31 Ocak 2018 Çarşamba

Gabrini Lovers Rouge

Blogger dostu firmalarımızdan Gabrini'den geçtiğimiz haftalarda gelen yeni asansörlü kalem rujları Lovers Rouge serisinin bendeki renklerine beraber göz atalım, ne dersiniz..





Yapıları, renkleri hatta kokusu bu yazımda anlattığım mat kalem rujlarla neredeyse aynı. Lovers rujların kalem rujlardan farkı her renginin mat olmamaları. Biraz daha parlak bitişli rujlar. Asansörlü olmaları da pratik olmuş ama açarken sanki kırılacak gibi geliyor bana. Umuyorum ki Gabrini zamanla ambalajlarında da belli bir kaliteyi tutturacak.


Lovers rujlar da 12 renkten oluşuyor. Benim payıma düşen düşen renkler 02, 05, 07, 08, 11 ve 12 numaralar. 



Kahve alt tonlu, içine turunculuk barındıran nude bir renk 02 numara. İlk defa bana yakışan kahve alt tonlu bir nude ton oldu bu ruj. Seriden kendime ayırdığım ilk renk oldu 02. Özellikle koyu göz makyajlarıyla da gayet uyumlu olur bu renk.


05 numara oldukça kalıcı koyu pembe-kırmızı tonlarda bir ruj. Diğer rujlara göre daha mat bitişli. Sürdükten sonra 3-4 saat bozulmadan kaldı dudaklarımda. Bu yüzden kendime ayırdığım ikinci renk oldu 05.



07 numarada kahve alt tonlu bir nude ama 02 numaraya göre daha açık bir ton. Maalesef bana yakışmayan, beni soluk gösteren bir renk 07. Hediye edilmek üzere kenara ayrıldı.



Günlük kullanım için uygun pembe alt tonlu güzel bir kırmızı renk 08 numara. Kalıcılığı 05 numara kadar olmasa da idare eder. Tahmininiz doğru, kendime ayırdığım üçüncü renk de 08 oldu. Çünkü benim hiç kırmızı rujum yok :)))



Kahve, koyu bej tonlarda olan 11 numara en beğendiğim renklerden biri oldu. Ama bana hiç mi hiç yakışmadı bu renk. Koyu göz makyajıyla denedim olmadı, doğal makyajla denedim olmadı.. Bir rengi beğenip de yakışmaması kötü oldu :) Ayrıca dudak çizgilerimi de çok belli etti bu renk. Sanırım rujun yapısından dolayı homojen uygulanmıyor.


12 numara geçen kıştan beri favori renklerimden olan koyu kahverengi tonlarda bir ruj. Mat kalem serinin 12 numarasıyla aynı renkte bu ruj. Ama kalem ruja göre rengini çok daha iyi veren bir ruj oldu. 11 numara gibi dudak çizgilerimi bu renk de çok belli etti. Yine de kendime ayırdığım dördüncü renk olmamasına engel değil tabii ki :))


Gabrini her gün yeni bir ürün serisiyle bizi şaşırtmaya devam edecek gibi. Siz bu rujları denediniz mi? En sevdiğiniz renkler neler oldu?




24 yorum:

  1. güle güle kullan canım 02 numara hoş görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Acaba 07 banada mı açık olurki? Gördüğümde bir denemeliyim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen benden açık tenlisin kuzum, sana daha çok yakışır bence ;)

      Sil
  3. şu anda 08 numara var beim de dudağımda ))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle kalıcılığını çok beğendim 08 numaranın..

      Sil
  4. Asansörlü olması büyük avantaj. Bir önceki seri için deli gibi kalemtraş aradım, üstelik böyle olunca rujlar da ziyan oluyor. Bu arada farkettim ki gelen rujlar farklıymış. 2, 5 ve 12 yok bende. İyi olmuş farklı renkleri görebiliyoruz. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sendeki renklerini çok beğendim.. Uygulamalı da görelim lütfen :))

      Sil
  5. Bu serinin nude renklerini ben de daha çok sevdim. Fakat elime geçtiğinden beri dudağımda sürekli uçuk çıktığı için bir türlü kullanamadım! Güle güle kullan canım öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de grip olduğum hafta gelmişlerdi, o yüzden inceleme bu kadar gecikti. En kısa zamanda sende de okuyalım, uçuğun biran önce iyileşsin canım..
      Ben de çok öpüyorum..

      Sil
  6. ne desem boş
    renkler şahane

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle kırmızılar fena değil mi Maviannecim :))

      Sil
  7. 11 ve 12 benim de çok ilgimi çekmişti ama yakıştıramadım kendime. Ama kırmızılaar 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 12 gibi koyu tonlar bana yakışıyor da 11 çok fena oldu :))) Kırmızı her zaman candır ;)

      Sil
  8. Kalem rujlari cok severim, cok kolay geliyorlar bana gun icinde ama bu seride hic benlik renk yapmamislarr 🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer 6 renkten sana uygun olanlar vardır bence :)

      Sil
  9. çok güzel tanıtmışsın renkleri ben de severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 12 renkten illa ki sevdiğimiz çıkıyor değil mi :))

      Sil
  10. Renklerin hepsi sana cok yakismis. 😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açık renkler sana yakıştığı gibi yakışmıyor ki bana :)

      Sil
  11. bu tür kalem rujlar biraz daha yazlıkmış gibi geliyor bana ama bazı renkler güzelmiş,her zaman kullanılabilir.Güzel günlerde kullan .:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırmızı tonları her mevsim kullanılır ama açık tonlar dediğin gibi yaza daha çok yakışır :)

      Sil
  12. 02&07 çok güzel görünüyor,asansörlü olmaları da iyi düşünülmüş gerçekten :)

    YanıtlaSil