27 Mart 2018 Salı

Luis Bien Aktif Karbon Maskesi

Bu yılın en popüler içeriği kesinlikle aktif karbon olmalı. Diş macunundan maskeye bir çok üründe aktif karbonla haşır neşir olduk fazlasıyla. Bugün ki blog konuğum da yine son zamanlar birçok hesapta da denk geldiğiniz Luis Bien Aktif Karbon Maskesi oldu.



Karbon denilince akla ilk kömür geliyor. Sağlık ve kozmetikte kullanılan aktif karbon kömürden değil çoğunlukla hindistan cevizi kabuğundan ya da odun gibi doğal kaynaklardan elde ediliyor. Cilt için oldukça faydalı bir içerik aktif karbon. Lekelerden sivilcelere birçok sorununun  tedavisinde kullanılıyor aktif karbon. 


Luis Bien Aktif Karbon Maskesi cilt tonunu eşitleyip, aydınlık ve homojen bir görünüm vaadediyor. Cildi beyazlatıp, lekeleri de geçirmek gibi iddiası da var bu maskenin.
Gelelim bu iddialarını gerçekleştirip gerçekleştirmediğine..
İlk kullanımdan itibaren cildimde aydınlık görüntüyü net olarak gözlemleyebiliyorum. Maskeyi yaklaşık bir aydır haftada 2 gün kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. 5-10 dakika ciltte bekletilmesi önerilmiş. Ben 10 dakika bekletip süngeriyle temizliyorum. Cildimde batma, yanma, kızarıklık gibi olumsuzluklara neden olmadı. Yüzümde tuttuğum süre boyunca cildimi germesine rağmen, yıkadıktan sonra cildimi kurutmadı. Geriye ışıl ışıl yumuşacık bir cilt bırakmasını sevdim bu maskenin.
Cilt lekelerimdeki etkileri için bir şey söylemem için henüz erken. Çünkü lekelerim oldukça eski ve bu maskenin işe yaramama ihtimali de yüksek böyle eksi lekelerde. Gerçi benim de böyle bir beklentim de yok zaten.
Firma maskenin etkilerinde bahsetmemiş olsa da gözenek temizliğinde de oldukça başarılı buldum ben. 


50 ml'lik siyah plastik bir kavanoza sahip maske. Plastik yerine cam tercih edilebilirmiş. İçinden siyah temizleme ve uygulama süngeri çıkıyor. Bu süngeri çok sevdim ben. Maskenin nemli süngerle uygunlaması önerilse de ben nemli cildime elimle uyguladım ve temizlerken süngeri kullandım. Bu şekilde daha pratik geldi bana. Luis Bien markasınından da kullandığım ilk ürün oldu bu maske. 
Kısacası kullandığım süre boyunca sevdim bu maskeyi. Oldukça da bereketli çıktı, hala kullanmaya devam ediyorum. 
2014 yılından beri faaliyet gösteren %100 yerli sermayeli markalarımızdan olan Luis Bien ürünlerine ulaşmak da çok kolay. Gratis'ten Migros'a geniş bir satış ağına sahip olması da olumlu. Markanın oldukça ilginç ürünleri var. Yüz ve vücut için bitkisel buz, kara sarımsak özlü saç bakım ürünleri ve manyetik maske en ilginç bulduğum ürünleri oldu. Bitkisel buzu ve kara sarımsak özlü ürünleri listeme aldım bile..







19 yorum:

  1. maskeyi henüz deneyemedim ama iyi olduğunu duydum çoğunluk beğenmiş ilk fırsatta deneyip yazacağım tabi :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bir an önce deneyin, bence seversiniz :)

      Sil
  2. bende bir deneyeyim o zaman bu maskeyi , sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildi kurutmadığı için seveceğini düşünüyorum :)

      Sil
  3. Şu sıralar çok görür oldum ya gerçekten her yerdede satılıyormuş 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satış ağının geniş olması iyi olmuş, merak ettiğimiz diğer ürünlerini rahatlıkla alırız..

      Sil
  4. Son günlerde bolca gördüğümüz bir marka.
    Benzer ürünlerde benim için aydınlık görüntü olmazsa olmazlardan. Maskelerim biraz azalsın sırf aydınlatma etkisi içim bile alabilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aydınlatma etkisi olan başka maskelerde önerebilirim sana şekerim :)

      Sil
  5. Son zamanlarda çok sık gördüğüm bir maske , bende açıkçası kömür içeriyor sanıyordum:) Etkileri güzelmiş. Elimde çok fazla urun var ama aklıma yazdım bu maskeyi , sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karbonu kömür sananlar çok Yasemin, ikisini karıştırıyor olman çok normal :) Etkileri umduğumdan iyi çıktı, indirimde şans verebilirsin :)

      Sil
  6. Ben nedense bir türlü güvenemedim bu firmaya ve cildim epey hassas bir dönemden geçtiği için PR ürünü de kabul etmedim :) fakat sendeki olumlu etkileri ve bilhassa o içindeki sünger detayı nedeniyle indirimde denk gelirsem ben de bir şans verebilirim :) Güle güle kullan Gül'cüm, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mıknatıslı maskelerinde ben de senin gibi düşünmüştüm Başak. Ama karbonlu olunca bir şans vermek istedim. Bir buluştuğumuzda sana biraz ayırayı, deneyip öyle al istesen :)

      Sil
  7. Bende keske cam ambalajda olsaydi dedim gordugumde.. hic denemedim bende manyetik olan var. Nem vermesi disinda onun da bi etkisini gozlemlemedim...sivilce problemim yok ama leke problemi oluyor zaman zaman gunesten dolayi. Merak ettim etkisini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Manyetikten çekindim ben açıkcası içeriğinde demiz tozu olduğu için. Cam ambalaj hem daha sağlıklı hem daha şık olurmuş..

      Sil
  8. Çok güzel bir yazı olmuş,merak ettiğim bir marka😊

    YanıtlaSil
  9. Magnetic maskesini severek kullanmıştım. Güzel bir nem vermişti cildime. Aktif karbon içerikli maskeleri seviyorum ancak dediğin gibi lekeler zor mesele. Maskeyle fln geçmesini hiç beklemiyorum artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aktif karbon içerikler benim de cildime iyi geliyor. Lekelerle de barıştım artık, uğraşmıyorum eskisi kadar :))

      Sil
  10. Ben roaccutane kullandım ve kırmızı izler hala duruyor ne kullandıysam geçmedi bu işe yarar mı acaba

    YanıtlaSil