21 Şubat 2019 Perşembe

Bitenler - 18

2019' un ilk bitenler yazısıyla karşınızdayım. Bol bol şampuan ve cilt bakımı ürünü bitti. Bakalım hangilerini sevdim hangilerini tarihin tozlu rafına kaldırdım.




Biten saç ürünlerinden başlayayım önce.



Bioblas bizim evin demirbaş şampuanı oldu senelerdir. Evde sevmeyeni yok. Kepeğe karşı etkili olan kepeği önlemede pek başarılı olmasa da dökülmeyi durdurup saçları güçlendirdi. Ama yeni serisi Bioblas BotanicOils'in   sarımsak özlü olanı dökülmeyi durdurma konusunda hiç işe yaramadı. Oldukça sıradan bir şampuandı. Her iki şampuan temizlik konusunda iyiydi.
Koleston Color Concealer kremden 2 tüp bitti. Tüplerden birini bitince unutup atmışım. Beyazlarda işe yaramıyor ama saç rengimi canladırmasını ve saçlarımı yumuşatmasını seviyorum. Elimde son bir tüp daha var. Bitince alır mıyım bilmiyorum.
Unutup attığım bir başka saç ürünü de Botanicals Fresh Care Aspir serisinin şampuanı ve saç kremi. Her ikisini de severek kullanıp bitirdim.
2 koca kavanoz da jöle bitti ama o kavanozlar çok büyük olunca bitenler yazısını beklemeden çöpe gittiler.


Cilt bakım ürünlerinde bitenler çok değil bu sefer.
Vichy termal suyun sonuncusunu bitirdim. Bu boydan bulursam yine alırım. Çantaya atmak için bu boy çok iyi oluyor çünkü.
Himalaya Anti Wrinkle krem annemindi. İkinci kavanoza geçtiğine göre sanırım sevmiş. Bu kremin yapısını anlamak için ben de bir iki gün kullandım. Nemlendirmesi gayet başarılı. Uzun vadede kırışıklarda işe yarayacağını düşünüyorum bu kremin.
Malu Wilz gül özlü krem ve toniği çok beğendim. Tam boylarını düşünebilirim. Seyahat boy olmalarına rağmen kremi 3 haftaya yakın toniği daha uzun süre kullanıp bitirdim.
Balea C vitaminli kapsüllerden 2 kartuş bitirdim. Çok beğendim. Arada cilde yoğun bakım için bu tarz kapsüller iyi oluyor.
Clarins Baume Anti Rides göz kremlerinin hepsi bitti sanıyordum ki son bir tüp daha varmış. Etkisini çok seviyorum bu kremin.
Clarins Concentre Zone Regard göz kremini biraz vasat buldum. Nemlendirmesi çok iyi değildi.
Nivea Natural Fairness yüz yıkama kremi ne yazık ki ülkemizde yok. Bu serinin ürünlerini sevmiştim.



Gelelim vücut bakım ürünlerine.
Akide şekeri kokulu, temiz içerikli Gel Douche severek bitirdiğim bir duş jeliydi. Yaşam Dükkanında satılan bu markayı almaya devam edebilirim.
Nivea Zeytinyağ özlü vücut kremi kuru ciltlerin seveceği güzel bir krem. Benim pul pul dökülen cildimi yatıştırıyordu. 24 saate yakın nem veren bu kremden tekrar alabilirim.
Neutrogena besleyici bakım kremi Nivea'dan da yoğun nem verdi. 2 güne yakın nem verdi dersem abartmış olmam. Stoklayacağım  bir ürün benim için.
Garnier mineral serinin roll on deodorantı benim için vasat bir üründü. 




Bu bitenlerin tek renkli kozmetiği bozulan bu ojeler oldu. Yani yine renkli kozmetik bitiremedim :))

Bir sonraki bitenlerde tüm stoklarımı eritmeyi, destan gibi bir bitenler yazmayı temenni etsem de bunun pek de mümkün olmadığını biliyorum elbette :))

4 yorum:

  1. oh yine çok iyi bitmiş özellikle şampuan tabi .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evdeki herkese şart koştum aynı şampuanı kullanıyoruz artık diye. Yoksa bitmiyor :))

      Sil
  2. oldukça geniş bir bitenler yazısı olmuş :)

    YanıtlaSil