24 Ocak 2019 Perşembe

Colossein Lacivert Polarize Güneş Gözlüğü

Detaylara takıldım mı beni tutabilmek çok zor. Aynı detaya sahip binlerce şey alsam da hep eksik hissediyorum nedense. Bu ara da polarize güneş gözlüklerine takıldım. Habire alıp duruyorum. Kendimi durduramıyorum :))) Son aldığım gözlük lacivert çerçeveli polarize camlı bir model oldu.





Polarize camlı gözlüklerin rahatlığına alıştığımdan beri başka cam kullanamaz oldum. Ama polarize camlı gözlükler gerçekten çok daha konforlu oluyormuş meğerse. Bu gözlüğün camlarının yansıma önleyici ve polarize olması satın almaya karar vermemde etkili oldu.


Tabi çerçevenin metal detayları, dokusu ve rengi, gözlüğün modeli beni cezbetmedi dersem yalan olur.


Çok hafif, kullanırken varlığını hissettirmiyor bu gözlük.
İnternetten gözlük almanın en büyük sıkıntısı ölçülerini tam bilememek. Yüzüme yakışır mı, büyük mü olur, tam mı oturur diye düşünmeyenimiz yoktur sanırım. Colosseinglasses sitesinde gözlüklerin ölçüleri ayrıntılı bir şekilde yazılmış. Alacağım gözlüğün ölçülerine bakarak karar vermem de daha kolay oluyor. Kargolama sürecide sağlam ve sorunsuz olunca göünl rahatlığıyla alışveriş yapıyorum bu siteden.
Sizin de benim gibi en sevdiğiniz aksesuar gözlüklerse, Colosseinglasses'la size güzel bir haberim var. Colosseinglasses sitesinden istediğiniz gözlüğü Fashiondeal kodunu kullarak  %30  indirimli satın alabilirsiniz.

4 yorum:

  1. çok beğendim bu gözlüğünü :-))

    YanıtlaSil
  2. Ben markayı sevdim. Gözlükleri hem kalite hem model olarak çok başarılı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ALışveriş ve kargolama da sıkıntısız.. Daha ne olsun :)) Ben de sevdim ;)

      Sil