6 Mart 2018 Salı

Caudalie Beauty Elixir

Bir varmış bir yokmuş. Evvel zaman içinde Macaristan'da güzeller güzeli bir prenses yaşarmış. Bu prenses öyle güzelmiş ki, 72 yaşındayken 25 yaşındaki Polonya prensinin bile aklını başından alıp evlenmiş ve sonsuza kadar mutlu yaşamışlar..
Masalımızdaki prensesimizin güzelliğinin sırrı olan Macar Suyu yüzyıllar sonra Caudalie'ye ilham kaynağı olmuş ve markanın ikonik ürünü olan Beauty Elixir adıyla şimdide bizi güzelleştiriyor.



%100 doğal içeriğe sahip Beauty Elixir. Üzüm başta olmak üzere nane, biberiye, gül, melis otu, portakal çiçeği ve mür bulunuyor içeriğinde. Esansiyel yağlar ile cilde bakım yaparken zihni de yatıştırıyor bu güzellik iksiri. Paraben, SLS, mineral yağ, fitalat gibi zararlı içerikler de bulunmuyor formülünde.



Gözenekleri sıkılaştırmak, ince çizgileri yumuşatmak, cilde ışıltı kazandırmak gibi vaadleri var iksirin. Ayrıca makyaj sabitlemede de oldukça başarılı bir ürün.


Geçen yaz Organik Üzüm Suyuyla beraber elimden düşmeyen bir üründü Beauty Elixir. Yaz sıcağında en çok cildime verdiği ferahlığı sevmiştim. Çok sıcaklarda krem vs kullanamadığımda da imdadıma yine bu iksir yetişiyordu. Cildimi nemlendirmesini de oldukça başarılı buldum sıcak havalarda. Havalar soğumaya başladığında da krem ve serum altına tonik gibi kullandım. Sıkılaştırma, gözenekleri küçültme gibi etkilerini pek hissedemedim. Makyaj üstünde kullanmayı da sevdim ama o şekilde kullanmaya da kıyamadım açıkçası.. 
İçeriğindeki esansiyel yağlarla zihni yatıştırması da doğru. İçeriğinde bulunan biberiye  yatıştırma özelliği olan bir bitki. Gece uyumadan önce uygulamaya çalışıyorum çoğunlukla. Sabah tazelenmiş bir ciltle güne başlıyorum.




Kokusu eğer hassasiyetiniz de varsa ağır gelebilir. Ben koku hassasiyetime rağmen kokusunu çok seviyorum ve beni rahatsız etmiyor. Almayı düşünüyorsanız mutlaka denemenizi ve kokusuna bakmanızı öneririm.
Bu yaz da elimden düşmeyecek ürünler sırasında ilk sırada olacak gibi. Hatta online indirimlerde yakaladığım an bir tane daha kapacağım yaza hazırlık olsun diye.
30 ml'lik ve 100'lik cam şişelerde satılıyor Beauty Elixir. Küçük boyuyla başlayıp sevip sevmeme durumuna göre devam adına 2 boy olması mantıklı bence.

Akşam uygulayıp sabah piremses !! olarak uyanamasam da yine de sihirli bir etkisi vardır Beauty Elixir'in.. Kim bilir :))

17 yorum:

  1. benim çok sevdiğim bir üründür ama öyküsünü bilmiyordum iyi oldu yazdığın :-)) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir parfüm etkinliğinde öğrenmiştim hikayesini :)

      Sil
  2. Denemeyi çok istiyorum ama kararsız kalıyorum. O koku hassasiyeti bende de fazlasıyla var 😌

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu çok rahatsız etmiyor, bitkisel kokusu ..

      Sil
  3. Ben de cok merak ediyordum bunu, 30 ml lik boyunu aldim sonunda �� gercekten guzel bir urun, yuzu sıkılastirip puruzsuz yapiyor bence ❤️

    YanıtlaSil
  4. Yaa nasil merak ettigim bi urun simdi daha da merak ettim🙈

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Serdar Erken gelse de yine piremses bakımı yapsa bize :))

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel bir bakım yapmıştı sana.. Arasak mı ki Serdar Erken'i :))

    YanıtlaSil
  7. Benim cildimde pek gözle görülür bir etkisi olmadı (hem küçük, hem büyük boyunu denedim) ama, makyaj üstüne sıktığımda o yarattığı blur efektine hayranım! Sırf bu yüzden indirim yakalarsam bir büyük şişe alıp bu amaçla kullanmayı düşünüyorum :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de verdiği ferahlık ve nem dışında fazla bir etkisini göremedim ama yaz için büyük kurtarıcı olmuştu bana. İndirimde bulun diğerine haber versin :))

      Sil
  8. Gerçekten merak ettiğim bir ürün :)

    Bu arada yeni keşfettim. Takipteyim beklerim :)

    birsenle.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir ürün, seveceğinizi düşünüyorum..

      Sil
  9. Küçük boyunu alarak denemeye başlayayım o vakit :)

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir yazı olmuş,denemeyi istediğim bir ürün💗

    YanıtlaSil