11 Şubat 2018 Pazar

Cildinizin İhtiyacını L’Occitane Başlangıç Setleriyle Keşfedin!


Cilt tipimizi, ihtiyaçlarını ve endişelerini hangimiz doğru tespit edip, ihtiyacına göre ürün satın alıyoruz? Genellikle, günlük kullandığımız nemlendirici kremlerin ve bu kremlere ait temizleme, serum ve göz çevresi gibi ürünlerin orijinal boylarına dünya kadar para harcayıp, aslında bu ürünlerin gerçekten cildimizin endişesini giderip gidermediğini ancak birkaç kullanım sonrasında, cildimiz zarar gördükten sonra keşfediyoruz.

Güzel ve dengeli bir cilt doğru cilt bakım ritüeliyle başlar!
L’Occitane’ın cilt bakım serilerine ait başlangıç setleri tam da bu ihtiyacı gideriyor. Her cilt tipine uygun olarak tasarlanmış, beş farklı "başlangıç seti"yle cildiniz için en doğru ürünü bulmak ve deneyimlemek hayatınızı kolaylaştıracak. Her yaştaki cildin endişesine göre seçim yaparak kullanabileceğiniz bu mini kitler sayesinde hem cildiniz hem de cebiniz rahat edebilecek.

Shea Başlangıç Seti




Cildi besler, korur ve nemlendirir
Cildinize nem ve koruma getirecek en uygun içerik kuşkusuz Shea başlangıç setinnde. Shea yağı cilt bakımı ürünlerinin tamamı, normal, hassas ve çok kuru ciltleri besler. Bu mucizevi seriyle cildiniz tüm gün boyunca rahat hissedip, Shea yağının hafif kokusunu günün her saatinde hissedebilirsiniz.

İçerik:
Shea Light Face Cream 8 ml
Shea Cleansing Oil 30 ml
Shea Cleansing Water 30 ml
Shea Hand Cream 10 ml
Fiyat: 49 TL


Peony Başlangıç Seti 



Işıltılı ve kusursuz görünüm
Şakayık serisine ait bu kit, cildinizin ilk uygulamadan itibaren aydınlanmış ve kusursuz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Kadifemsi bir dokunuşla, teninizi sarar..Cildiniz ışığı daha iyi yansıtarak, sağlıklı bir görünüm, daha eşit bir ton, taze ve pürüzsüz hissiyatına kavuşur.

İçerik:Peony Perfecting Cream 8 ml
Shea Cleansing Oil 30 ml
Shea Cleansing Water 30 ml
Shea Hand Cream 10 ml
Fiyat: 59 TL

Reine Blanche Başlangıç Seti 


Aydınlatıcı seri
Cildin daha fazla neme ve rahatlamaya gerek duyduğunda önerilen veya kuru ciltler için ideal olan bir seri. Sadece cildi aydınlatmaz aynı zamanda cildi besleyen, rahatlatan ve koruyan ipeksi bir koza gibidir. İçeriğinde bulunan Reine Blanche kompleks, cilt tonunu eşitler ve nem ile dolgunlaştırır, böylece cilt daha güzel bir şekilde ışığı yansıtırken cildin doğal ışığı ve şeffalığı yenilenir.

İçerik:
Reine Blanche Whitening Cream 8 ml
Reine Blanche Foam Cleanser 30 ml
Reine Blanche Toner 30 ml
Reine Blanche SPF50 5 ml
Fiyat: 89 TL

Precious Başlangıç Seti 


Yaşlanma karşıtı bakım
İçeriğinde bulunan Ölmez otu koparıldığında bile solmayan, uzun ömürlü bir çiçektir. Ölmez otu esansiyel yağı, yaşlanma karşıtı bakımda benzersiz sonuçlar elde edilmesini sağlayan aktif moleküller bakımından zengindir. Cildin sıkılaşmasına yardımcı olur. İlk çizgi bakımı için Precious seris ideal bir seçim.

İçerik:
Precious Cream 8 ml
mmortelle Essential Water 30 ml
Immortelle Cleansing Oil 30 ml
Divine Extract 4 ml
Fiyat: 89 TL


Divine Başlangıç Seti 



Uzman yaşlanma karşıtı bakım
L’Occitane’ın yenilikçi formülleri, organik Ölmez otu esansiyel yağının güçlü yaşlanma karşıtı etkisini bu seri ile deneyimleyebilirsiniz.. Düzenli kullanım ile, cildiniz derimlemesine beslenir, aynı zamanda gençliğini korur. Çizgilerin görünümünde azalmaya ve daha sıkı bir cilt görüntüsüne yardımcı olur.

İçerik:
Divine Cream 8 ml
Immortelle Essential Water 30 ml
Immortelle Cleansing Oil 30 ml
Youth Oil 4 ml
Fiyat: 129 TL



*Basın Bülteni

2 yorum:

  1. çok güzel ve kaliteli bir marka, paket fiyatlarının uygunluğu alınası olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birkaç ürününü severek kullanmıştım. Tek sıkıntısı dediğin gibi fiyatı..

      Sil