21 Ocak 2018 Pazar

Gabrini Matte Crayon Rujlar

Gabrini son zamanlarda çıkarttığı yeni ürünleriyle hepimizin dikkatini çeken bir marka oldu. Son çıkarttığı Matte Crayon yani Mat Kalem Rujları benim de instagram hesabım dahil birçok yerde gördünüz. Bir de burada inceleyelim hep beraber.




Yumuşak yapılarıyla kolay sürülen Gabrini Kalem Rujlar mat yapılarına rağmen dudaklarımı kurutmadı. 12 numara dışında üst üste uygulama da yapılabiliyor. Kalem formundan dolayı uygulaması da gayet pratik bu rujların. Büyük kalemtraşlarla da kolaylıkla açılıyor ama asansörlü olsalarmış çok daha iyi olabilirmiş.


Kalem rujların 12 rengi bulunuyor. Bendeki renkleri 01,02,03,09,11 ve 12. Bendekilerin çoğu nude tonlardan oluşuyor.


01 numara kahve alt tonlu oldukça açık bir nude tonu. Bu kadar açık ton olmasına rağmen dudaktaki kusurları göstermiyor. Ama bu kadar açık tonlar ten rengimde pek güzel durmuyor. Beni çok soluk gösterse de bu renklerin de sevenleri çok.


Fotoğrafta her ne kadar 01'le aynı tonlarda gibi dursalar da 02 pembe alt tonlu bir nude ruj. Yine çok açık bir renk. 01 gibi kusurları göstermiyor açık rengine rağmen. 


03 numara yine kahve alt tonlu ama bu sefer biraz daha koyu tonlarda bir nude ruj. 01'e göre benim tenimde daha iyi durdu. Koyu göz makyajlarına yakışacak bir renk.


Tam benlik diyebileceğim nude pembe bir renk 09 numaralı ruj. Ne çok açık, ne çok koyu günlük hoş bir ton. Diğer nude renkler gibi koyu göz makyajına güzel bir eşlikçi olur. Kendiem ayırdığım 2 renkten biri oldu 09 numaralı bu ruj.


11 numara kendime ayırdığım diğer ruj oldu. Bordoya yakın kırmızı renkteki bu rujun rengini çok sevdim. Kırmızı rujlara ayrı bir zaafım olunca pek objektif olamıyorum. 


Ve gelelim en çok merak ettiğim ama en çok da hayal kırıklığı yaşadığım 12 numaralı ruja. Fotoğrafta da görüldüğü gibi  benim dudaklarımda rengini ne yazık ki vermedi. Rengini vermesi için birkaç kat uyguladığımda da dalga dalga duruşu çok feciydi. 

Gabrini Matte Crayon rujlarla ilgili benim yorumlarım bu şekilde. Kokusu dışında genel olarak yapılarını sevdim bu rujların. Diğer 6 rengini de merak etmiyor değilim ama sadece merak etmekle kalmalıyım sanırım.. Malum hiç rujum yok benim :)))))







14 yorum:

  1. Aslında 12 nin rengi güzelmiş ama öyle sorun yaratıyorsa alınmamalı :(
    02 güzel gibi ama çok açıksa denemeden almayalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 12 çok güzel bir renk gerçekten de canımcık.. Ben süremedim desem o da çok mantıklı değil ki :))))

      Sil
  2. Ya bana hatur hutur gibi geliyor bu rujlar. Yani cok sert gibi geliyo yapilari. Yani sondaki gibi.. 😙😙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok gayet yumuşaklar Esra, sondaki 12 numara da yumuşak da rengini vermedi işte...

      Sil
  3. 12 - 02 beğendim ben çok. Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her iki rengi ben de beğendim ama bana pek olmadılar :)

      Sil
  4. bana da lovers serisi geldi yumuşak yapıları var :) bu mat seri de çok güzelmiş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lovers serisini de beğendim ben.. Hepsini güzel günlerde kullanalım canım :))

      Sil
  5. bu seriden iki taneyi denedim ve çok sevdim. Ancak 12 numara ciddi kötü görünüyor. Ben de deneyeyim bakalım aynı etkide mi olacak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesin kırmızıları denedin değil miii :)) 12 büyük hayal kırıklığı oldu, merakla bekliyorum senin yorumunu..

      Sil
  6. Bu kalem rujların nude renklerini daha başarılı buldum ben de... 12 numara bende yok; ama cidden sonucu üzücü olmuş... beğendiklerini güle güle kullan Gül'cüm, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırmızı ve nude tonlar kesinlikle daha iyiler Başak.. 12 acaba bende mi böyle oldu diye düşünmeden edemiyorum ama yapacak birşey de yok :))
      Cicilerimizi hepimiz güzek günlerde kullanalım, çok öptüm..

      Sil
  7. Cok guzel olmus bu yazi, eline saglik 💌

    YanıtlaSil