23 Mart 2018 Cuma

Cosmed Akne Kontrol Jeli

Ergenlikten çıkalı çok uzun zaman olsa da özellikle periyod dönemlerimde aknelerle başım epey dertli oluyor. Çeşitli yöntemlerle bu aknelerden kurtulmaya çalışıyorum. Yöntemlerim bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Cosmed Akne Jeli firma tarafından gönderilince de kendi yöntemlerime ara verip sadece bu jelle aknelerimle başetmeye çalıştım.



Cosmed Akne Kontrol Jeli ağrılı akneler dahil tüm akneleri kurutucu etkisiyle iyileştirme sürecini hızlandırıp, konrol altına aldığı aknelerin gelişimine ve yeniden oluşumuna engel olmaya yarayan bir ürün. Gördüğünüz gibi akne konusunda oldukça iddialı Cosmed bu ürünüyle..


Ürün elime geçer geçmez pek sevgili aknelerimde kullanmaya başladım. Uygulama kolaylığı sağlayan aplikatörü sayesinde sadece aknenin üstüne sürmek yeterli. Günde iki kere uygulanmasını önermiş Cosmed ama 3-4 defa uyguladığımda oldu. Ne yazık ki hiçbir etkisini göremedim ben bu ürünün. Benim aknelerimde mi işe yaramadı, belki daha genç ciltlerde işe yarıyordur diyerek yeğenime verdim. Yeğenimin 15 günlük kullanımı sonrasındaki yorumu da ne yazık ki benimle aynıydı.
Ne akneleri kuruttu, ne de oluşumuna engel oldu Cosmed Akne Kontrol Jeli.


Büyük bir hevesle kullanmaya başlayıp hayal kırıklığı yaratan bir ürün oldu bu jel benim için. Cosmed Enzyme Peelingi ne kadar sevdiysem bu jeli de o kadar gereksiz buldum. İşe yaradığını söyleyenler de çok. Belki cilt tipiyle alakalıdır bende işe yaramaması.

Bu jeli siz de kullandınız mı.. Sizde işe yarayıp yaramadığını benimle paylaşırsanız sevinirim..




20 yorum:

  1. akne ile ilgili bir sorunum olmadığından bir yorumda bulunamasam da , yağlı cildi olanlar için bir fikir verebilir bu güzel paylaşım . teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlı ciltten ziyade direkt sivilce üstüne uygulanan bir ürün olduğu için sivilce sorunu olanlara daha uygun olur bu ürün..

      Sil
  2. Cosmed in bu ürününü hiç görmemiştim o yüzden kullanmadım canımcım 🙈😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de firma sayesinde tanıştım bu ürünle canımcık :)

      Sil
  3. arada sivilce çıkınca uyguluyorum ben bunu çıkmasına engel olmuyor tabi ama kızarıklığı alıyor sanki diye aklımda kalmış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ve yeğenimde hiç işe yaramadı, memnun kalan da çokmuş ama..

      Sil
  4. Benim favori ürünüm bu. Cosmed' in en sevdiğim ürünü ve aklıma ilk gelen ürünü budur =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke bizde de işe yarasaymış İlke, memnun kalmana sevindim. En azından işe yarar bir ürün olduğunu öğrenmiş oldum :)

      Sil
  5. Neyseki pek sivilce problemim olmadı bu yaşıma kadar. Bu tarz ürünleri hiç kullanmadım. Ama her marka her ürünü iyi yapacak diye birşey yok tabii ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anemi sorunumla beraber cilt yapım komple değişti ne yazık ki. Ergenlikte tek sivilce çıkarmayan ben şimdi bunlarla boğuşur oldum. Dediğin gibi her markanın sevdiğimiz ve sevmediğimiz ürünlerinin olması da çok normal :))

      Sil
  6. Hiç kullanmadım bu tarz ürünler ama gördüğüm doğru ürünü bulmak çok zor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle Gökçe, doğru ürün biraz zor bulunuyor..

      Sil
  7. Ufak sivilcelerde etkili,ama daha büyük sivilcelerde bende etkisiz buldum cidden

    YanıtlaSil
  8. Bu ürün bana da geldi. Ben de denemek için akneli cilt bakıyordum çevremde. Ve neden bilmem baya da ümitliydim 😣

    YanıtlaSil
  9. Akne olusumum olmuyor fakat minik sivilce ya da kizarikliklara denedim bende.. aynen pek etki goremedim... 😘😘

    YanıtlaSil
  10. Bir şey söyleyeceğim, yani içeriğine bakınca zaten akneyi kurutacak ya da sebum negleyecek bir madde göremiyorum :/ Hani bari çay ağacı yağı falan olaydı. Demişken, Oriflame'in çay ağacı yağının üstüne sivilce kurutan bir şey tanımıyorum. Ama fiyatını deli arttırdılar onun da :( Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Listenin en altlarında citric asid ve alkol var ama görüldüğü gibi işe yaradığını söyleyemeyeceğim Başak :) Memnun kalanlarda çok ama. Oriflame çay ağacı yağını ne zamandır söylüyorsun bana. Alterra'nınkinden iyi anladığım kadarıyla. Bu ay mutlaka sipariş vereceğim sözünü dinleyip :)

      Sil