23 Eylül 2019 Pazartesi

Nily21 On Yaşında Etkinliği

Blog sahibi olmak, blog yazmak bizler için büyük keyif. Her ne kadar son zamanlarda instagram yüzünden bloglar biraz geride kalmış gibi olsa da bizler için asla önceliğini kaybetmiş değil. Blog yazarlığı bambaşka bir tutku. Bazen uzun süre yazmaya ara versem de blogum benim için önemini hiç yitirmeyecek. Kolay değil, tam 7 yıldır blog yazıyormuşum. Geçtiğimiz haftasonu da benim için çok kıymetli bir blogger arkadaşım  www.trendyandfriendly.com 'un sahibesi sevgili Nilgün 'ün blogunun 10. yılını kutladık.





Blogdan ve instagramdan tanıdığım, hatta her gün sohbet ettiğim arkadaşlarımla da bir araya geldik bu etkinlikte. İstanbul'dan sevgili İrem, onu Audrey olarak tanıyorsunuz, ve sevgili Ebru , Çanakkale'den sevgili Filiz, Ankara'dan bizim kızlar Nihal ve Zuhal ile beraber bol sohbetli, bol kahkahalı oldukça keyifli bir etkinlik oldu.



Ev sahibimiz Swiss Otel Ankara bizleri etkinliğin teması olan Güzellik ve Bakım için en ugyun mekan olan Pürovel Spa'da ağırladı. Nefis ikramları da hem göze hem damağa hitap ediyordu.




İkramlar demişken Ays Kitchen Cafe'nin mükemmel lezzet ve görseldeki pastasından, kurabiye ve cup keklerden bahsetmeden olmaz. Butik pastacılık konusunda Ankara'nın en iyisi olan Ays Kitchen Cafe'nin zarif sahibesi Aysun da bizleri yalnız bırakmadı etkinlik günü.







Etkinlikte bizlerle olan firmalar da vardı. Bayram Oran Eczanesi'nin cilt bakım uzmanı Ceylan hanım bizlere hem Darphine ürünlerini tanıttı hem de sevgili Nezoş'a güzel bir cilt bakımı yaptı.
Gazi Üniversitesi'nde biyokimya profesörü olan Elif hanım temiz içerikli yepyeni markası Wuti Cosmetic ürünlerini anlattı bizlere. Bu yeni markadan sizlere uzun uzun bahsedeceğim daha sonra.




Tek tek düşünülmüş detaylar, ortam o kadar şıktı ki, etkinliğin kalitesi her şekilde belli oluyordu. Etkinlik sonrası Aysun'un davetiyle Ays Kitchen Cafe'de minik bir kahve molası verdik. Bir etkinliğe iki mekan da sanırım bir ilk olsa gerek. Eee böyle bir etkinliğin de farkı olmalıydı, değil mi?


Blog yazmak ciddi emek isteyen bir hobi. Ve bu hobiyi uzun yıllar devam ettirmek de büyük emek istiyor. Herşeyin çok çabuk tüketildiği bu dönemde blog için 10 yıl verilen emeği varın siz düşünün. Canım Nilgün'üm nice 10 yılların olsun.

Bu keyifli ve nezih etkinlikte hediyeleriyle bizlerle olan Atelier Rebul, Kiko, Splat Türkiye, Loccitane, Wuti Cosmetic, Beeo Arı Ürünleri ve Bayram Oran Eczanesi'nin desteğiyle Vichy, Darphin, Cerave, İncia ve La Roche Posay firmalarına da tekrar teşekkürler.







6 yorum:

  1. çok güzel bir gün geçirdik en kısa zamanda yeniden görüşürüz umarım :-)) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En güzeli de bir arada olmaktı. En kısa zamanda tekrar görüşeceğiz bence :))

      Sil
  2. Çok keyifli bir etkinlik olmuş belli ki ne mutlu..
    Blog yazarlığı maalesef ki instagrama yeniliyor gerçekten ama biz elimizden geldiğince yazmaya devam ederek unutturmamaya çalışacağız..
    Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog yazmak başka bir keyif, instagram o keyfi vermiyor :)

      Sil
  3. Çok güzel bir etkinlik olmuş belli . Blog yazmak ayrı bir tutku,hiç bir zaman instagram onun yerini alamaz .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şeyi düşünüyorum seninle Yasemin. Eskisi kadar aktif olamasam da blog bambaşka.

      Sil