7 Nisan 2018 Cumartesi

Zaful Alışverişim - Masaj Aleti

Yurtdışı alışverişlerinde gümrüksüz alışveriş limiti düşmeye devam etse de ben alışveriş yapmaya devam ediyorum.  En son Zaful'dan bir masaj aleti aldım. Hem yüzde hem vücutta kullanılanılabilen ilginç bir masaj aletim oldu :)

Handheld 3D Kneading Ball Tighten Skin Tool



Bu masaj aletini Zaful'da gezinirken tesadüfen görüp, sepete atmıştım. Almak istemedeki en önemli sebep The Body Shop'un yüz masaj aletine benzetmemdi ama boyutlarına bakmayı ihmal etmişim. Kargom geldiğinde TBS masaj aletine göre kocaman bir şeyle karşılaştım :)

Handheld 3D Kneading Ball Tighten Skin Tool


2 adet 360 derece dönen toptan oluşan başlığa sahip bu masaj aleti kan dolaşımını hızlandırıp cildi toparlamaya yarıyor. Yüz bölgesinde gıdı, alın çizgisi, sarkan yüz ovali gibi bölgelerde kullanılırken; vücutta kollar, bacaklar, göbek dahil bir çok bölgede rahatlıkla kullanılabiliyor.


Masaj aletinin en ilginç özelliklerinden biri güneş enerjisini aktive etmek için solar plakaya sahip olması. Sapındaki bu siyah noktadan güneş enerjisini depolayıp hafif bir elektrik akımı üretiyormuş. Ama bir bütün gün güneş altında bekletmeme rağmen sadece güneşten ısınan bir masaj aleti dışında bir etki gözlemlemedim.


Yüz için biraz büyük olması kullanım sırasında pek pratik olmuyor. Haftada bir ya da iki kere kullanmaya çalışıyorum. Kan dolaşımını hızlandırdığı için bir rahatlama sağlıyor ama büyük olduğu için pek rahat uygulayamıyorum. Zamanla etkilerini görürüm diye umuyorum yine de.


Yüzden ziyade vücut için çok daha uygun bu masaj aleti. Özellikle spordan sonra, o gün hangi bölgeyi çalıştırdıysam, o bölgelere masaj yapıyorum bu aletle. Spor sonrası kasları rahatlatıyor. 
Annemin sorun yaşadığı sırtında kullandığımızda da oldukça rahatlattığını söylüyor annem. 
Masaj kremi, yağı gibi malzemelerle kullanımı ne yazık ki biraz zor oldu. Krem ve yağdan dolayı masaj aletinin topları dönerken oldukça zorlandı.Yüz için olmasa da vücut için işe yaradı bu eğlenceli masaj aleti. 
Yüzde de kullanabilseydim daha da güzel olacaktı ama yine de beni mutlu eden bir Zaful alışverişi oldu benim için. 





9 yorum:

  1. Spor sonrası acayip işe yarayacak bişeye benziyor 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canımcık, kaslara masaj iyi oluyor :)

      Sil
  2. canım güzel günlerde kullan bende hemen siteye ışınlanıp detaylı bir göz atayım bu güzel ürüne ...

    YanıtlaSil
  3. yazıda da belirttiğiniz gibi vücut için kullanımı çok daha iyi görünüyor :)

    YanıtlaSil
  4. TBS var bende bu hakikaten kocamanmış ona göre yüze pek olmaz ama bacak için şahane bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satın alırken ölçülerine bakmamışım, sitede yazıyormuş meğerse. TBS masaj aleti gibidir düşüncesiyle aldım ama yüzde olmasa da vücut için işe yarar bir alet :)

      Sil
  5. Yaaaaa super ama baya buyukmus gercekten🙈🙈 ama nasil rahatlatir yaa😍

    YanıtlaSil