18 Mart 2018 Pazar

Zaful Alışverişim - Gri Keten Bluz

Bluz ve gömlekler en sevdiğim kıyafetlerden biri. Özellikle düz beyaz gömleği hastalık derecesinde severim dersem abartmış olmam. Öyle ki dolabımda en 10 tane beyaz gömlek var. Aynı gömlekten olduğunu unutup bir tane daha almışlığım da çoktur. Alışveriş sitelerinde de dolaşırken illa ki gömleklere ve bluzlara bakarım. En son Zaful'da dolaşırken yine dayanamadım ve  bir gömlek aldım.




Hazır yaz geliyorken doğal kumaşlar kullanışlı olur diyerek gri tonlarında bol işlemeli bu bluzu aldım. Açıklamalarında her ne kadar polyester yazsa da bluz kumaşı keten. Yaz ve bahar döneminde kullanacağım rahat bir kumaşa sahip.


Bu bluza kayıtsız kalamama nedenlerimden biri de kollar dahil tüm roba kısmında bulunan zemin üstüne lacivert işlemeleriydi. Bu işlemeler bluza çok hoş bir hava katmış.


Hakim yakalı, bol işlemeli bu bluz doğal kumaşından dolayı çabuk kırışıyor. Ketenin de cilvesi bu değil mi zaten. Kolunu katlayarak kullanmak için minik düğme detayı da var. İşlemelerinden dolayı yıkarken biraz hassas davranmak gerekiyor.


Bluz Zaful'da tek beden olarak satılıyor. ( S/M diyebileceğim 1 size beden ) İnternet alışverişlerinde kıyafet alırken mutlaka size guide yani beden ölçüsünün ayrıntısına bakın. Cm olarak göğüs-bel-omuz vs gibi ölçülere bakarak karar vermek daha garantili oluyor. Özellikle de yabancı sitelerde bu cm olarak ölçüler çok işe yarıyor satın alma sırasında, aklınızda bulunsun..

14 yorum:

  1. Baharda tam giymelikmiş. Hem keten olmasıda çok rahattır 💕

    YanıtlaSil
  2. çok hoş durmuş tam baharlık kombinler için güle güle giy..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, havalar da hazır ısınmaya başlamışken bol bol giyerim :)

      Sil
  3. Keten çok zor bir kumaş ama havasına bayılıyorum! Bu bluz da çok şıkmıuş Gül'cüm, çok hoşuma gitti benim de. Güzel günlerde giy, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keten'i ben de çok seviyorum zorluğuna rağmen.. Teşekkür ederim canım :))

      Sil
  4. Gule gule kullan cok yakismis.. desenlerini cok sevdim💙

    YanıtlaSil
  5. Üstünde de gördüm gayet kaliteli bir ürün. Güzel günlerde giy canım !

    YanıtlaSil
  6. Bu gömleğine bayıldım canım, sana da çok yakışıyor😍

    YanıtlaSil