31 Ocak 2018 Çarşamba

Gabrini Lovers Rouge

Blogger dostu firmalarımızdan Gabrini'den geçtiğimiz haftalarda gelen yeni asansörlü kalem rujları Lovers Rouge serisinin bendeki renklerine beraber göz atalım, ne dersiniz..


25 Ocak 2018 Perşembe

Beyond Perfecting 24 Saat Süper Kapatıcı Concealer

Ocak 2018’den itibaren Clinique Satış Noktalarında 




Tüm gün –ve tüm gece- kusursuz bir cildin de ötesi için Yeni Beyond Perfecting 24 Saat Super Kapatıcı Concealer ile tanışın. 24 saatte çok şey olabilir, neden gün içerisinde silinen bir kapatıcı da bunlardan biri olsun ki?

24 Ocak 2018 Çarşamba

Gamiss Spor Giyim İstek Listem- Gamiss Sportswear Wistlist

Spor uzun yıllardır hayatımdaki önemli aktivitelerden biri.Spora gidemediğim günler biraz mutsuz olabiliyorum. Spor yaparken ne giydiğim de çok önemli. Çünkü spor kıyafetlerim rahat olmalı ki spor daha da keyifli olsun. İnternette dolaşırken Gamiss' de birçok rahat sport kıyafet buldum. While I was surfing the internet, I found many casual sportswear on Gamiss site.

Sports has been one of the most important activities in my life for many years. What I wear while playing sports is also important for me. Because my sports clothes should be comfortable, so that the sports is more enjoyable. While I was surfing the internet, I found many casual sportswaer on Gamiss.


22 Ocak 2018 Pazartesi

Elseve 3 Mucizevi Kil Saç Maskesi

Saç derim dahil tüm vücudumda dermatit (egzama) sorunum olduğunu Sağır Sultan bile duydu. Zaman zaman oldukça ağır geçen ataklar yaşıyorum. Bazen bitkisel formüllerle çözüm buluyorum bazen de ilaçlarla ve dermatit için olan dermokozmetik ürünlerle. Bu yazımda bitkisel formülleri uzun uzun anlatmıştım.
En son yaşadığım saç derimdeki seboraik drematit atağında merak edip denediğim ve olumlu sonucuyla beni hem şaşırtan hem de mutlu eden Elseve 3 Mucizevi Kil Saç Maskesini sizlerle buradan da paylaşmak istedim.



21 Ocak 2018 Pazar

Gabrini Matte Crayon Rujlar

Gabrini son zamanlarda çıkarttığı yeni ürünleriyle hepimizin dikkatini çeken bir marka oldu. Son çıkarttığı Matte Crayon yani Mat Kalem Rujları benim de instagram hesabım dahil birçok yerde gördünüz. Bir de burada inceleyelim hep beraber.


19 Ocak 2018 Cuma

Nivea Değerli Yağlar Serisi (Kiraz Çiçeği&Jojoba Yağı Losyon - Zeytinyağı Bakım Kremi)

Nivea 100 yıllık tecrübesiyle yeni ürünler çıkartmaya devam ediyor. Özellikle vücut bakımı denilince bir çoğumuzun aklına Nivea kremler geliyordur. En son çıkarttığı vücut bakım serisinin içeriğindeki değerli yağlarla oldukça ilgimi çektiğini söyleyebilirim.  




16 Ocak 2018 Salı

DressLily Winter Wishlist - DressLily Kış İstek Listesi

Kışın sevdiğim iki şeyden biri online alışveriş diğeri de triko elbiseler. Ankara soğuğunda zor olsa da triko elbise giymeyi seviyorum. Online alışveriş yapmayı sevdiğim sitelerden biri olan Dresslily de bu kış için çok güzel seçenekler buldum.

I like in winter is online shopping and wearing Sweater Dresses . I found a very nice option on Dresslily for this winter.



15 Ocak 2018 Pazartesi

Mac Lightscapade Aydınlatıcı

Mac'in en popüler aydınlatıcıları Soft&Gentle ve Lightscapade dersem hiç de yanlış olmaz. Hatta bu ikili Mac'in en çok satılan aydınlatıcıları bile olabilirler. Lightscapade ışıltısı Soft&Gentle kadar  belirgin olmasa da doğal duruşuyla özellikle pembe alt tonlu beyaz tenlerin çok seveceği bir aydınlatıcı.

8 Ocak 2018 Pazartesi

Dr Özgür Koldaş Bahçeli Şubesi Buluşması

Aralık ayının son etkinliklerinden biri sevgili Nilgün 'ün davetiyle Dr. Kamer Koldaş ev sahipliğinde Özgür Koldaş Bahçeli Şubesi buluşmasıydı. Biraz da erken yılbaşı kutlaması gibi olmuştu bu buluşma.