4 Aralık 2018 Salı

Oriflame Giordani Gold Incredible Length Maskara

Geçtiğimiz haftalarda Oriflame Türkiye ekibinden kocaman bir paket geldi. Benim için büyük bir sürpriz oldu bu hediyeler. Gelen hediyelerimi hemen kullanmaya başladım. Sizlerle de yorumlarımı  sırayla paylaşacağım.
İlk olarak Giordani Gold serisinden Incredible Length Maskarayla başlamak istedim yorumlarıma.

Giordani Gold Incredible Length Maskara



Oriflame'den ne alsam diye bana sorarsanız eğer gözüm kapalı maskaraları derim. Şimdiye kadar kullandığım bir çok Oriflame maskaradan çok memnun kaldım. Arada tabi ki beğenmediklerim ve sıradan bulduklarım da çıktı. Bu yüzden de gelen hediyelerden ilk olarak maskarayı denemek istedim.





Klasik görünümlü kıl bir fırçaya sahip bu maskaranın adından da anlaşılacağı gibi iddiası olağanüstü uzun kirpikler. İçeriğindeki mikro fiber tüylerle zenginleştirilen bu maskara kirpiklere olağanüstü uzunluk verirken tek tek ayırıp belirginleştiriyor. Tüm bunların yanı sıra kirpiklere bakım yapan bir içeriğe de sahip bu maskara.

Gerçekten de çok iddialı, değil mi?

Resim yazısı ekle
Uzunluk ve tek tek ayrılmış belirgin kirpikler iddiasında çok da başarısız diyememem Giordani maskara için. Ama fotoğrafta gördüğünüz gibi benim kirpiklerimi olağanüstü bir uzatmadı. Kirpik kıvırıcı kullanmadan uyguladığımda kirpiklerimi kıvırması oldukça başarılı. Tek katta bile gayet güzel kıvrılmış kirpiklere sahip oluyorum. Ama benim için bir maskarada aradığım en önemli özellik olan hacim verme ne yazık ki bu maskarada yok. Daha hacimli ve yoğun kirpikleri uzun kirpiklere tercih ediyorum çoğunlukla..

Gün içinde dökülme yapmaması en büyük artısı. Şimdiye kadar kullandığım hiçbir Oriflame maskarada böyle bir sorun yaşamadım. Kirpiklerimde ağırlık da yapmıyor. Çok kolay temizlendi ve kirpiklerimde dökülme yapmadı. Üst üste uygulamada da topaklanma yapmadı ve kirpiklerimi yapıştırmadı. Hazır konu üst üste uygulamaya gelmişken bir püf noktası vereyim. 2. ya da 3. kat uygulama yapılacaksa maskara tam kurumadan uygulama yapılırsa çoğu maskara topaklanma yapmaz.

Sonuç olarak Giordani Gold Incredeble Lenght Maskara benim için günlük bir maskaradan fazlası olamadı. Daha önce kullandığım Oriflame maskaralarıyla kıyaslarsam çok daha iyi maskaralarını kullandım markanın. Yoğun ve belirgin kirpik görüntüsü sevmiyorum, doğal kirpikleri seviyorum diyorsanız bu maskara tam sizlik.

Tabi herkesin kirpik yapısı farklı olduğu ve bazı maskaraların her kirpikte güzel olmayacağını atlamamak lazım.

2 yorum:

  1. Ben oriflame markasına ait maskara kullanmadım. Katalog sistemi ile satılan ürünlere ulaşmak bazen kolay olmuyor. Maskara uzatma konusunda başarılı evet ama bende hacim seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hacim olmayınca eksik kalıyor maskaralar, değil mi :)

      Sil