21 Mayıs 2018 Pazartesi

Nivea MicellAIR Expert Makyaj Temizleme Serisi

Cilt bakımın ilk ve en önemli adımı temizlik. Makyaj da yapıyorsak cildimizin temizliğine daha da önem vermeliyiz.
Nivea "Sil Makyajını ve Yeniden Başla" sloganıyla tanıttığı yeni serisi MicellAIR Expert Makyaj Temizleme Serisiyle makyajdan arınmış nefes alan temiz bir cilt vaadediyor.




" NIVEA MicellAIR® Expert Makyaj Temizleme Serisi uzun süre kalıcı makyajı ve maskarayı ürün kalıntısı bırakmadan pratik bir şekilde çıkarır, böylece cildinizin oksijen alımı artar. MicellAIR bileşiği ve siyah çay içeren nazik formül hassas göz çevresine bakım yapar ve kirpikleri korur.
NIVEA MicellAIR® Expert Makyaj Temizleme Serisi, dudak, göz ve yüzdeki uzun süre kalıcı makyajı ve maskarayı ürün kalıntısı bırakmadan pratik bir şekilde çıkararak sizi bir sonraki makyaja hazırlar. "


Nivea'nın yeni serisi  MicellAIR Expert için vaadeleri bu şekilde. Pr paketi elime geçer geçmez denemeye başladığım için artık rahatlıkla yorumlayabilirim bu ürünler. Bakalım vaadlerini ne derece yerine getiriyor.


İlk olarak makyaj temizleme suyuyla başlayayım anlatmaya. Tam da elimdeki makyaj temizleme suyunun bittiği gün geldi bu pr paketi. Stoktan yeni makyaj temizleme suyu açmak yerine Nivea'yı kullanmaya başladım böyle denk gelince. 
Bu temizleme suyunu göz makyajını temizlemede çok başarılı bulmadım. Biraz ovalamam gerekti gözlerimi ve sanki biraz da gözlerimi yaktı. Cilt makyajını temizlemesi fena değil. Temizlik sonrası cildimi biraz gerdi ama çok rahatsız edici bir his değildi. Tüm makyajı 5-6 disk pamukla temizledi. Yapış yapış his bırakmamasını sevdim. 


Dudak makyajını çıkartmada da başarılı bir ürün. Bazı temizleme suları gibi kötü bir tat bırakmıyor. 


Göz makyaj temizleyici çift fazlı olmasına rağmen yağlı bir his bırakmıyor. Göz makyajını temizlemesini başarılı buldum. Gözlerimi yakmadı ve kullandığım bu süre boyunca kirpiklerimi dökmedi. Sevgili Nilgün ( Nily21 ) bu ürünü benden önce alıp kullanmaya başlamıştı. Ne yazık ki onun kirpiklerinde dökülmeye sebep olmuş. Bunu da eklemeden geçmemeyim dedim.
Genel olarak sevdiğim bir ürün oldu göz makyaj temizleyicisi. 


Serinin tek parfümlü ürünü makyaj temizleme mendilleriydi. Klasik Nivea kokusuna sahip mendillerin yapısını da biraz sert buldum. Ama makyajı temizlerken cildi tahriş edecek kadar sert değil yapıları. Göz makyajı dışında temizlemesi oldukça başarılı. Ne yazık ki temizleme suyu gibi bu mendil de göz makyajını güzel temizlemiyor. Hafif makyajlar için 1 mendil yeterli olurken daha yoğun makyajlarda 2 mendil yetiyor. Temizliğini anlamak için cildimi en son temizleme suyuyla sildim ve pamuk da kalıntı yoktu. Seyahatler için güzel bir seçenek olur bu mendiller.


Ürünleri kullandığım süre boyunca cildimde herhangi bir irritasyona neden olmadı. Genel olarak bu seriyi fena bulmadım diyebilirim. Makyajımı ön temizliği için yeterince iyi ürünler. Makyajımı neyle temizlersem temizleyeyim yüzümü yıkamadan temiz hissetmiyorum. Nivea MicellAIR Expert serisini kullanırken de bu değişmedi.

Nivea'nın bu yeni serinden kullandığınız ürünler oldu mu? Yorumlarınızı merak ediyorum.









18 yorum:

  1. denemedim ama siyah ambalaj direk ilgi çekiyor zaten denemek için :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ambalajı gerçekten çok şık ama sadece görseli için alınmalı mı bilemedim :))

      Sil
  2. Bende de hemen hemen böyle etki etti, cilt için olan gerginlik yapmadı sadece..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyse ki çok rahatsız edici bir gerginlik değil :))

      Sil
  3. mendilleri denemek isterim . seyahatlerde iyi bir yardimci olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mendileri sevebilirsin, denersen yorumlarını bekliyorum :)

      Sil
  4. Son zamanlarda çokça görür oldumda stoklar bitmeden denemem imkansız 🙈😔

    YanıtlaSil
  5. Bu seriyi cok merak ediyorum😍

    YanıtlaSil
  6. Bu seri ambalaj olarak çok dikkat çekiyor. Benimde son günlerde en çok merak ettiğim ürünler. Alıp deneyeceğim inşallah:)

    YanıtlaSil
  7. Ben göz makyajı yaptığımda suya dayanıklı ürünler kullanıyorum. Bu tarz ürünler kesinlikle yeterli gelmiyor bana. Katı veya sıvı yağlarla hemen çözülüyor ve kirpiklerim yerinde duruyor. Seriden sadece göz makyajı temizleyicisini denedim. Tek seferde değil her seferinde kirpiklerim pamukta kaldı -ki ovalayarak falan çıkarmadım. Benim haricimde kullanan kimsede de bu etki olmamış bu da ayrı konu :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda belirmeyi unutmuşum, ben hiç suya dayanıklı ürün kullanmıyorum makyajımda. Normal ürünleri bile temizlemesi ortalamayken suya dayanıklılarda pek başarılı olmayacaktır. Kirpik dökme konusu gerçekten ilginç oldu. O yüzden senin yazına link verdim. Malum birimize iyi gelen ürün birimizi olumsuz etkileyebiliyor...

      Sil
  8. nivea ben de maalesef pek iyi sonuç vermiyor ama belki bu serisi iyidir. bilemiyorum.. ben de beklerim bloğuma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birimize iyi gelen diğerimize iyi gelmeyebiliyor ne yazık ki..

      Sil
  9. Misel suyunu beğenerek kullanıyorum. Yapış yapış his bırakmaması, gözlerimi yakmaması ve kirpik dökmemesi benim için artıları.

    YanıtlaSil