12 Kasım 2017 Pazar

Palabs HydraLIFT Cilt Bakım Ürünleri

İlk olarak Kubiş'in etkinliğinde adını duyduğumuz ve sonrasında sevgili Nilgün'ün organizasyonu ile daha da yakından tanıdığımız Palabs markasının cilt bakım ürünlerini yorumlamaya geldi sıra. Temiz içerikli  Palabs HydraLIFT Cilt Bakım Ürünleri dermokozmetik meraklılarının da ilgisini çekecek bir seri.

buralıolmayanlarlokali-palabs-hydralift



Eczacı Alper Pala'nın geliştirdiği Palabs ürünleri Türkiye'nin ilk eczaneden çıkmış formüle sahip dermokozmetik markası. Alper bey kozmetik sektöründe kazandığı tecrübelerini neden kendi markamı yaratmayayım diyerek Palabs adı altında bizlere sunmuş. Markanın tanıtım lansmanında bu yaratım sürecini de kendisinden uzun uzun dinlemiştik.

buralıolmayanlarlokali-palabs-hydralift

"Hyaluronik Asit Mucizesi" sloganıyla yola çıkan Palabs'ın krem, serum ve tonikten oluşan HydraLIFT serisini inceleyelim beraber.

buralıolmayanlarlokali-palabs-hydralift

Serinin ilk ürünü gündüz kremi. Gündüz kremi denmesine aldırmayın gece- gündüz kullanımına uygun bir krem. İçeriğinde hyaluronik asit dışında argan yağı, E vitamini, cilt için çok önemli bir madde olan B5 vitamini, yatıştırıcı özelliğe sahip allantoin, anti-aging etkisi olan retinol ve aloe vera bulunuyor. 
Cilde yoğun nem vererek zaman içerisinde ince kırışıklıkları açarak cildi koruyup tazelemeyi vaadediyor bu ürün. 
Solduğumuz havanın mı etkisi yoksa yediklerimiz içtiklerimizden mi kaynaklı bilemiyorum ama kimle konuşsam ciltlerinin nemsizliğinden şikayetçi. Ne yazık ki bu şikayet eden gruba ben de dahilim. Palabs HydraLIFT Gündüz Kremi cildi neme doyurmayı misyon edinmiş adeta. Kullanmaya ilk başladığım andan itibaren cildim gerçek anlamda neme doydu. Daha nemli olduğu için de cansız ve soluk görünmüyorum artık. Ama havalar soğudukça cildime verdiği nem yetersiz gelmeye başladı. Bunda Ankara'nın kuru soğuğununda etkisi vardır muhtemelen. Bunun çözümünü de biraz daha yoğun bir krem kullanarak çözdüm. Kremin içeriğinde bulunan retinol cildi soyarak yenileyen bir madde. İçeriğinde retinol olan hangi ürünü kullansam cildimde soyucu etkiyi mutlaka görmüşümdür. Ama HydraLIFT kremi kullandığım süre boyunca bu etkiyi yaşamadım. 
Sonuç olarak soğuk kış günleri dışında benim nemsiz cildimin sevdiği bir ürün oldu HydraLIFT krem. 
HydraLIFT Krem İçerik

buralıolmayanlarlokali-palabs-hydralift



Yine ana içeriği hyaluronik asit olan bir diğer  Palabs ürünü  HydraLIFT Serum, HydraLIFT krem gibi cilde nem veren bir ürün. Kremdeki içeriklere ek olarak salatalık ve beyaz buğday özü de bulunuyor bu serumda. Akışkan yapıdaki bu serumun bir pompası tüm yüzüme ve boynuma yeterli geliyor. İlk uygulandığında yapış yapış gibi hissedilse birkaç dakika içinde cilt serumu tamamen emiyor ve yapış yapış bir his kalmıyor. Su bazlı bir serum HydraLIFT Serum. Benim gibi dermatit (egzama) sorunu yaşayan ciltlerin çok seveceği bir ürün bu serum. Cildimi yatıştırması ve nem vermesi benim için gayet iyi. 

HydraLIFT Serum İçerik


buralıolmayanlarlokali-palabs-hydralift

Gelelim serinin en sevdiğim ürünü olan HydraLIFT temizleyici ve canlandırıcı toniğine. Bu tonik henüz satışa çıkmadı ama bir an önce raflarda yerini almalı. İçeriğindeki bitki özleri ve gliserin ile cildin nem oranını dengeleyerek serum ve kreme cildi hazırlıyor. Cilde verdiği nem de ayrıca harika ötesi. Bu toniği özellikle cildimi kurutan maskelerden sonra kullanmaya bayılıyorum. Yeterli miktarda avucuma alıp hafifçe ısıtıp tampon hareketlerle cildime uyguluyorum. Pamukla uygulamayı denedim ama en çok bu şekilde uygulamayı sevdim. Cildimi anında yatıştırıp rahatlatıyor. İçeriğinde saf gül suyundan dolayı koku da gül suyu gibi. Gül suyu sevmeyenleri bu koku biraz rahatsız edebilir ama kalıcı bir koku değil. 

buralıolmayanlarlokali-palabs-hydralift


Hiçbir Palabs ürününde paraben,parafin ve boyar madde gibi zararlı içerikler bulunmuyor. Su bazlı ürünlerin hepsi de tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun. Alerji testlerinden de geçen seri özellikle hassas ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği ürünler.
Yerli bir marka olunca böyle temiz içerikli ürünler daha da mutlu ediyor beni. Palabs ürünlerine yetkili eczanelerden ve online olarak kendi siteleri palabs.co den ulaşabilirsiniz. Yılbaşına kadar tanıtım fiyatı 100 tl den ürünleri alabilirsiniz..


6 yorum:

  1. Bu setten ben en çok serumu sevdim. Krem nedense bende çok yapış yapış kaldı. Toniği ise, benzil alkol hassasiyetim nedeniyle kullanmaya yeltenmedim bile (yaşadığım acı tecrübelerim var). Fakat serumu hala severek kullanıyorum, gayet başarılı. Güle güle kullanalım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hassasiyet yaşadığımız içeriklere haklı olarak önyargılı yaklaşıyoruz.. Bazı markalara da dahil hatta buna.
      Çok öptüm..

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım uzun vadede de memnuniyetimiz değişmez :)

      Sil
    2. ilgimi ceken serum,fiyatini goremedim ve nasil alabilirim.........

      Sil
    3. Palabs'ın internet sayfasından ve anlaşmalı eczanelerden ulaşabilirsiniz bu ürünlere..

      Sil