9 Mart 2018 Cuma

Dr. Mimi Vita Pumping Peel

ECOCERT onaylı % 99 doğal içeriğe sahip ibaresini görür görmez ilgimi çeken bir peelingten bahsedeceğim size bugün. Kore markalarından olan Dr. Mimi Vita Pumping Peel sadece içeriğiyle değil etkileri ile de oldukça ilgi çekici bir ürün.



Gommage yani kese gibi ölü deriyi çıkartan yapıda bir peeling Dr. Mimi. İçeriğinde mayalanmış kabak ve tahıl özleri bulunuyor. Hem özü hem de mayalanmış haliyle iki şekilde kullanılmış bu üründe kabak. Nar, semizotu, pirinç, arpa, üzüm ve fasulye de diğer mayalanmış içerikler. Su yerinde C vitaminden zengin bir bitki olan Yalancı İğde suyu kullanılmış. İçeriğindeki doğal selülöz de Mavi Japon Kayını ve Jezo Ladininden elde edilmiş. Beta karoten, A-C ve E vitaminlerinden zengin bitkisel içeriğe sahip hassas yapılı bir peelin Dr. Mimi.


Gelelim Dr. Mimi'nin vaadlerine. Cildi silgi gibi silerek ölü derilerden arındırıp, pürüzsüz ve daha canlı bir cilt vaadlerinden bazıları. Gözenekleri temizleyerek cildi siyah noktalardan arındırıp yeniden oluşumuna da engel oluyormuş bu peeling. Tüm bunları yaparken de cildin nemli ve sağlıklı görünmesine de yardımcı oluyor. Vaadleri de oldukça etkileyici.


Kullanmaya başladığım ilk andan itibaren etkilerini hissettiğim bir peeling oldu Dr. Mimi. Cildime ince bir tabaka halinde sürüp 1-2 dakika bekledikten sonra yuvarlak hareketlerle ovalayarak cildimden temizledim. Silgi gibi çıkarttığı ölü deri kalıntılarını da bol suyla duruladığımda geriye canlı ve pürüzsüz bir cilt kaldı. Anında cildin pürüzsüzlüğünü hissediyorsunuz ki en çok hoşuma giden de bu pürüzsüzlük oldu. Ölü deriden arınan cilde uygulanan bakım ürünlerinin etkisi de tabii ki daha da iyi olacaktır. Cildi temizlerken nemlendirme iddiasını da gerçekleştiren bir peeling. Düzenli kullanımla cildin rengini açacağını, lekeleri azaltacağını düşünüyorum. 
Cilt bakımının en önemli adımlarından olan peeling için kullandığınız ürün de büyük önem taşıyor. Cildiniz hassas olsun olmasın tanecikli peelinler yerine bu tarz gommage peelingleri tercih etmelisiniz. İçeriğinde tanecikler olmadığı için cildi çizmeden hassas bir şekilde arındırıp temizler bu tarz ürünler. 
Büyük bir merakla Limonian 'dan aldığım Dr Mimi beni oldukça memnun eden bir peeling oldu. 125 ml'lik pompalı ambalajıyla oldukça da bereketli bir ürün. Özellikle içeriğinde dolayı ve de etkilerinden dolayı almaya devam edeceğim bu ürünü.
Bu tarz ürünler sizin de ilginizi çekiyorsa Limonian indirimlerini takip etmenizi öneririm..

16 yorum:

  1. Yazının başından sonuna kadar "nereden alabilirim acaba?" diye okudum, kaynağı Limonian'mış! Hemen yazıyorum listeme! İçerik ve etki olarak çok iyi duruyor, bilgi verdiğin için çok teşekkürler, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de Limonian'da ilk gördüğümde en çok ilgimi içeriği çekmişti. Bu peelingi senin de seveceğini düşünüyorum Başak.. İndirimleri kaçırmayalım :)

      Sil
  2. değişik bir ürün merak ettim etkisini teşekkürler yazı için canım :)

    YanıtlaSil
  3. hiç duymamıştım markayı içeriği ve etkileri güzelmiş bakacağım mutlaka..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markayı ben de Limonian sayaesinde tanıdım. Peelingi mutlaka denemelisiniz..

      Sil
  4. İlk defa duyuyorum ve etkilerini çok beğendim kuzum. Harika bir ürüne benziyor hemencecik listeye ekleyip denemeliyim 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildi hassas bir şekilde temizliyor, mutlaka indirimde yakala ;)

      Sil
  5. Limonia oldugunu da tahkin ettim biliyor musun😊 ama urunu ilk kez goruyorum. Merak ettim😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Limonian'da satılan Kore ürünlerinin çoğundan memnun kalmıştım.. Bu peeling de şaşırtmadı ;)

      Sil
  6. Keşke Türkiye'de olsa diye düşünmüştüm instagramda gördüğümde. İyi ki yazıya göz attım. Limonian'da bulunabilmesine sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Limonian'da güzel ürünler getiriyor İlke, ara ara alışveriş yapıyorum oradan..

      Sil
  7. İlk defa duydum bende ürünü;etkileri de içeriği de oldukça değişik😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Limonian'da benzer bir sürü ürün bulabilirsin canım :)

      Sil
  8. Bu tarz peeling Orogold'da gördüğümde içim gitmişti.Alternatifini gördüğüme çok sevindim. Mutlaka denenecek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir Orogold tabii ki değil ama bu da gayet başarılı bir peeling, özellikle içeriğiyle..

      Sil