27 Şubat 2018 Salı

Cosmed Enzyme Power Alight Arındırıcı Toz Temizleyici

Cosmed  Enzyme Power Aligt Arındırıcı Toz Temizleyici cildi hem temizleyen hem de peeling etkisiyle ölü derilerden arındıran; aydınlık ve pürüzsüz cilt etkisiyle bizleri mutlu edebilecek bir ürün. Yaklaşık 2 aydır kullandığım bu toz ürünü artık yorumlayabilirim.



İçeriğinde ilk sırada Mısır Nişantası bulunuyor Cosmed Arındırıcı Toz Temizleyicide. Arındırıcı olarak da diş macunlarında da bulunan Silica bulunuyor. Ama markanın doğallığını düşününce içerikte son sıralarda bile olsa Mica'yı görmek pek hoşuma gitmedi açıkçası. Paraben, alkol, parfüm içermemesi de olumlu.


Tanecikleri oldukça minik. Suyla da eriyip gidiyor bu tanecikler ve uygulama sırasında cildi rahatsız etmiyorlar. Cosmed hassas ciltler hariç her cilt tipine uygun bir ürün olduğunu belirtse de hassas ciltler de bence çok rahat kullanabilir bu ürünü. 
Cildi kirden, makyaj kalıntılarından temizleyip; ölü derilerden ve cilt lekelerinden de arındırarak daha aydınlık ve pürüzsüz bir cilt vaadediyor. 


75 gr'lık bereketli bir ürün. İçinden küçük bir de kaşığı çıkıyor. Kaşığıyla bir miktar ürünü alıp avucumda birazcık suyla köpürterek göz çevresi hariç tüm yüzüme uyguluyorum. Tanecikleri suyla beraber eridiği için rahatsız etmedi beni. Günlük kullanıma uygun olmasına rağmen haftada 2 yada 3 kere kullanıyorum. 
Cilt lekelerindeki etkisini henüz göremesem de diğer vaadlerinde oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. Kullanım sonrası cildimin daha pürüzsüz olmasını sevdim. Cildimde herhangi bir olumsuzluğa da neden olmadı. 
Arındırıcı toz temizleyicilerin en meşhuru Dermalogica'nın pirinç özlü toz peelingi. Cosmed'i kullanırken de ister istemez bir kıyas yaptım. Uygun fiyatıyla Dermalogica'ya biraz da olsa muadil olabilecek bir ürün. 
Cosmed Enzyme Power Alight Arındırıcı Toz Temizleyiciyi anlaşmalı eczanelerde ve satış sitelerinde bulabilirsiniz..


15 yorum:

  1. elimdeki cyrene biter bitmez bunu denemeyi planlıyorum :-))

    YanıtlaSil
  2. Şimdiye kadar hiç toz temizleyici kullanmadım. Cosmed de görünce merakım daha da arttı.
    Bilgilendirme için çok teşekkür ederim bakacağım 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seviyorum ben toz temizleyicileri, seyahatlerde falan pratik oluyor...

      Sil
  3. Elimde var benimde , değişik bir urun , toz ürünlerde miktar ayarlama nasıl olur bilemedim. Vaatleri oldukça iyi umarım severim bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandıkça miktarını ayarlaması daha kolay oluyor. Denemediysen hemen dene bence :)

      Sil
  4. Denemek için sabırsızlanıyorum. Hassas cildim sağolsun peelingler konusunda seçici olmak zorundayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hassasiyet yapmadı, sende de yapacağını düşünmüyorum :)

      Sil
  5. Bu toz arındırıcı en merak ettiğim ürünler arasında; ama, hakkında okuduğum yorumlar karışık :) Benim hayalimde Dermalogica Superfoliant var, daha yerini dolduracak bir şey bulamadım; ama onu almak da asla sürdürülebilir değil. Teşekkürler yazı için Gül'cüm, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dermalogica'nın üstüne toz arındırıcı tanımam ama onun da fiyatı malum. Gerçi toz olduğu için oldukça bereketli bir ürün ama yine de fiyat epey uçuk. Cosmed uygun fiyatlı muadil olabilir. Seveceğini düşünüyorum bu ürünü :))

      Sil
    2. Basakcim Dermologica bende kullandim. Dedigin gibi surdurulebilir bir ayarda degil malesef🙈 ama Cosmed'i de denemeni tavsiye ederim 👍🏻👍🏻

      Sil
  6. Değişik ve güzel bişeye benziyor ama yinede fazla yüklenmemek lazım. Dediğin gibi haftada 2-3 kere yeterli olur gibi canımcık 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilde fazla yüklenmemek konusunda çok haklısın canımcık. Her gün ,eğer makyaj yapılmıyorsa, jellerle falan yıkamak çok doğru gelmiyor bana :)

      Sil
  7. Çok değişik bir ürün,bu ürüne alternatif Gülsha’nın rose dust ürününü de tavsiye ederim😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülsha'nın da bu tarz bir ürünü olduğunu bilmiyordum. Önerini değerlendireceğim canım :)

      Sil