10 Nisan 2018 Salı

GlassesShop Güneş Gözlüğü Alışverişim

Yaz kış güneş gözlüğü kullanan biriyim. Hava azıcık parlak olsun yağmur bile yağsa güneş gözlüğümü takarım. Bazı gözlükler öyle rahattır ve yok gibidir ki unutup kapalı ortamda güneş gözlüğüyle dolaştığım zamanlar da olur.
Havalar ısınmaya başladıkça güneş gözlüğüm hiç yokmuşçasına bir alışveriş moduna girerim ve mutlaka her sene yeni bir güneş gözlüğü alırım. Bugün de bir kaç ay önce keşfettiğim ve hemen sipariş verdiğim GlassesShop alışverişimden bahsedeceğim sizlere.

Naples Square - Crystal


Gözlüğüm 1 ay önce gelmişti ama ufak bir ayarlama yapılması için götürdüğüm gözlükçüde unuttuğum için yazısını yazmak için biraz geç kaldım. Bütün güneş gözlüklerim koyu renk olunca böyle açık bir renk almak istedim bu sefer. Clubmaster modelleri andıran bu gözlüğü seçmemdeki en önemli etken rengi oldu. Sitede rengi kristal olarak geçse de bal rengi, pembe nude rengi gibi dense daha uygun olurmuş bu renge. Camları da çok koyu değil. Kışın ve az güneşli günlerde kullanmak için uygun bir gözlük. 

Naples Square - Crystal

Alışverişim çok kısa zamanda ve sorunsuz ulaştı bana. Gözlüğü alırken tek tereddütüm deneme şansım olmadığı için yüzüme uygun boyutta olup olmayacağıydı. Ama GlassesShop buna da çözüm bulmuş. Sitede beğendiğiniz gözlüğü deneyebiliyorsunuz. Sitedeki Try On butonunu tıklayıp fotoğrafınızı yükleyerek beğendiğiniz gözlüğü online deneyebiliyorsunuz. Modellerin boyutları da cm olarak yazdığı için aşağı yukarı bir fikir sahibi olunuyor.



GlassesShop sadece güneş gözlüğü satılan bir site değil. Lens ve reçeteli gözlükleri de sitede bulabilirsiniz. İsterseniz sadece çerçeve de satın alabilirsiniz siteden. Sitede oldukça fazla seçenek mevcut. Eğer online reçeteli gözlük almak isterseniz, site sizden gözlük reçetenizi istiyor ve reçetenizdeki gözlük numaranız ve göz bebeğinizin odağına göre gözlüğünüzün camını ayarlayıp gönderiyor.

Sitede fiyatlar ortalama ama kampanyalarla daha da ucuza alışveriş yapmak mümkün. Kampanya demişken, online alışveriş seven takipçilerime de minik bir sürprizim var. GlassesShop'tan sizlere güzel bir indirimim var. GSHOT50 indirim koduyla beğendiğiniz gözlükleri % 50 indirimli alabilirsiniz.

8 yorum:

  1. güzel günlerde kullan , çok şıkmış...

    YanıtlaSil
  2. çok beğendim güle güle kullan .-))

    YanıtlaSil
  3. Çerçeve rengi falan ne hoşmuş. Güle güle kullan canımcım 💕🤗

    YanıtlaSil
  4. Son zamanlarda gözlüklerinle konuşuluyorsun şekerim :) Çok güzelmiş bu da güzel günlerde kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözlüklere dayanamıyorum :)) Çok daha güzelleri senin olsun bebişim :)

      Sil