19 Ekim 2018 Cuma

Ajmal Sacred Love Kadın Parfümü

Havalar soğudukça daha yoğun kokular geçiş yapıyorum yavaş yavaş. Yazın hafif ve fresh olduğu için erkek parfümü olsa bile Ajmal Titanium'u kullanırken şimdi biraz daha ağır, daha arabik bir koku olan Sacred Love'a geçiş yaptım. Arabik bir koku dediysem de öyle hacı yağı gibi bir koku değil Sacred Love.




Sacred Love yani Kutsal Aşkı, bir kadının kalbini romantizm duygularıyla ısıtan tatlı bir koku diye diye tarif etmiş Ajmal bizlere.
Üst nota canlandırıcı etkiye sahip taze turunç çiçeği, orta nota büyülü ve gizemli bir sıcaklık veren misk ve çiçeksi, alt nota romantik etkiye sahip taze, misk ve çiçeklerden oluşuyor. Su zambağı, yasemin, şeftali, sandal ağacı, vetiver ve amber gibi içeriğiyle Sacred Love aşkın efsanevi iksirine en yakın kokuymuş meğerse. Bunu ben demiyorum; Ajmal bu kokusunu böyle tanımlamış. Sacred Love bizlere bir doğu masalı anlatıyor adeta.


Çiçeksi ve odunsu hatlara sahip olan Sacred Love içerdiği oryantal notalara rağmen kesinlikle ağır ve şekerli bir koku değil. 
İlk sıktığımda yoğun bir turunç ve taze çiçek kokusu alıyorum. Ama yarım saat kadar sonra koku oturuyor ve geriye hafif baharatlı misk ve çiçek kokusu kalıyor. Kalıcılığı ortanın üstünde. Kokuyu ben kendimde duymuyorum ama arkadaşlarım bugün ne kullandın diye soruyorlar. Kokunun kalıcılığını da böyle test edebiliyorum :)


Efsanevi aşkın iksirine en yakın koku iddiasında olan Sacred Love adına yakışan bir şişe tasarımına sahip. Aşkın sihirli iksirini kırmızı köşeli bir şişede sunmuş bize Ajmal. Kapağındaki ve yazılardaki altın detay sade şişe tasarımına zarif bir hava katmış.
Arabik ve oryantal kokuları merak ediyorsanız Ajmal Sacred Love bu tarz parfümlerle tanışmak için güzel bir seçenek.

 Trendyol ve Missliva internet sitelerinden satın alabilirsiniz Ajmal Parfümlerini. 

Ajmal'ın biraz daha pahalı niş parfümlerini de  Harvey Nichols, Brandium, Galeries Lafayette ve Beymen mağazalarında bulabilirsiniz.


8 yorum:

  1. Güzel günlerde sıkın kuşum, benımde en sevdıgım lıttle black dress ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Little Black Dress artık klasik oldu canım :))

      Sil
  2. daha duymadığım bir marka ,
    evet haklısın havaların serinlemesiyle parfümlerde de biraz değişiklik istiyor insan.....

    YanıtlaSil
  3. evet biliyorum bu markayı parfümler çok güzel ama ciddi pahalı maalesef...

    YanıtlaSil
  4. Yasemin zambak içeren kokuları severim :)

    YanıtlaSil