16 Mart 2018 Cuma

Bee Beauty Disney Serisi

Gratis 14 Şubat Sevgililer Günü için bizlere çok sevimli bir paket göndermişti. Bee Beauty markasının ambalajlarını Mickey ve Minnie çiftinin süslediği yeni serisi Disney'den ürünler geldi hepimize. Disney serisinin ambalajlarındaki resimlere bayıldığımı da söylemeden geçemeyeceğim..



Duş jeli, vücut losyonu, sprey vücut losyonu ve sıvı saç kreminden oluşuyor pr paketi. Sıvı saç kremi hariç vücut ürünlerinin kokusu aynı. Hafif şekerli ama kalıcı olmayan ve rahatsız etmeyen bir koku. Kalıcı olsa fena da olmazmış aslında. 


İlk ürünümüz duş jeli. Duş jellerine olan önyargımı kıramayan, benim için sıradan bir duş jeli oldu bu ürün. Temizlemesi gayet güzel. Ancak cildimde bıraktığı sanki durulanmamış kaygan his bu duş jelinde çok fazla. Duş jellerini sevememe nedenim işte bu kaygan his. 


Vücut losyonları hafif akışkan kıvamlarından dolayı nem verme konusunda pek yeterli ürünler değildir benim için. Bee Beauty vücut losyonu losyona göre biraz daha koyu kıvama sahip. Özellikle mevsim geçişlerinde daha severek kullanacağım bir yapısı var. Nemlendirmesini ve cilt tarafından hemen emilmesini sevdim. Verdiği nemin kalıcı olması için her gün düzenli kullamak gerekiyor ama. 


Kıvamıyla beni şaşırtan bir ürün oldu sprey formlu vücut losyonu. Yıllar önce Nivea'nın sprey losyonunu kullanmıştım. Onun yapısı süt gibiydi ama Bee Beauty losyon kıvamında bir sprey. Nem vermesini oldukça iyi buldum. Sprey vücut losyonları hafif yapılarıyla yazın çok pratik oluyor. Ama bu spreyi de mevsim geçişlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Cildiniz çok kuru değilse hem tüp formunu hem spreyi kışın da rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Banyo sonrası saçlarımı kolayca taramama yardımcı bir saç kremi oldu Bee Beauty. Kokusu saçımda pek kalmadı. Saçlarıma pek nem verdiğini de söyleyemeyeceğim. Aslında sıvı saç kremleriyle de pek aram yok. Çoğunlukla kullanmayı unutuyorum. Bee Beauty'i umarım kullanmayı unutmam.

Bee Beauty Disney serisi sıvı el sabunundan parfüme kadar uzanan geniş ürün çeşidine sahip. Sadece Mickey ve Minnie'li ambalajlar yok. Prensesli ambalajlarda çok sevimli. Disney serisi çocuklar için güzel olabilir. Prensesli ambalajlı olanlara özellikle kız çocukları bayılacaktır...









16 yorum:

  1. Cok merak ettim sanki kokusunu cok sevecekmisim gibi geliyor🙈 sac kremi kullanmiyorum ama vucut losyonuna bakacagim😙

    YanıtlaSil
  2. kokularını sevdim deseni zaten çok cici güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. Özellikle ambalajları çok harika görünüyor. Tam olarak ‘beni al’ diyorlar 🙈😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canımcık, ambalajları çok albenili :)

      Sil
  4. Sıvı sac kremlerini ben çok severim. Duş jeli kullanmayıda seviyorum. Sabun kurutuyor cildimi , sen bu seriden çok memnun olmamışsın ama ambalajları çok şeker:) Hani sanki sadece bu yüzden bile alınır:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vücut losyonları fena değil aslında ama yine de çok aman aman bir seri değilmiş Yasemin :)

      Sil
  5. Bu serinin ambalajlarına ben de bayıldım; ama, ürünleri beni de öyle aman aman etkilemedi. Vücut losyonunu kullanıyorum ama arada :) sevgiler Gül'cüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ambalajlarının hatırına kullanılır bence de :))

      Sil
  6. vücut bakım ürünlerine bayılırım,bunlara da ilk fırsatta bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ihmal ediyorum vücut bakımını ama bu sene daha iyiyim galiba bu konuda :))

      Sil
  7. Ambalajları çok tatlı, en çok sprey formundaki losyonu ilgimi çekti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece ambalajları için bile alınır Gökçe :))

      Sil
  8. Cezbeden ambalajlar.
    Bu seride en sevdiğim Spray formundaki vücut losyonu. Evet benim kupkuru cildime yeterli gelmedi belki ama normal ciltlerde başarılı olacağını düşünüyorum ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Losyonları yaz için uygun Nihal, nem vermesi bana da çok yeterli gelmedi..

      Sil