6 Aralık 2017 Çarşamba

Mac InstaCurl Lash Maskara


Gerek ambalajıyla olsun gerekse özelleştirilebilen fırçasıyla olsun ilginç bir maskara Mac InstaCurl Maskara. Son günlerde tek kullandığım maskara InstaCurl Lash olunca sizinle de paylaşmak istedim yorumlarımı.

BuralıOlmayanlarLokali-Mac-InstaLushCurl

Özellikle fırçasından dolayı denemeyi istediğim bir maskaraydı InstaCurl Lash. Silikon bir fırçaya sahip bu maskara. Silikon fırça pek sevmesem de bu maskaranın fırça yapısını beğendim. Uygularken kirpikleri kavraması da gayet güzel.

BuralıOlmayanlarLokali-Mac-InstaLushCurl


Kirpiklerimi dökmemesini de sevdim. Biliyorsunuz ki bazı maskaraların kirpik dökme gibi yan etkisi olabiliyor. Gün boyu gayet güzel dayandı ama  gün sonunda da kirpik diplerine çok çok az dökülme yaptı. Yine de ara sıra makyaj kontrolü yapmak lazım bu maskarayı kullandığımız zaman . 

BuralıOlmayanlarLokali-Mac-InstaLushCurl

Kıvırıcı kullanmadan kirpikleri kıvırması InstaCurl Lash maskaranın en güzel yanı diyebilirim. Kıvırıcıyla daha da güzelleşiyor etkisi. Fotoğrafta kıvırıcı kullanmadan iki kat uygulanmış halini görüyorsunuz. Topaklanma yapmadan tek tek ayırarak kıvrık ve uzun kirpiklerim oluyor bu maskarayı kullandığımda. Hacim vermesini biraz zayıf buldum ama üçüncü katta belki sonuç daha daha iyi olabilir hacim konusunda ama henüz üç kat kullanmadım. Waterproof olmadığı için temizlenmesi de çok rahat. 

BuralıOlmayanlarLokali-Mac-InstaLushCurl

Yazımın en başında fırçasının ilginç olduğunu söylemiştim. Maskaranın başlık kısmındaki bir düzenek sayesinde fırçasını eğip büküp kirpiğimize en uygun forma sokabiliyoruz. Başlık kısmını çevirerek istenilen kıvrık forma sokabiliyoruz bu maskaranın fırçasını. Kaşık fırça diye de tabir edilen yay formundaki eğimli fırçaları sevdiğim için ben genelde o şekilde kullanıyorum. Ama düz haliyle de oldukça güzel sonuç veriyor.

Fırçasının nasıl eğilip büküldüğünü görmeniz için bir de video ekliyorum. 




İşte böyle eğlenceli bir maskara Mac InstaCurl Lash Maskara. Sonuç olarak kirpiklerim uzaya kadar uzayıp, yelpaze gibi olmasa da bu maskarayı sevdim. Lakin gönlümün efendisi halen Maybelline Lash Sensational :))






2 yorum:

  1. Ben çok severek kullanıyorum bu maskarayı. Ama ilk sırada hala MAC 3D Extra Dimension var. Ama uzun süre maskara almam, çok var elimde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3D Extra Dimension efsane zaten.. Uzun süre hiç birşey almayalım bence :)))

      Sil