8 Ocak 2018 Pazartesi

Dr Özgür Koldaş Bahçeli Şubesi Buluşması

Aralık ayının son etkinliklerinden biri sevgili Nilgün 'ün davetiyle Dr. Kamer Koldaş ev sahipliğinde Özgür Koldaş Bahçeli Şubesi buluşmasıydı. Biraz da erken yılbaşı kutlaması gibi olmuştu bu buluşma.



Özgür Koldaş Tunalı Kliniğinde olduğu gibi Bahçeli şubesi de doktor titizliğiyle hazırlanmış. Tunalı şubesinden farklı olarak Bahçeli şubesi daha çok bir güzellik merkezi. Tunalı şubesinde güzellik ve bakım uygulamalarının yanı sıra klinik uygulamalar da ( botox, dolgu, lazer epilasyon, saç ekimi, prp  vs gibi ) yapılırken Bahçeli şubesinde cilt bakımı, kaş tasarımı, manikür-pedikür, makyaj ve kalıcı makyaj gibi uygulamalar yapılıyor.


Kısacası Bahçeli şubesi güzellik ve bakım uygulamalarıyla Tunalı şubesinin tamamlayıcısı olmuş. Ayrıca bu anlamda Tunalı şubesinin de yükünü biraz hafifletecek gibi de görünüyor Bahçeli şubesi.


Merkezde en dikkat çeken şey kullanılan her materyalin kişiye özel ve tek kullanımlık olmasıydı. Örneğin manikür-pedikür kitleri sizin yanınızda steril ambalajından çıkartılıyor ve işlem sonunda da başka birinde kullanılmıyor. El- ayak bakımında kullanılan parafin bile kişiye özel tek kullanımlık. 
Cilt bakımında kullanılan cihazların propları da her kullanım sonu mutlaka değiştiriliyor.


Hijyenin ve güler yüzün ön planda olduğu merkezde Dr Koldaş kalitesini her noktada görüyorsunuz. 
Sevgili Kamer Koldaş ve Sevgi Soluk bizlere sadece merkezi gezdirmedi. Cilt bakımı, makyaj, sağlık konularında bir sürü detay ve püf noktası paylaştılar bizlerle. Koyu sohbetimize lezzetli ikramlar da eşlik etti. Merkez ziyaretinden daha çok dost ziyaretine gelmişiz gibiydik zaten. 


Günün sonunda hepimize çekilişle çeşitli uygulamalar ve Medik8 ürünleri hediye edildi. Güzellik için hem klinik anlamda hem de güzellik merkezi adına Dr. Özgür Koldaş tecrübesiyle önemli bir boşluğu doldurdu Ankara'da. 
Bu keyifli günde emeği geçen herkese çok teşekkürler.. Koldaş ailesine ve Sevgi Soluk'a bizi evimizde hissettiren sıcak ve samimi dostlukları için ayrıca teşekkürler..



14 yorum:

  1. ne güzel bir buluşma olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Her zamanki gibi çok eğlendiğimiz bir etkinlik oldu. Yazın için de teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz bir aradayken çok güzeliz çünkü :)) Davetin için ben teşekkür ederim ..

      Sil
  3. Cok guzel bir bulusma olmus😍 hediyelerini gule gule kullan 😍🤗

    YanıtlaSil
  4. ortama da size de bayıldım keşke bende Ankara'da olsaydım. Verilen püf noktaları da bizimle paylaşmanı bekliyorum doğrusu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel olurdu Ankara'da olsan.. Püf noktalar için ayrı bir yazı yazayım sizin için o zaman :)

      Sil
  5. Yaaa böyle gördükçe canım çekiyor, keşke bende olabilseymişim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke sen de Ankara'da olsan, ne güzel beraber olurduk böyle buluşmalarda..

      Sil
  6. Kullanılan araçların kişiye özel olması kalbimi çaldı. Artık en korktuğum şeylerden biri çünkü. Hep içimde acaba steril edildi mi sorusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinem hem Tunalı şubesine hem de Bahçeli'ye gönül rahatlığıyla gidebilirsin.. Hatta beraber gidelim istediğin bir gün..

      Sil
  7. Medik8 ürünlerini merak ediyorum, yorumlarından sonra alabilirim :)

    YanıtlaSil