12 Ağustos 2018 Pazar

Bitenler - 17

Yaz geldi geleli bloga yazı yazmayı bıraktım. Sıcaklardan mı yoksa kendi bıkkınlığımdan mı bilmiyorum bu aralar pek yazı yazmak istemiyorum.
Neyse lafı fazla uzatmadan uzun zamandır yazılmayı bekleyen son bitirdiklerimi anlatmaya başlayayım.





Bolca saç, cilt ve vücut bakım ürünü, azıcık da renkli kozmetik bitti. Bir bu kadar ürünü de yeğenlerime ve arkadaşlarıma verdim. Hem de boşuna evde bekleyip bozulmamış oldular.


Cilt bakım ürünlerinde önceliği yarım kalmış ürünlere verdim.
Darphin nemlendiriciyi bitti zannederken dolapta bir köşede kalmış. Kenarda kalmayı haketmeyen bu kremi geçen kış bitirdim. Nemlendirmesi ve cildimdeki etkilerini sevmiştim. Elimde hiç ürün olmasaydı yeniden alabilirdim.
Hamilton renkli güneş kreminin biten ikinci tüpü. Cildi yağlandırmayan, mat bitişli hafif renkli bir kremdi. Koruyuculuğundan da oldukça memnundum. Yine alabilirim.
Ceradolin kremin de biten ikinci tüpü. Kışın dermatit atağında kurtarıcım olmuştu bu krem. Cildimin bozulan nem dengesini toparlamıştı. Yine alabileceğim ürünlerden biri.
Vichy göz kremi kış için yetersiz gelmişti ama yaz için ideal bir kremmiş. Tekrar almam.
Vichy termal suyun bu boyu indirimde gördükçe stokladığım bir üründü. Bu boy çantaya atmak için de ideal. Uygun fiyatlı bulursam yine alırım.
Oriflame Ecollagen 3D maskeler ne yazık ki dolapta unuttuğum için bozulmuşlar. Ciltteki lekeler için çok işe yarayan bu maskeleri uzun zamandır Oriflame kataloğlarında göremiyorum. Kataloğa girer girmez yine alacağım ürünlerden.
Bionnex misel su doğal içeriğiyle ve etkileriyle çok beğendiğim bir üründü. Keşke kozmetik marketlerde satılsa ve daha ulaşılabilir olsa.
Oriflame Novage Ultimate Lift kremleri severek bitirdim. Serinin göz kremi başarısızdı ne yazık ki. Fiyatından dolayı tekrar almam ama.
Örümcek Ağı Serum Lila Kutunun sürpriz kutusundan çıkmıştı. Hiçbir işe yaramıyor. İlk zamanlar kullanmıştım ama sonra bir köşede kalmış. Direkt çöp bir ürün. Tek iyi tarafı silikon ucu. Onu maske sürmek için kullanıyorum.
Clarins Baume Anti-Rides göz kremi testerından 3 tane kullandım, şu an sonucusunu kullanıyorum. Tester dediysem de her minik tüp 3 ml'lik. Nem vermesi, ince kırışıklarda etkisi çok başarılı. Tam boyunu alabilirim.


Amway G&H Nourish vücut kremini geçen kış kullanıp bitirdim. Kış dönemine uygun bir nemlendirici. Düzenli kullandığımda kuru ve pul pul dökülen cildimi çok güzel nemlendirdi.
Bee Beauty vücut losyonu da mevsim geçişlerinde fena iş görmedi ama duş jeli oldukça sıradandı. Sadece ambalajlarının güzelliği için bile alınır ama :)
Caudalie duş jeli bir sabun sever olarak sevdiğim nadir duş jellerinden. İçeriği temiz, kokusu ferah ve temizlemesi de gayet iyiydi.


Estee Lauder Pure White Linen tam bir yaz kokusu. İndirim takip ediyorum yeniden almak için.
Oriflame Urban Sheld fondötenin yanlış rengini almışım. Yapısı çok güzeldi ama koyu renginden dolayı yeğenim bitirdi.
Farmasi BB ruj çok güzel bir kırımızı tonuna sahipti. Lip balm gibi kullanıp bitirdim.
Yeşil eyelinerın markası bile silinmiş. Kim bilir hangi yüzyıldan kalmış kendisi. Direkt çöpe gitti.
The Balm far bazını çok severek kullandım. Fiyatından dolayı uzak duruyorum artık ne yazık ki. Şimdi Wet'n Wild far bazı kullanıyorum, onu da sevdim.


Cyrene sürpriz kutudan çıkan bu el kremi kokusu dışında çok güzeldi. Keşke portakal kokmasaymış..
Benri aseton simli ojelerde bile çok başarılı. Artık sadece bu asetonu kullanıyorum. Biraz tırnakları kurutuyor ama ojeleri kalıntı bırakmadan temizlediği için seviyorum.
Flormar siyah oje bittikçe aldığım bir renk.


Elseve 3 Mucizevi Kil maskesini çoktan yedekledim bile. 2-3 haftada bir saç diplerime uyguluyorum. Dermatitime iyi gelen nadir ürünlerden.
Koleston renkli saç kremi beyaz saçların rengini biraz da olsa kıran ve hafifleten bir üründü. Çoktan yedekledim bile.


Oriflame Milk&Honey Gold duş jeli kremsi yapısı ve güzel kokusu dışında sıradan bir üründü. Bitti gitti.
Kalyon tınak sertleştiriciyi yıllardır kullanıyorum. Hem tek başına, hem baz olarak ojelerin altına kullanıyorum. Tırnakları gerçekten güçlendiriyor.

Biten ürünlerin çoğunun ayrıntılı yazısını yazmıştım. Buraya tekrar link eklemedim ama etiketlerden bulabilirsiniz merak ettiğiniz ürünlerin yazısını.
Tüm bunların dışında bolca saç jölesi, pamuk ve ıslak mendil bitirdim. Bakalım bir sonraki bitenler yazısında neler olacak ...


11 yorum:

  1. çok fazla ürün bitmiş. gelsin yeniler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bolca bakım ürünü bitti İlke, baya rahatladım stoklardan bitince :)

      Sil
  2. dolu dolu bir bitenler yazısı! gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
  3. baya ürün bitmiş tebrikler :-)) bu arada merak ettiğim birkaç ürün hakkında da bilgi almış oldum ..

    YanıtlaSil
  4. süper bir yazı olmuş. Gelsin yenileri

    YanıtlaSil
  5. Ohhh bol bol bir bitenler yazısı olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yılda bir kere bitenler yazınca böyle oluyor :))

      Sil