kaşları için kullanıp çok memnun kaldığını söyleyince bir şans daha verdim. Kirpiklerimde etkisini görmedim ama takipçimin dediği gibi küsen kaşlarımda çok işe yaradı. Su bazlı olmasını da seviyorum. İndirimlerde gördükçe alırım.
LR aloe veralı dudak balmını çok sevmiştim. Kışın soğuklarda yazın güneşte dudakları koruması ve nemlendirmesi çok iyiydir. Tekrar almayı düşündüğüm bir ürün.


Splat ultra complex ve black lotus diş macunları Gratis'ten gelmişti. Her ikisinin de temizliği fena değildi. Bir Gratis indiriminde de white plus çeşidini almıştım. Beyazlatması için bir yorum yapamayacağım ama temizliğini sevmiştim. Black lotus ve white plus kutuları yanlışlıkla çöp diye atılan poşetle veda etmişlerdi bana :))
Benri diş ipleri ne çok iyi ne çok kötü. İplikleri ayrılıyor ne yazık ki ama fiyatı uygun olduğu için alıyordum.3-4 tane 50 mt'lik bitirdim, 5-6 tane de 25 mt'lik bitirdim ama artık bu diş iplerini bulamıyorum. Satıştan kalktı galiba.


Elseve 3 mucizevi kil maskesini bittikçe alıyorum. Saç derimi rahatlatıyor. Stokta iki kutu daha var.
Dove sabunları duş jeli yerine kullanıyorum. Kokularını seviyorum. Temizlemeleri de fena değil.
Paradontax diş macunu tadından dolayı pek sevilmez ama ben tadına baya alıştım. Diş etleri için de çok iyi. Temizliğini ve verdiği ferahlığı seviyorum.
Amway vücut losyonu tam yazlık bir nemlendiriciydi. Çabuk emilmesi, yapış yapış olmaması fena değildi.

8 aylık bitenlerim bu kadardı. Cildime uymayan ya da benim kullamama sıra gelene kadar bozulmasınlar diye epey bir ürünü de eşe dosta dağıttım.
Jöle, ıslak mendil, aseton ve pamukları da eklersem yazdıkça yazardım :)



6 yorum:

  1. oh ne güzel bir sürü ürün bitmiş ben palabs ürünlerine özellikle seruma bayılmıştım.. toniği kullandım mı hatırlamıyorum ama serumu gibiyse iyidir bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Palabs serum çok iyiydi. Tonik de serum kadar başarılı.

      Sil
  2. Mükemmel bir bitenler yazısı olmuş :) Gelsin yeniler o zaman ;)

    YanıtlaSil
  3. Otacı kas serumuna şans vermek isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaşlarda işe yaramasına he şaşırdım hem mutlu oldum :)

      Sil