15 Ocak 2019 Salı

Pax Moly Jeju Aloe Soothing Gel- Nemlendirici Aloe Vera Jeli

Yeni yılda alışveriş yapmayı sevdiğim Limonian firmasından güzel bir hediye aldım. Hediyelerden biri yaz kış kullanmayı sevdiğim, evden eksik etmediğim Pax Moly Aloe Vera Jeldi. Daha önce bir kaç kutu bitirdiğim için blogda ilk bu jeli yazmak istedim.




Güney Kore'nin doğal ortama sahip adası Jeju Adasında yetiştirilen aloe veralardan üretilen bir jel Pax Moly. 3 yıl kadar önce yine Limonian sayesinde keşfetmiştim bu jeli. İçeriğinde aloe vera yaprağı ekstratı, yeşil çay ve bambu ekstratı bulunuyor. Çok hafif, rahatsız etmeyen hoş bir kokuya sahip. jel yapısı ciltte kesinlikle yapışkan bir his bırakmıyor ve cilt tarafından da hemen emiliyor.



Ben bu jeli en çok yazın kullanmayı seviyorum. Bir de buzdolabında muhafaza edince şahane bir serinletici oluyor. Çok yoğun nem beklentiniz olmasın ama yazın benim gibi aşırı terliyorsanız ve kullandığınız her ürün ağır geliyorsa bu jeli siz de seversiniz. 
Yüzüm, kollarım, bacaklarım kısacası tüm vücudumda kullanıyorum. Herhangi bir iritasyon, alerji ve olumsuzluğa neden olmadı. Pax Moly jeli duş sonrası nemli saç derime uygulamaya da bayılıyorum. Hem saç derimi nemlendiriyor hem de saçlarımı besliyor. 
Gördüğünüz gibi benim demirbaş ürünlerimden bir Pax Molly Aloe Vera Jeli. Gözüm kapalı önereceğim ürünlerden de biri bu jel. Bir çok arkadaşıma aldırdım ve hepsi de benim gibi çok sevdiler.
Henüz aloe vera jeli kullanmadıysanız Pax Molly iyi bir seçenek olabilir. 


10 yorum:

  1. çok ilgimi çekti , bende deneyeceğim... sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın çok iyi oluyor, tavsiye ederim canım ;)

      Sil
  2. Denemedim ama Aloe Vera jelleri beni de rahatlatıyor, aklımda olsun (:

    YanıtlaSil
  3. Yazın güneş sonrası kullanmayı seviyorum aloe verayı.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok rahatlatıyor güneş sonrası, ben de çok seviyorum ;)

      Sil
  4. ben de çok severek kullanıyorum tam bir iyi edici ♡

    YanıtlaSil
  5. yaz ayları aloe verasız kesinlikle olmaz .. geçen yaz elimden düşmedi sürekli kullandım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de yazın en çok kullandığım ürün bu :)

      Sil