28 Mart 2019 Perşembe

Cecile Nature Goat's Milk Beauty Aydınlatıcı

Cecile keçi sütü içeren Nature Goat's Milk Beauty serisiyle bu yıl kalplerimizi fena çaldı. Bu seriden benim kalbimi en çok aydınlatıcı çaldı tabi ki.



Aydınlatıcının 2 rengi var; Natural Light Sunshine ve Summer Peach Sunshine. Bendeki açık rengi olan Natural Light Sunshine. Her iki renk de 4 ayrı renkten oluşuyor. Açık olan daha gold bronz tonlar içerirken, koyu olan adından da anlaşılacağı üzere daha kızıl tonlara sahip.
Yapısı o kadar yumuşak ki kapağını bile açıp kapatırken kırılabiliyor.


Açıktan koyuya Natural Light Sunshine renkleri bu şekilde.  Oldukça pigmentli bir aydınlatıcı. Renkleri tek tek ya da karıştırarak uygulamak mümkün. Açık renkler aydınlatıcı olarak koyu renkler de bronzer olarak kullanıma uygun. Çoklu paletler gibi aslında bu aydınlatıcı. Göz farı olarak kullanmayı da sevdim ben. Hatta far olarak daha çok sevdim diyebilirim.


Renklerin karışmış hali gold yansımalı, tam sevdiğim gibi ama tenimde bu ton biraz kirli duruyor. Allık ya da bronzer üstüne ışıltı vermek için seviyorum bu renkleri ama. O şekilde daha hoş durduğunu düşünüyorum.



Bu fotoğraftan bahsettiğim kirli duruşu daha net anlayabilirsiniz. Bu tonu aydınlatıcı olarak sevmiyorum ve tenime de yakıştırmıyorum.

Genel olarak söylersem; ben bu aydınlatıcı sevdim ama far olarak sevdim. Yumuşak yapılı, tozutmayan, yoğun pigmentli başarılı bir ürün.

Siz Cecile keçi sütlü seriden neler kullandınız, hangi ürünü daha çok sevdiniz?

6 yorum:

  1. ben de deneyimleyeceğim canım keçi sütünü çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  2. bunun daha açık bir tonu yok muydu acaba bu renk bana da koyu çünkü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef en açık rengi bu. Bana da koyu ama çok az bronzer ya da allık üstüne uygulayınca fena durmuyor ;)

      Sil
  3. görünce benim de aklıma ilk gelen far olarak kullanırım oldu :)) güzel bir seri çıkarmış Cecille :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bu aydınlatıcının kaderi far olmakmış aslında :)

      Sil