29 Aralık 2017 Cuma

Bitenler - 16

Bitenler yazısı için biriken çöpleri atıp yılı temiz kapatalım dedim. Gerçi koca yıl boyunca yazdığım ikinci bitenler yazısı oldu bu yazı. Her ay yığınlaürün bitirip bizlerle paylaşan çok sevgili arkadaşlarımı da kıskandığı, onları her ne kadar kendime idol olarak alsamda olmuyor, bitmiiyoorr...



Fotoğrafa bakıp ne çok şey bitmiş diyor insan, lakin mart ayından beri birikti bunlar.. Neyse bitmiyor diye ağlamaya başlamadan toplu aile fotomuzu da buraya bırakıp yorumlara başlayayım..


Bioz Sarımsaklı şampuan Kubiş'in etkinliğinde gelmişti. Bitmeye yakın etkisini göstermeye başlamıştı ama biraz geç kaldı. Maalesef saçlarımda kepeğe neden oldu bu şampuan. O yüzden almayı düşündüğüm bir ürün olamadı kendisi.

Prozinc Summer Time şampuan sıradan bir üründü. Ne olumlu ne olumsuz etkisini gördüm. Kullandım bitti.

Bioblas ailemizin demirbaşı ünvanını yıllardır kimselere bırakmadı. Biri biter yenisi açılır şeklindeki döngü bakalım ne zaman bitecek..


Procsin AquaBio Cilt Temizleme Suyu Ve Yüz Temizleme Köpüğü severek kullandığım iki ürün oldu. Özellikle temizleme suyunu sevdiğimi 2 koca şişe bitirmemden anlamışsınızdır. Stokta başka temizleme suları olmasaydı tekrar alırdım.
Garnier göz makyaj temizleyicisini o kadar çok almışım ki tam bitti derken kenardan köşeden bir tane daha çıkıyordu. Bunun elimdeki son şişe olmasını umuyorum..


Limonian ganimetleri olan bu yüz temizleme ürünleri öyle bereketli çıktılar ki, bitmek bilmediler.
Aromame yüz yıkama kremi gözenek bakımı da yapan güzel bir temizleyiciydi. Tek kusuru cildimi çok fazla kurutmasıydı.

Cyber Shine köpüren maske tekrar tekrar almak isteyebileceğim bir üründü ama pompası bozuk olmasaydı. Kullanan çoğu kişi de aynı şeyden şikayet edince ne yazık ki yeniden almayı düşünemedim..

Aromame yüz peelingini gommage peeling yapısından dolayı çok sevmiştim ama bir süre sonra kullanmayı unutmuşum ben bu peelingi. Son kullanma tarihi de geçmek üzere olunca vücut peelingi olarak kullanıp bitirdim. O şekilde de gayet başarılıydı. Tekrar almam, kullanmayı unutuyorum çünkü :))


Amway sıvı sabun sıradan bir üründü bitti, gitti..

Yves Rocher Duş yağı alışverişimde hediye gelmişti. Adı yağ ama aslında bir duş jeli bu ürün. Kokusunı, yapısını, cildimdeki etkisini çok sevmiş olsam da çabuk bittiği için almayı düşünmeyeğim bir ürün oldu.


Clinians güneş kremi son kullanma tarihi geçmemiş olmasına rağmen feci kokusundan dolayı çöp olarak ayrılmıştı uzun zaman önce. Bir önceki bitenler yazında unutulmuş, bu yazıda arz-ı endam etmek istemiş demek ki..

Annemin favori güneş kremi M-Asam. Sanırım her bitenler yazısında görmeye devam edeceksiniz bu ürünü.


Bepanthen krem en favori kremimdi Bephantol olmadan önce. Özellikle merhemi. Elime, dizime, egzamalı bölgelere, bazen yüzüme kullandığım sevgili ürünümdü. Eczacımın elinde kalan son kremleri ve merhemleri toplamıştım. Bu sonucuydu. Bittiğine üzüldüm. Her ne kadar Bephantolün Bepanthenle aynı olduğu söylense de ben aynı fikirde değilim..

Medic8 severek kullandığım bir serumdu. Cildime verdiği ne gayet başarılıydı. Yakın bir zamanda yedeklendi, kullanmaya bir süre daha devam..

Doa Kozmetik B vitaminini saç bakımında kullanıyorum. İşe de yaradığını düşünüyorum. Bunu da stoklu almışım.. Sanırım stoklu almaktan vazgeçmem lazım..

Yine stoklu aldığım Doa Kozmetik C vitamini. Neyse ki bu sonuncuydu ve bitti..



Ecowell vücut losyonu temiz içeriğiyle benim gibi çok terleyenler için tam yazlık bir ürün. Yaz için yeniden alabilirim.

Cosmed güneş kremi testerı o kadar azdı ki çok fazla fikir sahibi olamadım. Tek söyleyebileceğim cildi yağlandırmıyor.

Benri aseton çok ama çok kötüydü. Canım Hilal'in önerdiği Benri extra güçlü asetona geçtim de rahat ettim..




8 aylık bitenler macerasındaki tek renkli kozmetik Carla markasının buralar dutlukken aldığım farı oldu. Sanmayın ki bitirdim bu tatlı şeyi. Kendini imha etmek suretiyle bitenler konusuna dahil oldu..

Eva Maree dudak dolgunlaştırıcı işe yaramayan bir üründü. Alkışlarla çöpe uğurlamanın zamanı çoktan geçmişti.. Kısmet bu güneymiş :))

Yılın son bitenler yazını da bitirdim. Yeni yılda belki bitenler yazısı yazmayabilirim. Çünkü uzun aralıklarla yazınca pek keyifli olmuyor..

Bakalım zaman ne gösterecek..

Mutlu yıllar, yeni yıl hepimize güzellikler getirsin...

6 yorum:

  1. marttan beriyse azmış hakikaten ama olsun :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz bitirime konusunda epey kötü geçti benim için. Bakalım bu yıl telafi edebilcek miyim :))

      Sil
  2. benim ev yine çöp eve döndü..bir sürü biten var yazı yazamıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazı yazamama konusunda ben de aynıyım. Var bir tıkanıklık ya da tembellik de hayırlısı diyeceğim yine de :))

      Sil
  3. Ben yığıyorum yığıyorum sonra yazması zor geliyor çöpe yolluyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında en güzeli direkt çöpe yollamak :))

      Sil