19 Ocak 2019 Cumartesi

Oriflame Giordani Gold Iconic Metalik Mat Rujlar

Son zamanlarda metalik rujlar mat rujlarla yarışır oldu. Metalik rujlar için annelerimizin gençliğinde kullandığı sedefli rujların günümüze uyarlanmış halleri dersem pek yanlış olmaz sanırım. Metalik rujların şimdilerde mat versiyonlarını da görür olduk. Ben de sizlere Oriflame Giordani Gold serisinin Iconic Metalik Mat Rujlarından bahsedeceğim.





Giordani Gold Iconic Metalik Mat Rujlar Oriflame markasının ilk metalik mat rujları. Ultra ince ışıltılı parçacıkları ve kremsi mat görünüm veren bu seri içeriğindeki argan yağı ile de dudakları nemlendiriyor. Spf 12 korumasıyla da dudaklarımızı güneşin zararlı etkisinden koruyor.



5 farklı renge sahip olan serinin altın rengi metal ambalajları çok şık ve kaliteli. Giordani Gold serisinin kalitesini bu şık ambalajlarla vurgulamış sanki Oriflame.
Rujların renklerine sırayla bakalım.


İlk rengimiz Nude Glow. Adından da anlaşılacağı gibi ışıltı bir nude ruj. Tam yazlık bir renk. Bronz tene çok yakışacağını düşünüyorum. 

İçindeki minik altın ışıltılar çok hoş görünüyor. Bu rengin tek kötü yanı bir kaç saat sonra dudak içlerinden silinip dudaklarda sadece altın ışıltıların kalması. Sık sık yenilemek gerekiyor bu rengi. Koyu renk rujların üstünde de güzel bir efekt veriyor. O şekilde kullanmayı daha çok sevdim.



İkinci rengimiz Frozen Rose. Soğuk, pembe alt tonlu tam benlik bir nude renk. Yaz-kış her makyaja yakışan güzel bir nude tonu. 


Nude Glow kadar olmasa da bu renkte de minik altın ışıltılar var ve gün boyu dayanıklılığı daha fazla. Bu renkte dudak içlerinden siliniyor ama nude glow gibi geriye sadece altın ışıltı kalmıyor. Yine de arada tazelemek gerekiyor. Elimden düşmeyen, sık kullandığım bir renk oldu Frozen Rose.


Üçüncü rengimiz Royal Purple. Mor alt tonlu hoş bir pembe renge sahip bu ruj. Günlük kullanıma da uygun koyu olmayan bir tona sahip.


Nude Glow ve Frozen Rose renklerine göre biraz daha dayanıklı bir renk Royal Purple. Bu tonlar esmer tenlilere çok yakışır. Yine bronz tende de güzel duracak bir renk. Her tür makyajda da rahatlıkla kullanılır.


Geldik benim favorim olan dördüncü renk olan Red Shimmer rengine. İçindeki minik ışıltılarla muhteşem bir kırmızı tona sahip bu ruj.


Günlük kullanıma da uygun bir kırmızı tonu bence Red Shimmer. Serinin en dayanıklı rujlarından biri bu renk. 3-4 saat dudakta kalıyor. Silinirken de kötü bir görüntü olmuyor. Benim gibi kırmızı ruju gece- gündüz her makyajda kullanıyorsanız bu renge siz de bayılırsınız.


Son rengimiz güzel bir bordo tonu olan Ruby Jewel. Adı gibi tam bir ışıltılı yakut rengi. 



Tam bir kış tonu. Makyajı geceye taşımak için güzel bir seçenek. 3-4 saat bozulmadan kalıyor bu renkte. Red Shimmer gibi silindiğinde kötü bir görüntü bırakmıyor dudakta. Favori bordo rujlarımın arasına girdi bu renkte

Giordani Gold Iconiz Metalik Mat rujlar saten yapılı, kolay sürülen ve dudakları nemlendiren rujlar. Metalik mat rujları seviyorsanız bu seriye bir şans verebilirsiniz. Hatta indirimleri takip edip uygun fiyata da sahip olabilirsiniz.

Sizin metalik rujlarla aranız nasıl? Ben her tür ruju sevdiğim için hepsi benim bebeklerim diyerek ayırım yapamıyorum :)

6 yorum:

  1. ben mat rujlardan daha çok sevdim sanki bunları favorim kırmızı tabi ki .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duruşları mat rujlardan daha güzel bence de :)

      Sil
  2. Rujları yakından da incelemiştim. Hatta dayanamayıp iki tanesinden sipariş verdim. hem renklerini hem yapılarını çok beğendim canım :)

    YanıtlaSil
  3. Kırmızı olan sana çok yakıştı ama ;)

    YanıtlaSil