4 Şubat 2018 Pazar

Dermoskin 5'i Bir Arada BB Krem

Yüzümde yok gibi dursun ama ten rengimi eşitlesin ve sağlıklı göstersin diyenlere güzel bir ürün önerim var bugün. Dermoskin 5'i Bir Arada BB Krem tam da böyle bir ürün.



Tüm cilt tipleri için uygun olan Dermoskin BB Krem cildi nemlendirmeyi, leke oluşumuna engel olmayı, renk tonunu eşitlemeyi, cildi sıkılıştırmayı ve 50 koruma faktörüyle güneşten korumayı vaadediyor. İçeriğinde A, C ve E vitaminleri, hyaluronik asit, cadı fındığı özü, pantenol ve çinko oksit bulunuyor. Parfüm, paraben, parafin ve sles içermemesi de artı özelliği denebilir.


Yapısı oldukça hafif. Nemlendirmesi gerçekten başarılı. Kapatıcılığı çok az olmasına rağmen cilt tonunu eşitleme konusunda çok başarılı bir ürün. İlk kullanmaya başladığımda bu nasıl bir BB dedim ama kullanmaya devam ettikçe cildimle öyle güzel anlaştı ki nemlendirici niyetine kullanmaya devam ettim. 
Bu yıl oldukça sık dermatit atağı yaşıyorum. Atak dönemlerinde de kullandım Dermoskin BB kremi. Cildimi nemlendirip yatıştırması gerçekten iyi. Kızarıklık ve leke kapatma konusunda çok yeterli değil. 50 faktör UVB-UVA güneş koruması olması bu BB kremi yaz dönemi için de favori bir ürün yapabilir. 


Cildime uyguladığımda sağlıklı, aydınlık bir görüntü sağlıyor. Kızarıklıklarımı kapatmak istediğim zaman fondöten altına baz olarak uyguluyorum. Hem fondötenin kalıcılığını arttırıyor hem de cildi iyi nemlendirdiği için fondöten ciltte daha pürüzsüz görünüyor. Lekeleri geçirme konusunda ne derece başarılı bir ürün bilemiyorum çünkü artık lekelerimin pek geçeceğini düşünmüyorum. Düzenli kullanımda belki hafifletebilir ama pek de takılmıyorum buna. Yeni leke oluşumuna engel olursa ne ala, eski lekelerle barışalı çok oldu :))




Bu BB kremi ne zaman kullansam bugün sen ne sürdün cildin ne güzel görünüyor sorusuna maruz kalıyorum. 
Elimdeki ürün bitmek üzere. Yazın nasıl bir performansı olacak merak ettiğim için yedeklemeyi düşünüyorum. Umarım yaz güneşinde de beni mutlu eden bir ürün olur :))





20 yorum:

  1. Bu ürünü bende çok merak ediyorum canımcık 🤗
    Son zamanlarda çok görür oldum. ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim ben de.. Denk gelirsen dene mutlaka canımcık :)

      Sil
  2. Nedense ambalajı ilgimi çekti,değişik geldi😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ambalajlar ürünü hiç ziyan etmiyor canım :)

      Sil
  3. Bb krem daha cok kullaniyorum ben... merak ettim bunu zaten cok merak ettigim bi bb kremdi😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer BB'ler kadar kapatıcı değil ama ben sevdim duruşunu ;)

      Sil
  4. güzel bir ürüne benziyor. BB lerle sonradan anlaştım,özellikle yazın çok seviyorum

    YanıtlaSil
  5. ciltte duruşu harika ama kapatıcılığı bana yetmez ki bunun :-))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki kapatıcılık isteyenlere uygun değil ama baz olarak da güzel iş çıkartıyor..

      Sil
  6. Merak ettiğim bir ürün. Cilt tonunu eşitleme özelliği için ve yazları temiz içerikli hafif bir ürün kullanmak için tercih edilebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güneş korumasıyla da tam yazlık bir ürün..

      Sil
  7. Merak ettim çok görürsem bakacağım mutlaka

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar, ürünü araştırırken sizin sayfanıza denk geldim. Bu ürünü eczanede gözüme çarptığında anlık bir durumla almıştım. Yapısını çok beğendim özellikle nötr olup cildi canlandırması. Fakat bende sürdükten 1 saat içerisinde oksitlenme ve soyulma yaptı. Düzenli peeling yapan biriyim bunu beklemiyordum çok hafif nemlendirmiştim cildimi, bir de nemlendiricisiz kullandım gene aynı durum oluştu pul pul soyulup döküldü. Fondöten fırçası veya süngeri yada parmaklarımla uyguladım sonuç gene aynı. Siz nasıl kullanıyorsunuz? ürünün son kullanma tarihi 2019 bozulduğunu sanmıyorum. Herhangi bir tavsiyeniz olur mu acaba? Yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  9. Ayşegül hanım, bb krem içeriğinde bulunan retinolden dolayı cildinizde soyulma yapmıştır. Eğer kullanıdığınız bakım kreminde de retinol bulunuyorsa soyulmanın biraz fazla olması normal. Ben bazen elimle bazen fırçayla uyguluyorum cildime. Oksitlenme yapmıyor ama bazen soyulma bende de oluyor. Krem sürer gibi ovuşturarak değil de daha tampon hareketlerle uygulamayı deneyebilirsiniz..

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar, cevabınız için çok teşekkür ederim. Bakım kremi olarak daima Bepanthol kullanırım fakat Salisilik Asit içeren bakım ürünleri kullanıyorum bunlardan dolayıda olabilir hiç bu yönden düşünmemiştim. Aynen doğru dediniz krem sürer gibi kullanıyordum ben elimle :) Bir de tampon hareketlerle deneyeyim, bunların dışında yapısı oldukça çok güzel, yağlandırmayan ve hafiften strobing görüntüsü veren, inanılmaz doğal bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşegül hanım Bepanthol her ne kadar cildimize faydalı olsa da uzun süreli kullınımı pek önerilmez. Sonuçta kozmetikten çok ilaç sınıfında bir ürün. Bephathol yerine cildinizin ihtiyaçlarına uygun dermokozmetik ürünleri kullanmanızı öneririm. Sevgilerimle..

      Sil