9 Şubat 2018 Cuma

The Balm Bonnie Lou Manizer

The Balm'ın Manizer kızlarına bir yenisi eklendi. Bu yeni kızın adı Bonnie Lou.. Bonnie kız altın ışıltılarıyla bir anda gündemimize giriverdi..



Bonnie kızın ambalajı diğer kardeşlerinin ambalajlarıyla aynı. Kardeşi Betty kadar olmasa da Bonnie kız da bir esmer güzeli. 


Diğer kız kardeşlerden sarışın güzel Mary kadar şampanya, kızıl saçlı Cindy kadar somon, esmer güzeli Betty kadar bronz değil bu yeni küçük kız kardeş Bonnie. 


Bonnie Manizer yapı olarak da diğer üçlüyle aynı. Onlar kadar da tozutuyor ne yazık ki ama bu minik bir ayrıntı olarak görmezden gelinebilir. Açık tenliler için pek uygun bir aydınlatıcı değil ama esmer ve buğday tenlerde çok hoş bir aydınlatıcı olur. Ben aydınlatıcı gibi değil de allık üstüne uygulamayı daha çok sevdim. Özellikle mat aydınlatıcıların üstünde çok hoş duruyor.


Gold yansımalarıyla far olarak da harika oldu. Yazın bronz tende de müthiş duracağını düşünmekteyim. Diğer üçlü gibi çok yönlü kullanılabilecek bir ürün Bonnie Manizer.



9 gramlık ambalajıyla yine evladiyelik bir ürün Bonnie Lou. Allık üstüne uygularken büyük allık fırçası kullanıyorum. Aydınlatıcı olarak kullanmayı denediğimde biraz kirli gibi durdu benim ten rengimde. Elimde The Balm manizerlerden sadece Cindy Lou var. İkisinin yan yana fotosunu da ekledim ki farkları daha da net görülebilsin.  

The Balm Manizerler için siz ne düşünüyorsunuz.. Hazır sevgililer günü indirimi başlamışken Bonnie Lou'ya şans verebilirsiniz. 




19 yorum:

  1. bence bu ton hepsinden güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tenime biraz koyu olsa da ben de sevdim rengini..

      Sil
  2. bana biraz koyu gelecek gibi geldi o yüzden almadım ama rengi güzel yani güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  3. The Balm’ın aydınlatıcılarının hepsi mi güzel olur 🤗❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canımcık.. Bakalım yeni renkler gelecek mi :)

      Sil
  4. pigmentasyon ve renk müthiş neticede balm :D

    YanıtlaSil
  5. Yansımaları çok güzel,Becca Opal’a benzettim ben😊

    YanıtlaSil
  6. ben gölgelendirme yapıyorum bununla..dediğin gibi benim tenime biraz koyu durdu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gölge de kullanmadım ben henüz ama ışıltı gölgede de güzel olur :)

      Sil
  7. Cok guzel gercekten The Balmi cok seviyorum 😍👌🏻

    YanıtlaSil
  8. Beyaz tenli olarak Mary'imle devam ediyorum yoluma :)

    YanıtlaSil
  9. Mary ve Cindy candır; kalanlar bana koyu geliyor ama özellikle Bonnie esmer tende çok tatlı durur diye düşünüyorum! Güle güle kullan Gül'cüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bonnie'yi allık üstünde kullanmayı çok sevdim.. Dediğin gibi tam esmerlere uygun bir ürün aslında ama bizde belki bronzlaşırsak tek başına da kullanırız :)

      Sil
  10. Benim bunu bu yaza kadar kesin almam lazım tabi bir kaza bela yaşayıp yazı kendime zehir etmezsem yine :D

    YanıtlaSil