24 Şubat 2018 Cumartesi

Lierac Lift Integral




LIERAC LABORATUVARLARI TARAFINDAN, CİLT DİNAMİĞİNİ YENİLEYEN VE YÜZ OVALİNİ ŞEKİLLENDİREN CİLT SIKILAŞTIRMA TEKNOLİSİ İLE GELİŞTİRİLEN; LIFT INTEGRAL 

Lierac Laboratuvarları tarafından cilt sıkılaştırma ve enjeksiyon tekniğine dayanarak geliştirilen yeni Lift Integral serisi cildinizde sarkma meydana gelen bölgelere sıkılığını, hacmini kaybeden bölgelere ise dolgunluğunu yeniden kazandırıyor.



Zamana bağlı olarak ve çevresel faktörlerin etkisiyle oluşan yaşlanma belirtileri cildimiz için kaçınılmaz. Yaş, serbest radikaller, hormonal değişimler ve çevresel faktörler zamanla cilt ovalinin bozulmasına ve sarkmalara neden olmakta. Günümüzde kadınların birçoğu 50’li yaşlardan itibaren sıkılığını kaybeden ciltleri nedeniyle mutsuz bir yüz ifadesine sahip olduklarını düşünüyor.

Tüm bu gerçeklerden yola çıkan Lierac Laboratuvarları cilt sıkılaştırma ve enjeksiyon estetik tekniğiyle geliştirilen yeni Lift Integral serisini yarattı.

Lift Integral, sarkma meydana gelen bölgelere sıkılığını, hacmini kaybeden bölgelere ise dolgunluğunu yeniden kazandırıyor. Özel aktif içeriklere sahip seride kullanılan maun ağacı ekstresi sarkma meydana gelen bölgelerde sıkılaştırma sağlarken mor lale ekstresi ise hacmini kaybeden bölgelere dolgunluk verir. Serideki bir diğer önemli aktif içerik olan 3’lü Hyalüronik Asit konsantresi ise yüzeyde ve derinde yaşlanma karşıtı etki sağlar.

Lift Integral günlük cilt bakımı serisi içerisinde normal ve kuru ciltler için cilt dinamiğini yenileyen sıkılaştırıcı gündüz bakım kremi ve tüm cilt tipleri için gece bakım kremi yer alıyor. Göz çevresi ve göz kapakları için yeniden yapılandırıcı göz bakım serumu da serinin günlük bakım grubu içerisinde yer alıyor.

Seri içerisinde yer alan ve yine tüm cilt tipleri için uygun sıkılaştırıcı bakım serumu destektekleyici bakım sağlarken, cilt dinamiğini yenileme özelliğine sahip sıkılaştırıcı maske ise cilde sedef özleri ile parlaklık verirken eşit tonda bir cilt sağlıyor.

KANITLANMIŞ ETKİLERİ 

Sıkılık kaybı yaşanan bölgelerdeki etkinlik testi 
Yüz Kontrolü (Skor Testi)
(-)%23 : 1 ay sonunda yüz ovalindeki sarkmalarda azalma
Göz Çevresi (Skor Testi)
+ %23 : 14 gün sonunda daha sıkı göz kapakları

Hacim kaybı yaşanan bölgelerdeki etkinlik testi 
Elmacık kemiğinde hacim artışı
Nazolabial Kıvrımlar
(-)%39 : 1 ay sonunda nazolabial kıvrımların görünümünde azalma

Fiyatı Bilgisi : 

LIFT INTEGRAL SCULPTING LIFT CREAM 415 TL NORMAL VE KURUYA DÖNÜK CİLTLER İÇİN CİLT DİNAMİĞİNİ YENİLEYEN SIKILAŞTIRICI GÜNDÜZ BAKIM KREMİ

LIFT INTEGRAL RESTRUCTURING LIFT CREAM - NIGHT 425 TL TÜM CİLT TİPLERİ İÇİN CİLT DİNAMİĞİNİ YENİLEYEN SIKILAŞTIRICI GECE BAKIM KREMİ

LIFT INTEGRAL SUPERACTIVATED LIFT SERUM FIRMNESS BOOSTER 435 TL TÜM CİLT TİPLERİ İÇİN CİLT DİNAMİĞİNİ YENİLEYEN ANINDA SIKILAŞTIRICI SERUM

LIFT INTEGRAL FLASH LIFT MASK 295 TL TÜM CİLT TİPLERİ İÇİN CİLT DİNAMİĞİNİ YENİLEYEN SIKILAŞTIRICI MASKE

LIFT INTEGRAL EYE LIFT SERUM 295 TL GÖZ ÇEVRESİ VE GÖZ KAPAKLARI İÇİN YENİDEN YAPILANDIRICI SIKILAŞTIRICI SERUM


*Basın Bülteni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder