18 Aralık 2017 Pazartesi

Bioblas Organic Oils Onarıcı Saç Bakım Yağı ve Saç Dökülmesine ve Kepeğe Karşı Şampuan

Bioblas şampuanların bir çok çeşidi kullandım ve neredeyse tamamından da memnun kaldım diyebilirim. Hatta bizim evde Bioblas şampuanları sevmeyen de yok gibi. Geçtiğimiz aylarda Bioblas'dan gelen kargoya da ev ahalisinin benden daha çok sevindiklerini söyleyebilirim. Ama bu sefer gelenleri kendime ayırdım.. Gelen paketten çıkan Bioblas Organic Oils Onarıcı Saç Bakım Yağı içeriğindeki argan yağı ile merak ettiğim bir üründü.

Bioblas organik oils onarıcı bakım yağı içeriğinde bulunan vitamin, mineraller ve argan yağı işe saçları ağırlaştırmadan bakımını yapıp, saçı kökten uca besleyerek parlak ve pürüzsüz olmasını sağlamayı vaadediyor. Kolay taranan, yumuşacık, parlak ve bakımlı saçlara hangimiz hayır diyebiliriz ki.


Bioblas bakım yağının kokusunun çok güzel olduğunu söyleyerek yorumlarıma başlayayım. Kokusu güzel olmasına güzel ama ne yazık ki kalıcı değil. Saçları gerçekten ağırlaştırmıyor. İlk uygularken saça nasıl yedireceğim ne kadar yağlı bir ürünmüş bu diye düşünmüştüm. Ama düşündüğümün tersine saçlarıma anında nüfuz etti ve yağlı yapış yapış bir his de yaratmadı. 
Saç uçlarıma uyguladığım zaman elektriklenmeyi almasına karşın benim kıvırcıklarımı çok fazla yatıştırdığını da söyleyemeyeceğim. Saçlarımı taramamı kolaylaştırması kırık oluşmaması için de yardımcı bir ürün izlenimi bıraktı bende.
Bioblas markasının ürünü olunca saç dökülmesine karşı etkisini merak edenleriniz olabilir. Ama bu ürünün saç dökülmesine herhangi bir etkisi olmaz, çünkü saç diplerine değil uçlarına uygulanması gereken bir bakım ürün organic oils. Bu tarz ürünlerin içeriklerinde silikon türevleri bulunduğu için saç diplerine uygulamak gözenekleri tıkayacağı için pek de doğru olmaz. 




Ve gelelim yıllardır ben ve ev ahalisi olarak, yeni serileri hariç, kullanmadığımız çeşidi kalmayan Bioblas şampuanlara. Erkekler için olan serisini bile kullanmıştım bir zamanlar. (Eğer saçlarınızda hacimle ilgili sorun yaşıyorsanız, erkekler için olan şampuanları öneririm. İnanılmaz hacim veriyor erkek şampuanları.) Markayı ilk çıktığı dönemlerde keşfetmiştim. Saç dökülmesi sorunu yaşadığım için arayış içindeyken karşıma çıkmıştı. Fiyatta uygun olunca denemekten ne çıkar diyerek almış ve oldukça memnun kalmıştım.
Malum dermatitin (egzama) her çeşidiyle haşır neşir bir faniyim. Saç derimde de pek sevgili seboraik dermatit sorunu yaşıyorum zaman zaman. Bioblas saç dökülmesine ve kepeğe karşı şampuanı içeriğindeki çinko ile saç derimi ciddi anlamda rahatlatıyor. Serinin formülü yenilenmiş ve mentol eklenmiş içeriğine. Mentolün bıraktığı ferah hissi de sevdim. Saç dökülmesine de etkisi benim için gayet olumlu. Yeni saç oluşumuna etkisini ne yazık ki ben göremedim. Gerçi böyle bir iddiası da yok markanın.

Sonuç olarak Bioblas ürünlerini almaya devam edeceğim ve sanırım ailemizin markası olmaya devam edecek gibi.

Siz Bioblas ürünleri hakkında neler düşünüyorsunuz benimle paylaşırsanız mutlu olurum...




4 yorum:

  1. Ya ben,m saçlarım bu ara inanılmaz sönük ve yıkadığımın ertesi günü bile kafama yapışıyor :( Ne kullansam diye düşünüyordum valla, acaba önerdiğin gibi erkek şampuanlarından mı denesem? :) Bioblas sülfat içerdiği için kullanmadım; ama merak da etmedim değil şimdi. Eline sağlık Gül'cüm, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçeriği temiz herhangi bir erkek şampuanı kullanabilirsin Başak'cım.. Erkek şampuanlarının geneli hacim verme özelliğine sahipler. Birkaç markayı mecburen denemek zorunda kalmıştım da oradan biliyorum :)))) Bir de tararken zorlanmıyorsan bir süre saç kremi ve yumuşatıcı maske kullanma derim, onlar saçı yumuşattığı için daha çabuk sönüyor sanki saç ..
      Ben de çok öpüyorum..

      Sil
  2. Saçları ağırlaştırmamasını ben de çok sevdim, güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil