19 Ocak 2018 Cuma

Nivea Değerli Yağlar Serisi (Kiraz Çiçeği&Jojoba Yağı Losyon - Zeytinyağı Bakım Kremi)

Nivea 100 yıllık tecrübesiyle yeni ürünler çıkartmaya devam ediyor. Özellikle vücut bakımı denilince bir çoğumuzun aklına Nivea kremler geliyordur. En son çıkarttığı vücut bakım serisinin içeriğindeki değerli yağlarla oldukça ilgimi çektiğini söyleyebilirim.  






Değerli Yağlar Serisi vücut kremi ve losyondan oluşuyor. Kremin Zeytinyağı ve Gül & Argan yağı çeşitleri bulunuyor. Losyonun çeşitleri de Kiraz Çiçeği & Jojoba yağı, Gül & Argan yağı ve Vanilya & Badem yağı. Losyon 400 ml'lik pompalı ambalaja sahip. Kremler de 300 ml'lik kavanozda satışa sunulmuş.


İlk olarak losyon yorumlarımla başlayayım anlatmaya. Akışkan yapısıyla hafif bir ürün Kiraz Çiçeği & Jojoba Yağı losyon. Cilt tarafından kolaylıkla emiliyor ve yağlı his bırakmıyor. Adından da anlaşılacağı gibi içeriğinde bulunan jojoba yağıyla cilde bakım yaparak nemlendiren bu losyon mis gibi kiraz çiçeği kokuyor. Kokusu ne yazık ki kalıcı değil. Koku hassasiyetiniz varsa kokusu sizi rahatsız etmeyecektir.
Üstüne normal ve kuru ciltlere uygun olduğu yazsa da özellikle bu soğuk kış günlerinde kuru ciltlere yeterli gelmeyecektir. Yağlı ciltler bu losyonu daha çok sevebilir. 24 saat nem vermeyi vaadediyor ama cildiniz çok kuruysa bu süre 24 saati ne yazık ki bulamıyor. Her gün düzenli uygulamama rağmen cildim yine pul pul oluyordu kuruluktan. Ama yaz ve bahar aylarında daha yeterli geleceğini düşünüyorum. 


Zeytinyağı Bakım Kremi losyona göre daha yoğun kıvama sahip. Yoğun kıvamına rağmen cilt tarafından hemen emiliyor ve yağlı his bırakmıyor. Cildin kurumasını engelleyip, sertleşmiş bölgeleri yumuşatarak cildi rahatlatmayı vaadeden bir ürün. Losyondaki gibi 24 saat nem iddiası bu kremde de var. Bu ürünün de kokusu çok güzel ama ne yazık ki kalıcı değil.


Zeytinyağı Bakım kremi cildimi losyona göre daha iyi nemlendirdi. Her ne kadar etkisi 24 saat sürmese de düzenli kullanımla biraz daha iyi sonuç alınabilir. Üşenmeyip her gün kullandığımda cildim kuruluktan pul pul olmuyordu. Ama kullanmaya ara verdiğim an herşey en başa dönüyordu maalesef. Losyona göre daha kışlık bir ürün bu krem diyebilirim. Kuru ciltler için daha uygun bir ürün. 

Yüzümüze gösterdiğimiz ilgiyi vücudumuza gösterirken daha fazla üşengeçlik yapabiliyoruz. Ama özellikle kış döneminde vücudumuza daha fazla ilgi göstermeliyiz. Nivea Zeytinyağı Bakım kremi kullandığım süre boyunca cildimin nem ihtiyacını karşıladı. Losyon bahar dönemi kullanmak üzere şimdilik sırasını bekliyor. Değerli yağlar serisinin diğer ürünlerini de elimdeki ürünler biterse denemeyi isterim. Özellikle de kokuları yüzünden :) 


10 yorum:

  1. Bu seriyi henüz denemedim ama aklımda 😊
    Kışın vücut bakımına ister istemez önem veriyorumda yazın biraz aksatıyorum 😏

    YanıtlaSil
  2. Bu markayla ilgili maalesef hep önyargılı davranıyorum. El kremi dışında ürününü kullanamıyorum. Alerjik reaksiyon yaratıyor bende. Ancak yeni ürünlerde yeni içerikler kullanılıyor, bir şans daha vermeli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir markayla yaşanan olumsuzluk tüm ürünlerde yaşanacakmış gibi geliyor bana da. O yüzden ön yargını çok iyi anlıyorum. Vücut bakım ürünlerini deneyerek başlayabilirsin belki ;)

      Sil
  3. Ben artık Nivea'nın kremlerini kullanmıyorum dediğin gibi kullanımı durdurunca hemen eski haline geliyor. Koku olayı da daha kalıcı olmalı kesinlikle biraz daha kaliteyi arttırmalılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar yeni ürün çıkartırken dediğin gibi kaliteyi de arttırmalılar bence de Merve..

      Sil
  4. Sanirim en cok kokusunu merak ettim🙈🙈 en karsi koyamadigim urunler vucut kremleri, yaglari ve losyonlari.. bakicam buna mutlaka😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk indirimde seni nerede bulacağımı biliyorum :)))

      Sil
  5. kokusunu çok merak ettim denemek istediklerimden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokular çok güzel ama kalıcı da olsaymış keşke..

      Sil