3 Aralık 2018 Pazartesi

Atelier Rebul Pharmacy Collection








Geleneksel eczacılık bilgi ve yöntemleriyle, doğanın saflığının, 
bilim uzmanlığıyla harmanından doğan koleksiyon:

PHARMACY COLLECTION

Atelier Rebul, yüzyılı aşkındır süregelen eczacılık deneyim ve uzmanlıktan yola çıkarak, doğanın sağlığını, bilimsel uzmanlıkla bir araya getiriyor ve günümüzün modern yaşam tarzı ihtiyaçlarına çözüm buluyor. Geleneksel eczacılıktaki bilgi birikimini, günümüzün doğal aktifleriyle harmanlayarak; sağlıklı cilt, sağlıklı beden ve sağlıklı 
bir zihin için PHARMACY COLLECTION’ ı geliştirdi.



Günümüzdeki modern yaşam tarzı getirdiği birçok yenilik ve kolaylığa rağmen; sağlığımız üzerinde hızla artan bir ivme ile bozukluğa neden olmaya devam ediyor. Günlük hayatın neden olduğu UV, hava kirliliği, radyasyon v.b çevresel faktörler ile birlikte yaşam tarzımızın getirdiği sağlıksız beslenme, uyku eksiklikleri, stres gibi tüm faktörler; cilt, beden ve ruhsal sağlığımızı ciddi şekilde tehdit ediyor. Sağlıksız cilt ise yorgun ve mat görünüm, nemsizlik, kırışıklık, kızarıklık, hassasiyet, akne ya da cilt bariyerinde bozukluk gibi sorunlarla karşımıza çıkıyor. 


Pharmacy Collection %100 eczacılık, %100 sağlık ve %100 güven bakış açısıyla %95’in üzerinde doğal içeriğe sahip, sert kimyasal içermeyen, parfüm içermeyen, vegan, hayvanlar üzerinde test edilmeyen üstün cilt bakım ürünleri geliştirdi.  Sağlıklı cilt için geliştirilen Nemlendirici ve Serum’ da yenilikçi teknolojiyle GERÇEK PRE+PROBİYOTİKLER’ den yararlanılıyor. Vücudumuzda bulunan iyi bakteri probiyotikler, bağırsak florası başta olmak üzere beden sağlığı için vazgeçilmez olduğu gibi, artık cilt sağlığımıza da el atıyor. Probiyotikler cilt florasının da en yakın dostu. Cilt florasını zararlı bakterilere karşı koruyor, iyi bakteri popülasyonunu artırıyor, modern yaşamın hayatımıza getirdiği zararlı dış faktörlere karşı, cilt bariyerimizi bir kalkan gibi koruyup, güçlendiriyor. Strese bağlı oluşan hassasiyet, kızarıklık gibi birçok sorunla savaşıyor. Ciltte bir nem deposu görevi görüyor, cildi besliyor ve canlılığını geri kazandırıyor. Formüldeki milyonlarca probiyotik, ciltle buluştuğu anda aktive olarak cildinizin sağlığı için harekete geçiyor. Prebiyotikler ise bu dost bakterileri besleyerek hayatlarının devamını sağlıyor. Bu yenilikçi muhteşem mekanizma ile cilt artık daha sağlıklı.

Pharmacy Collection’ın ilk adımı ‘sağlıklı cilt’ serisindeki Pre+Probiyotik’li Nemlendirici, Pre+Probiyotik’li Milk Serum’ dan meydana geliyor. %95,67 doğal içerikli Pre+Probiyotik’li Nemlendirici içeriğinde sağlıklı bir cilt florası için çalışan pre+probiyotiklerin yanı sıra, besleyici shea butter, Vitamin F, bilinen en güçlü doğal nemlendiricilerden ve 72 saat süren nemlilik sağlayan pentavitin bulunmaktadır. Hızlı emilen, hafif yapısıyla cilde kolayca penetre oluyor, kızarıklık, hassasiyet ve nemsizlik gibi cilt problemleriyle savaşıyor. Sardunya çiçeğinden gelen doğal bir kokuya sahip. Hassas dahil tüm ciltler için uygun olan nemlendirici, paraben, parfüm, mineral yağ, silikon, peg, suni renklendirici ve ftalat içermiyor. 

Pre+Probiyotik’li Nemlendirici Süt Serum ise %97, 06 doğal içeriğe sahip, hafif ama konsantre yapısıyla hassas dahil tüm ciltlere uygun. Gerçek pre+probiyotiklerin yanısıra shea butter, antioksidan ve harika bir cilt besleyici olan avokado yağı ve vitamin E içeriyor. Formülde paraben, parfüm, mineral yağ, silikon, peg, suni renklendirici ve ftalat bulunmuyor.


Eczacılıktan alınan ilhamla geliştirilen bu özel koleksiyon ürünleri doğal, etkili ve trend içerikleriyle her yaşa, her cilde üstün bir cilt bakım deneyimi sunuyor. Keşfetmek için Atelier Rebul mağazalarına davetlisiniz.  




*Basın Bülteni

4 yorum:

  1. çok severek takip ettiğim bir marka adamlar kefirden ürün yapmış ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen, prebiyotik be probiyotikleri bir arada kullanan tek marka.

      Sil
  2. Güzel bir ürün serisine benziyor, ilk fırsatta mağazalarına uğrayacağım. sevgiler.

    YanıtlaSil